üzülmemek elde degil
hiç bulamamak mı kötü bulup kaybetmi
çok zor allah yardımcısı olsun
masalcım uyku tutmadı galiba senide
üzülmemek elde degil
hiç bulamamak mı kötü bulup kaybetmi
çok zor allah yardımcısı olsun
masalcım uyku tutmadı galiba senide
hadi ya ne yapacaz böyle ben bunalıma irmekten korkuyorum kendimden korkuyorum insanlardan çok soğudum kimseyle konuşmak bile istemiyorum o soruyu soracaklar diye,allahım sınavımız kısa sürsün yarabbim bizimde yüzümüzü güldür sana yalvarıyorum çocuk isteyen tüm kullarına nasip eylede biz kullarını sevindir ALLAHIM bu günlerimizi gülümseyerek hatırlamamızı sağla amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :13:
slm arkadaslar bende asılmam olacam 5 yıldır olmadı denedik bu ay dr aşılamaya karar verdi
adetin 2.günü gel dedi samsunda yaptırcam benim sorum şu gittiğim zaman sevkli gidiyorum 4 saatlik yol var aramızda bikere sevk yaptırdım bidaha yaptırabilirmiyim
bide gittiğim hastane özel hastane ama anlaşmalı 25tl muayene ücreti aşılamayıda 500 dediler rapor almam gerekirmi acaba çok kafam karışık ne yapcamı şaşırdım cevaplarsanız çok svinirim:18:
teşekkür ederim bitanem. amin inşallah gelir bu sefer. sanki bu defa olacakmış gibi geliyor. dün aşılamadan sonra hiçbişey hissetmemiştim ama bugün ümitlendim hayırlısı inşallah:)))
pericim benim yeni sat 22 ocak
ve bişey söylemek zorundayım
nurten arkadaşımız hepimize umut olacaktı ama maalesef hcgsi düştü ve hamileliği sonlandı
sunasaycım ben üç kez aşılama yaptırdım ikincisi tuttu ama düşükle sonuçlandı biraz ara verdim sonra ankarada bi tüp bebek merkezine gittim merkez güzelde pahalıydı biraz ondan yaptırmadım orda ist baska bi doktora başladım şimdi tüplerime baktı ikiside açık dedi en son geçen perşembe gittim muayene etti gebelik için rahimin ve yumurtalıkların hazır durumda dedi yüksek ihtimalle gebe kalırsın dedi olmazsa gebelik rahim filmi çekcek ama ben çektirmeden direk tüp bebek tedavisine başlayalım diycem.şu an gün sayıyorum ayın birinde olmama lazım adet inş olmam ama pekte umutlu değilim açıkcası hayırlısı neyse o olsun hakkımızda...
sunasaycım tekrardan hoşgeldin..
ben 2. aşılamamı oldum. bugün 9. günüm ama adet tarihine kadar test yapmayacağım.. hatta adetim 5 gün geçsin öyle yapacağım.
sen ara vermişsin tedaviye.. bende kasım ayında dinlendim.. iyi oldu aslında.. hep hormon yükle vücuda nereye kadar..
inşallah ocakta tedavin en güzel şekilde sonuçlanır.. göbişin bebişle dolar...
merhaba canım hepimizin ayrı ayrı hikayeleri ve olumsuz sonuçlar ama ben inanıyorum ki 2011 anneleri olacağız allahın izniyle mine25 ciğim Rabbim yardımcın olsun inşallah bu defa başarırsın canım
bugün çaya bir arkadaşım geldi.. dün gece beni rüyasında görmüş.. kucağımda bir kız bebek varmış. :))))))))) hayırdır inşallah dedim.. bu arada ben de dün gece rüyamda ayağıma kırmızı terlik giyiyordum.. terlik görmek hayırlıymış.. internetten baktım...mutlu bir haber alınacağını gösterirmiş... sabah ki umutsuzluğum az da olsa kırıldı :))))
ayyyy öyle bişey olsa valla sevinçten deliye dönerdim herhalde
ya kızlar varya druma giderken geçtiğim yolda bir bebek odası takımı var
her geçtiğimde bakıyorum dün eşimede gösterdim
o kadar tatlıki beyaz pembe
bir gün alıcam o takımı
gerçi benim oğlum olacak beyaz pembe olurmu ki
amin cnm sağol inşş :)inş seninde en kısa zamanda bebişin olur cnm.sizin sorun neydi?
rayhancım haır olsun inşş bebişin gelmiştir onun rüyasıdır bu :)bende çok güzel rüyalar görüyorum bu aralar inş bebişler yoldadırrr
kızlar bişe sorcam siz folik asiti sabahmı içiyosunuz akşammı?
güzel dileklerin için sağol canım ama benim kırmızılar bu sabah geldi umudum bi dahaki aya kaldı kendimi fazla kaptırmışım olacağına o yüzden moralim sıfırların altında(((((((((((((((
reyhancım hayırolsun rüyan canım
çok güzel bir rüyaymış bebeğine yoralım
bende bebeğimi görmüştüm birkez rüyamda o kadar güzel bir duyguyduki anlatamam
uyanmak istemedim
rüyası böyle ise gerceği nasıldır kimbilir
kızlar aşılaması tutan bir arkadaşım var onu ziyaretten geliyorum şimdi 1 hafta var doğumuna
yaramaz bir oğlu olacak sanırım
karnına elimi koydum bayağıbirtekmeledi
rabbim hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?