2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar ben uyumaya çalışıyorum bıraz çok kötüyüm çünkü. bayılmadan acık kestıreyım. sonra görüşürüz. öpüyoru siziiii

iğne şartmı bilmiyorum ama sçma olmazmı eğer öyleyse. sen klomendende iyi sonuç aldıysan, yanı yumurtalar ı yeterınce buyutuyse sorun olmamalı ya. öyle değilmi???

bencede ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum gerçi ortada düşünüyorumda bu 3. cüyü de yaptırsam 3000 tl olacak diyorumki direk gidip tüp yaptırsaydım hem bukadar uğraşmayacaktım hemde aşılamaya harcadığım parayla tüp yaptırırdım neyse olan oldu vardır bir hayır diyorum ve seneye kadar bekleyeceğim tüp bebek için

aska yazmadan gitti yine

evet canım ya sizi takip ediyorum sadece ben dr. Değiştirdim o da bana suan aşılama yapılmasının saçma olduğunu söyledi erken dedi yani yumurta takibi falan yapmadı bana eski dr. Sorun yok çünkü sizde şimdi sana aşılamada yapsam normal ilşkide desem aynı şey dedi klomenle yumurta takibine başladı 2 gün sonra adet olmam inşallah bekliyorum yani birazada sıkıldım galiba artık konuşmak bile istemiyorum bu konuları ama burdan güzel bir haber alınca seviniyorum böyle işte

hakkında hayırlısı askacım
umarım yumurta takibiyle sonuç alısın canım gelemez bu ay kırmızıların

psikolojimiz hergün değişiyor
bazen sadece susmak istiyor insan
ama bazende içinmizde kopan fırtınaları paylaştıkça biraz olsun dindirebiliyoruz burda
aynı duyguyu yaşayan arkadaşlarla
hep birlikte dua ediyoruz... üzülüyoruz.. seviniyoruz..

evet ya burası insana gerçekden iyi geliyor en iyi biz anlıyoruz birbirimizi ama ben şu adet tarihi yaklaştıkça deliriyorum garip bir psikoloji bütün hamilelik belirtilerini yaşatıyorum kendime içime sığmıyo artık çoook istiyorum çoooooooookkkkkk

emicim iyiyim canım bugün tekrar beta hcg bakıldı değerim 390 olmuşş... 2 kat yükselmiş.. :)))))

yarın ultrasona gireceğim.. inşallah bebiş görünür.. bugün sağlık ocağındaki doktora sordum görünür mü diye işinin pirisiyle görünür dedi

canım Allahım öyle bir zamanda veriyorkii... sen benim geçen haftaki halim gibisin canım.. ben de ilk aşılamada dikkat ettim ama bunda pek dikkat etmedim çünkü olmadı olmayacak gözüyle bakıyordum ama Allahtan ümit kesilmezmiş:)))

bu ne güzel bir haber ya çooook tabrik ederim allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin ama görevini unutma sakın bizeede dua et bolbol süper ya valla çok sevindim

çok sağol canım.. emin ol hepiniz için dua ediyorumm.. rabbim isteyen herkese verir inşallah

çoook sağol reyhancım.. Darısı bşına olur inşallah... Adetimi beklerken geldi bebiş.. Yalnız sancım var.. Yarın ultrasona gireceğim... Darısı başına olsun canım... Dualarım seninle

iyiyim canım nasıl olayım
yanlız kaldım evde nette geziniyorum işte

iyiyim canım nasıl olayım
yanlız kaldım evde nette geziniyorum işte

bende bütün bir gün boyunca öyleydım. akşamda mısafırlerım geldı yemeğe. şimdi onlar gitti hem etrafı topluyorum hem buraya göz atayım dedim. kacırmyım yen bısey yazan olursa dıye. bağımlılık yaptı valla burası

kimse yok bu akşam bugün sen yatıyordun misafirde nereden çıktı
zor olmuştur ya rahatsızdın ya

kimse yok bu akşam bugün sen yatıyordun misafirde nereden çıktı
zor olmuştur ya rahatsızdın ya

evet valla. bi anda hemde yemekli. allahtan gündüz yapmıştım yemeğimi de. fazla bi telaş olmadı. bide benim halımı kımse bılmıyo, aşılama filan gelen gelene yani. bişeyde diyemıyoruz. öyle işte. allahtan arkadaşım gelınce hıc oturmaz yardımcı olur da fazla yorulmadım.

gene geldi ilaç saati. ooofff gene aynı dünyam dönecek. allahtan aksam ıctıgımı uykuda atlatıyorum yoksa halım hıc olmaz valla.

sonuncu ilacın sanırım kurtuldun sayılır
bende yasmin kullanmıştım bir ara felaket birşeydi yataktan kalkamıyordum
senin test tarihin nw zaman masal

sonuncu ilacın sanırım kurtuldun sayılır
bende yasmin kullanmıştım bir ara felaket birşeydi yataktan kalkamıyordum
senin test tarihin nw zaman masal

yok canım ya yarında var. yarın son inşallah. pazartesi 14. günüm canım. benım dr şu tarıhte yaptır demıyo. bende sormadım. 1-2 gün gecerse haberım olsun dıyo, test yaptırmıyo. benım dr bıle benden umutsuz yanııı

kaçıncı gun belli oluyo. 10. günde bitti. 1. asılamamda 12. günde adet olmuştum. yapsamı kı acaba belli olurmu. ümidimde yok ama laf olsun diye sordum....

masal bir şeyi kırk defa söylersen olurmuş
neden ümidin yok anlamadım gitti
bak kızıcam şimdi sana zehir ettin kendine şu on günü
ben olmayacağını biliyor bile olsam karnımı sever dururdum ne yararı var endimi üzmenin diye
bak benim tüpüm tıkalı ayrıca kistim var ayrıca sperm hareket problemimiz var ve hala ümidim varrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…