2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

üzülmemek elde degil
hiç bulamamak mı kötü bulup kaybetmi
çok zor allah yardımcısı olsun

masalcım uyku tutmadı galiba senide

üzülmemek elde degil

üzülmemek elde degil

hadi ya ne yapacaz böyle ben bunalıma irmekten korkuyorum kendimden korkuyorum insanlardan çok soğudum kimseyle konuşmak bile istemiyorum o soruyu soracaklar diye,allahım sınavımız kısa sürsün yarabbim bizimde yüzümüzü güldür sana yalvarıyorum çocuk isteyen tüm kullarına nasip eylede biz kullarını sevindir ALLAHIM bu günlerimizi gülümseyerek hatırlamamızı sağla amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:13:

üzülmemek elde degil

evet yaaa. çok üzüldüm. gerçekten allah yardımısı olsun, insanın boğazında düğümleniyo kelimeler diyecek hiç bir şey bulamıyorum valla. çok zor bi durum. allah sabır versın. bence bulup kaybmek daha zor.

amiiiin bitanem amiiin. rabbim daha fazla sınamasın biz kullarını inşallah, biran önce kavuştursun bizi melekerimize.

slm arkadaslar bende asılmam olacam 5 yıldır olmadı denedik bu ay dr aşılamaya karar verdi
adetin 2.günü gel dedi samsunda yaptırcam benim sorum şu gittiğim zaman sevkli gidiyorum 4 saatlik yol var aramızda bikere sevk yaptırdım bidaha yaptırabilirmiyim
bide gittiğim hastane özel hastane ama anlaşmalı 25tl muayene ücreti aşılamayıda 500 dediler rapor almam gerekirmi acaba çok kafam karışık ne yapcamı şaşırdım cevaplarsanız çok svinirim:18:

hoşgeldin canım benim gittiğim hastanede de aynı şartlar var canım bende 1 saatlik mesafede gittim geldim hayır zaten doktorun rapor yazıyor sana anladığım kadarıyla anlaşmalı hastane sigortadan yararlanabiliyorsun ben ilk aşılamamı klomenle yaptım hap okdar pahalı tutmadı sadece aşılamaya 500 artı 30 muteneye verdim sonraki yumurta kontrollerinde para ödemedim çatlarma iğnesi prengl al o ucuzu pahakısıda var aynı etkiye sahip ama iğne verirse biraz pahalı sigorta karşıladığı halde gonal f kullandım 550 verdim sadece iğnelere sevke gelince ne için sorduğunu anlayamadım canım ben almadım eğer istirahat için rapordan kasteddiysen çalışıyorsan doktor yazar sanırım başka türlü gerekmiyor canım başka merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin

teşekkür ederim bitanem. amin inşallah gelir bu sefer. sanki bu defa olacakmış gibi geliyor. dün aşılamadan sonra hiçbişey hissetmemiştim ama bugün ümitlendim hayırlısı inşallah:)))
Hadi bakalım hayırlısı inşallah,sen pozitif olduğun sürece sonuçta pozitif olacaktır eminim..

pericim benim yeni sat 22 ocak

ve bişey söylemek zorundayım
nurten arkadaşımız hepimize umut olacaktı ama maalesef hcgsi düştü ve hamileliği sonlandı

çok geçmiş olsun.Hayırlısı böyleymiş demek ki.Allah en kısa sürede nasip etsin inşallah sağlıkla,hayırlısıyla..

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
nurten74|1.deneme|24.11.2010|08.12.2010|Negatif
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|Negatif
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|Negatif
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|Negatif
eylul0655|2.deneme|18.12.2010|01.01.2011|
tume|2.deneme|19.12.2010|02.01.2011|
REYHANgoker|2.deneme|20.12.2010|03.01.2011|
febe|2.deneme|21.12.2010|04.01.2011|
masalcan|2.aşılama|27.12.2010|12.01.2011|
semi|||22.01.2011|
ece1509|2.deneme|||
aska|2.deneme|||
sunasay||||

merhaba canım hepimizin ayrı ayrı hikayeleri ve olumsuz sonuçlar ama ben inanıyorum ki 2011 anneleri olacağız allahın izniyle mine25 ciğim Rabbim yardımcın olsun inşallah bu defa başarırsın canım

inşallah tume ciğim rabbim hepimizin yüzünü güldürür canım sabredemiyoruz 1 gün bile geçse ümitleniyoruz gerçi hakediyoruz bunca yıl bekledikten sonra canım bol bol dua et rabbim gönlüne göre verecektir inşallah

merhaba canım hepimizin ayrı ayrı hikayeleri ve olumsuz sonuçlar ama ben inanıyorum ki 2011 anneleri olacağız allahın izniyle mine25 ciğim Rabbim yardımcın olsun inşallah bu defa başarırsın canım

güzel dileklerin için sağol canım ama benim kırmızılar bu sabah geldi umudum bi dahaki aya kaldı kendimi fazla kaptırmışım olacağına o yüzden moralim sıfırların altında (((((((((((((((

:81:
inşallah canım hayırdır bende öyleyim gerçi rüyalarımı pek hatırlamam ama aklımda kalanları koşup hemen rüya yorumlarına bakıyorum iyi yorumsa ne ala ama kötüysede aklımdan çıkaramıyorum

canım hayırlısı inşallah olsunda beyaz mavi alırsın ben konusunu bile açamıyorum eşim hemen konuyu kapatıyor olsunda diyor sonra konuşalım sonuç olumsuz olunca çok üzüldüğüm için hayalini bile kurdutmuyor tabi ben ona çaktırmadan şimdiden göbeğimi sevmeye başladım bile

amin cnm sağol inşş :)inş seninde en kısa zamanda bebişin olur cnm.sizin sorun neydi?

inşallah febeciğim benim sorun hormonlar yüksek çıkıyor o yüzden raporda çıkaramıyorum kendi imkanlarımızla 2 yıldır aralıksız tedaviye devam biçok kez aşılama oldum sonra tüp bebek denedik o da olmayınca ara vermiştik şimdi ocakta tekrardan bidaha deniycez inşallah bu kez rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

canım inşallah bütün güzel rüyalar gerçek olur folik asiti bana 1 sabah 1 akşam iç demişti ama dr bi sor istersen

güzel dileklerin için sağol canım ama benim kırmızılar bu sabah geldi umudum bi dahaki aya kaldı kendimi fazla kaptırmışım olacağına o yüzden moralim sıfırların altında (((((((((((((((

üzülme canım ya
sen soğansuyuna devam et bence bigün kurtulacaz işallah o kırmızılardan
tamgaz çalışmaya devam 2011 hamişleri olcaz unutmayın kızlar

amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…