iğne şartmı bilmiyorum ama sçma olmazmı eğer öyleyse. sen klomendende iyi sonuç aldıysan, yanı yumurtalar ı yeterınce buyutuyse sorun olmamalı ya. öyle değilmi???
aska yazmadan gitti yine
hakkında hayırlısı askacım
umarım yumurta takibiyle sonuç alısın canım gelemez bu ay kırmızıların
psikolojimiz hergün değişiyor
bazen sadece susmak istiyor insan
ama bazende içinmizde kopan fırtınaları paylaştıkça biraz olsun dindirebiliyoruz burda
aynı duyguyu yaşayan arkadaşlarla
hep birlikte dua ediyoruz... üzülüyoruz.. seviniyoruz..
slm kızlar nasılsınız
sen nasılsın tumecim gerçi sormak hata süpersin süpeeeeeeerrrrrrr
kese için erken olabilir ama tam bilmiyorum tabi
reyhanın lafını sevdim sen şampiyonumuzsun
s
herkes bana çifter çifter versin rabbi sana diye dua ediyoır
bende sana öle dua edicem tumecim
rabbim sana çifter çifter versin
inşallah canım. ben bu aşıllamayı yaptırırken sadece formaliteden yaptırdım canım. 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe hak kazandığım için yaptırdım zaten. tutarsa kesın bır mucızedır bu dıyecem zaten. çünkü aşılamadan önce çok olumsuzlukla karşılaştım. bi sürü olumsuz şeyler yaşadık canım. o yüzden ümidim yok açıkçası. 1. aşılama için herşeye çok dıkkat etmıştık. bu sefer öylesine yapıdı nerdeyse. gerçekten eğer tutarsa mucize olur. ve rabbim istediği için olur yani.
bu ne güzel bir haber ya çooook tabrik ederim allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin ama görevini unutma sakın bizeede dua et bolbol süper ya valla çok sevindim
çooooooooooooooooooook sevindim canım ama senin birincide tutmuştu zaten ne mutlu sana ve bize allahım sağ salim kucağınada almayı nasip eder inşallah. Tadını çıkar kendinide fazla yorma canım bizim içinde bol bol dua et sen bizim umudumuzssun,ve şampiyonumuzssun
Stres yapma canım rahat ol kırmızıları görmeden umudunu yitirme sakın tamam mı bitanem
iyiyim canım nasıl olayım
yanlız kaldım evde nette geziniyorum işte
kimse yok bu akşam bugün sen yatıyordun misafirde nereden çıktı
zor olmuştur ya rahatsızdın ya
sonuncu ilacın sanırım kurtuldun sayılır
bende yasmin kullanmıştım bir ara felaket birşeydi yataktan kalkamıyordum
senin test tarihin nw zaman masal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?