2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

selam canım nasılsın bende bugün çok keyifsizim yataktan bile çıkmak istemiyordum tembelliğim üzerimde

aynı işte yoğun bir bel ağrısıyla kalktım sabah ar ara kasıklarımda ağrıyor ne yapalım herşey kısmet :97::97::97:

merhaba reyhancığım sen neden kendini olumsuzmuş gibi şartlıyorsun anlayamadım dur daha bi günün gelsin canım moralini yüksek tut belkide bebeğin seninledir canım seni hiç bırakmıyacaktır.

aynen semiiii ya benimde yemeğim yok ne yapsam diye düşünüyorum off

kızlar bir topikte okudum karbonatla gebelik testi hiç duydunuz mu? kiminde işe yaramış kiminde yaramamış

bende görmüştüm ama deneyen biri varmı onu bilmiyorum denesekmii? bende karbonat yok ama sende varsa denesene cnm merak ettim.ama bide hamile birine yaptırmak lazım...

aynen semiiii ya benimde yemeğim yok ne yapsam diye düşünüyorum off

canım benim biraz etim vardı içine dolapta ne varsa doğradım mantarı sebzesi
tuhaf bişey çıktı ortaya ama kociş beğendi

sevmiyomusun katınvalideni?

yani..... aslında iyi kadındır bana bir zararı yok ama nedense gideceğim zaman evden çıkmam bay bir uzun sürüyor

hadi kayınvalideleri çekiştirelim

sizin aranız nasıl kızlar kayınvalidenizle

selam masalcan canım bende kırmızıları bekliyorum sabırsızlıkla gelsede tedaviye başlasak diye ne tuaf demi bi olsun istiyoruz bi olmasın ama hayat böyle napalım canım ya biraz ağrılarım var ama bi türlü adet olamadım onun dışında heyecanlıyım içimden bi ses bu kez olacak diyor ama bakalım hayırlısı tabiki hayırlısı inşallah:79:

benimki de iyi şimdi hakkını yemiyim.karışmaz etmez.ama kendi annemden çok onu görmek bazen beni sinir ediyo :)

ayy cnm ya ne güzel öyle hissetmen.benimde bugün 10.günüm bakalım bişe hissetmiyorum.bazen sancım oluyo moralim bozuluyo sonra geçiyo düzeliyorum:)

iyiyim canım sen nasılsın biraz sıkılıyorum
havalardan sanırım
yada bir ihtimal daha var:26: yarın k.valideme gidicez sıkıntım ondanda olabilir

canım benim çok tatlısın valla biz gün aşırı nerdeyse ya k. valideye yada görümceye yada onlar bize böyle üçken üçken dolaşıyoruz aslında çok iyiler bi zararları yok annemi seviyorumda ama ben pek gezmeleri sevmiyorum ha ara ara olsa tamam ama hergünde sıkıyor canım ya alışık değilim ama mecburi gidiyoruz bugün herkeslerde bi sıkıntı hayırlısı inşallah sıkıntıları bu yılda bırakıp yeni yıla yeniliklerle girelim canım örn bol bol le

benimki de iyi şimdi hakkını yemiyim.karışmaz etmez.ama kendi annemden çok onu görmek bazen beni sinir ediyo :)

yakınmı oturuyorsunuz kayınvalidenle

ben 2 yıl üst katında oturdum sonra 1,5 yıl yanında ki hala nasıl oturdum bende inanamıyorum kayınvalidemin kötülüğünden değilde ben ve kaynana ile oturmak ikisini bir cümlede bile kuramazdım ama sanırım büyük konuştum
neyse o günlerde geçti şükür şimdi izmitin bir ucunda ben diğer ucunda o pek memnunum valla

ayy cnm ya ne güzel öyle hissetmen.benimde bugün 10.günüm bakalım bişe hissetmiyorum.bazen sancım oluyo moralim bozuluyo sonra geçiyo düzeliyorum:)

arkadaşım moralini yüksek tut rabbim yazmışsa kimse önüne geçemez hayırlısı inşallah tabiki endişelerimiz oluyor ama ümidini hiç kaybetme bol bol dua et rabbim inşallah dualarımızı kabul edecek bizde o güzel duyguyu tadacağız

semi canım tume hiç gözükmüyor yeni yıl için bi yerleremi kaçtı yoksa merak ettim habersiz kaçtımı yoksa

yakın sayılır cnm arabayla 10-15 dk sürüyo.aynı ilçedeyiz yani.ama kendi annem 1 saat sürüyo

semi de kaçmış kaldım yine tek başıma bende kendi kendimlemi konuşuyorum kaçan kaçana hayırlısı ne diyim bende kaçıyım bari

semi canım tume hiç gözükmüyor yeni yıl için bi yerleremi kaçtı yoksa merak ettim habersiz kaçtımı yoksa

canım yazdım bende az önce görünmüyor diye merak ettim
bişeyde demedi
kaçıncı günü acaba
dediğin gibi tatil ya gezmelerdedir belki tumecim

yakın sayılır cnm arabayla 10-15 dk sürüyo.aynı ilçedeyiz yani.ama kendi annem 1 saat sürüyo

oyyy benim kayın validemle aram yarım saat annemle 6 saat
ya canım beterin beteri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…