kızlar ne sıkıcı birgün ya
nasıl vakit geçiriyorsunuz
ben poları aldım geçtim tv karşısında pinekliyorum
ev işimde yok yemeğimde var ama çamaşırlarım asılacak tembellikten onu bile yapmıyorum yani
offf bu havada nerde kurutacaksam bu çamaşırları
aynı işte yoğun bir bel ağrısıyla kalktım sabah ar ara kasıklarımda ağrıyor ne yapalım herşey kısmet :97::97::97:
merhaba kızlar nasılsınız umarım herkeslerin keyfi yerindedir
kızlar ne sıkıcı birgün ya
nasıl vakit geçiriyorsunuz
ben poları aldım geçtim tv karşısında pinekliyorum
ev işimde yok yemeğimde var ama çamaşırlarım asılacak tembellikten onu bile yapmıyorum yani
offf bu havada nerde kurutacaksam bu çamaşırları
kızlar bir topikte okudum karbonatla gebelik testi hiç duydunuz mu? kiminde işe yaramış kiminde yaramamış
aynen semiiii ya benimde yemeğim yok ne yapsam diye düşünüyorum off
sevmiyomusun katınvalideni?
iyiyim bitanem. bir tek bel ve kasık agrım luyo ara ara başkada bişey hissetmiyorum. eve yatıp duruyorum. yatmaktan valla sıtlarım ağırıyo artık. ama dinlenmem lazım, kalkmıyorum valla:))) sen naslsın bitanem ??
canım benim biraz etim vardı içine dolapta ne varsa doğradım mantarı sebzesi
tuhaf bişey çıktı ortaya ama kociş beğendi
ooo becerikliyiz anlaşılan :)ya benimki biraz seçici,daha doğrusu etçi bende sebzede yapmak istiyorum ama sadece kendim içinde yapmak gelmiyo içimden zor yaniii
yani..... aslında iyi kadındır bana bir zararı yok ama nedense gideceğim zaman evden çıkmam bay bir uzun sürüyor
hadi kayınvalideleri çekiştirelim
sizin aranız nasıl kızlar kayınvalidenizle
selam masalcan canım bende kırmızıları bekliyorum sabırsızlıkla gelsede tedaviye başlasak diye ne tuaf demi bi olsun istiyoruz bi olmasın ama hayat böyle napalım canım ya biraz ağrılarım var ama bi türlü adet olamadım onun dışında heyecanlıyım içimden bi ses bu kez olacak diyor ama bakalım hayırlısı tabiki hayırlısı inşallah:79:
iyiyim canım sen nasılsın biraz sıkılıyorum
havalardan sanırım
yada bir ihtimal daha var:26: yarın k.valideme gidicez sıkıntım ondanda olabilir
benimki de iyi şimdi hakkını yemiyim.karışmaz etmez.ama kendi annemden çok onu görmek bazen beni sinir ediyo :)
ayy cnm ya ne güzel öyle hissetmen.benimde bugün 10.günüm bakalım bişe hissetmiyorum.bazen sancım oluyo moralim bozuluyo sonra geçiyo düzeliyorum:)
yakınmı oturuyorsunuz kayınvalidenle
ben 2 yıl üst katında oturdum sonra 1,5 yıl yanında ki hala nasıl oturdum bende inanamıyorum kayınvalidemin kötülüğünden değilde ben ve kaynana ile oturmak ikisini bir cümlede bile kuramazdım ama sanırım büyük konuştum
neyse o günlerde geçti şükür şimdi izmitin bir ucunda ben diğer ucunda o pek memnunum valla
febe bizi aralıklamı aldatıyon kııııııızzzzzz
semi canım tume hiç gözükmüyor yeni yıl için bi yerleremi kaçtı yoksa merak ettim habersiz kaçtımı yoksa
yakın sayılır cnm arabayla 10-15 dk sürüyo.aynı ilçedeyiz yani.ama kendi annem 1 saat sürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?