sende özelde yaptırmıştın aşılamalarını
tüp bebeği nerde yaptıracaksın canım
devlet yardımından faydalana biliyormusun febecim
eylülle tume yi merak ediyorummmmm.hadii güzel hebreler verinde moralimiz düzelsinn
eylülle tume yi merak ediyorummmmm.hadii güzel hebreler verinde moralimiz düzelsinn
nasılsınız arkadaşlar
siz neler yapıyorsunuz
Canım arkadaşlarım.... şu an o kadar mutluyum ki.... Rabbime bin şükür bebeğim geldi.... Benimle.... Dün kan testi yaptırdım.. Sağlık ocağına gittim.. 16. Günümdü ve değerim 194 çıktı.. Inanamadım tabi.. Sonra özel bir polikiliniğe gittim.. Orada da test yaptırdım.. Hayırlı olsun gebesiniz dediler hala inanamadım... O kadar mutluyum ki...
Iki kan testi sonucu ve hala inanamıyorum.. Bir de idrarda baktım 2. çizgim biraz silik çıktı ama çıktı...
Hamileyimmmmmmmmmm
ayy böyle durumlarda ben demiştim demeyi çok seviyorum
ben sana demiştim tumecim
umutlanmak için en çok senin sebebimn var diyee
rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına aldığın günü göstersin canım
sıra sende masalcım
meger ağlamak için bebek haberi bekliyormuşum
çok şükür rabbime sonunda birimizin yüzü güldü
o kadar sevindim ki tume nasıl anlatayım bilemiyorum
sonuçlarında yüksek çok güzel bebişin sağlıkla doğacak işallah
tatlım her anın her saniyenin tadını çıkar doya doya. çok bekledin sonunda rabbim yüzünü güldürdü.işallah bebeğini sana bağışlasın
ne yazdığımı bile bilmiyorum zaten klavyeyide zor görüyorum
çok oynayacam tume ama az sonra
tumecııım çoook sevindim bitanem. çok şükür iyi bi haber aldık. allah tamamına erdirsin bitanem. önce karnında sonrada kucağında saglıklı bi şekilde güle güle büüyüt bitanem. ay çok sevindim kızlaaaaar şimdi biz teyzemi oluyoruz heyoooooooooooooooo. çok çoook sevindim
ayy böyle durumlarda ben demiştim demeyi çok seviyorum
ben sana demiştim tumecim
umutlanmak için en çok senin sebebimn var diyee
rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına aldığın günü göstersin canım
sıra sende masalcım
canlarım benim çook teşekkür ederim.. rabbim sizlere de gösterir inşallah.. ben hala şoktayım.. dün öğrendim ve inanın dün geceyi sevinçten uyumadan gçirdim... nasıl yatacağımı bilemedim.. acaba sırt üstü mü yatsam yoksa sağa mı dönsem, yüzüstü yatsam bişey olur mu bütün gece düşündüm durdum
arada lavaboya kalktığımda kan ve idrar testlerime tekrar tekrar baktım.
bugün bir idrar testi daha yaptım.. çok şükür ikinci çizgim koyulaşmış biraz daha...
sanki herşey bir rüya gibi.. ömrüm boyunca hiç bu kadar sevinmemiştim... rabbim en kısa zamanda isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
yalnız şunu anladım semicim... sen bana demiştin gerçekten :))))) hiç beklemediğim bir anda geldi bebeğim.. adet belirtileri ile hamilelik belirtileri gerçekten aynı ben adet olacağım diye bekliyordum.
sevincimi benimle paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ederim...
ben ve bebeğim hepiniizi çoooookkk seviyoruz teyzeleri:))))
tumeciğiiiim sevgili annemiz:)) nasılız bakalım. mutlu, güzel haberi verdin bize. şükürler olsun ki teyze oluyoruz. çok sevindim bitanem. sağlıkla inşallah dünyaya gelir. çok şanslı bi bebek olacak. hasretle ve tüm sevgisiyle bekleyen anne babası var. rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsın bitanem.:
amaaaan yesın onu teyzeleriii. canım benim allah tamamına erdirsin.
kaçıncı gününde belli oldu bitanem. neler hıssetın bızımle paylaşırmısın???? benim bugün 9. günüm. ama bütün adet belirtileri akşam üstüne doğru başladı. adet omm daha 1-2 gün çünkü progestan kullanıyorum. ama 2 gün sonra ıtecek ilaım. bittiği gün gelır benımkıler emınım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?