2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bence bu senin kendini savunma şeklin
yaşayabileceğin hayalkırıklığına karşı şimdiden önlemini alıyorsun
ama canım bu yanlış gibi geliyor bana şimdiden herşeyi olumsuz düşünmek bilemiyorum yani
tabi bu benim fikrim yanlış olabilir ne bileyim umarım pozitifi görürsün tatlım ya
yaşadıklarımız çok zoorrr

canım ben ümidimi kaybetmedim bianem. sadece bu aşılamada ümidim yok. niyeyse kendimi tüp bebeğe hazırladım. sankı tüp bebek yapınca hayallerıme kavusacakmısım gıbı gelıyo. yoksa bılıyorum öyle yada böyle anne olacagım ben. aslainancımı kaybetmedim. bu aşılama yapıldıgında pk dıkkat etmedım hıcbırseye. dinlendim evet ama 1. aşılamadakı gıbı böyle herşeye dıkkat etmedim. 1 aşılamada kendim sıgara içmediğim gibi yanımda içmelerıne bıle izin vermedim kimseye. bu öyle değil kndim bile içiyorum dıkkat etmıyorum. gerçi günde 4 taneden fazla ıcmem normaldede oyle. ama yinede içiyorum.

evet yaşadıklarımız gerçekten çok zoor. belkide gerçekten senın dedıgın gibidir canm. bilemiyorum gerçekten tanıyaıyorum atık kendimi

canımcım güldürdün beni ya allahta seni güldürsün
tamam sigaraya karşıyız içmicez ama bu senin aşılamada hamilelik şansını düşürmezki

şaka canım şaka anlayorum seni ama bence tutacağı varsa tutmuştur yoksa eğer 12 gün o aşılama yapılan masada kalkmadan yatsakta tutmaz

kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı oldu bu biraz
sana diyorum ya kendini savunma şeklin belki diye
kendimden biliyorum sanırım
bende ilk aşılamamda herkese umudum yok dedim durdum
gerçekten yokmuydu yoksa bende kendimi sonucamı hazırlıyordum hala bilemiyorum
aynı sen gibi kendimi tanıyamıyorum bazen

ahahahaha doğru söylüyosun valla. diyorum ya valla bak 1. aşılamada kimseye içirmedim ya hamıleysem dıye bebeğime zarar verırsınız dıye. ama bunda içiyorum. hiçte dikkat etmedim. aşılamanın yapıldığı gün içmedim sadece sonra içtım valla.

açlıktan ölüyorum ben yaa
ne yesen
masalcım yokmu yemeklerden artan falan

yo benim 1. aşılamamdan çok umutluydum. otururken kalkarken sankı yumurtaların üstünde oturuyomusum gıbı gelıydu. 1 hafta 10 gün evden dışarı çıkmadım. aman yürümiyim ya bişey olursa ya kanamam olursa kendımı yer bıtırırm dıye evden dısarı cıkmadım. ama şimdi hiiiç banamısın demıyorum valla. gezdım dolaştım herşey normalmış gibiydi valla. eşim uyarıyodu benı yat dınlen yat dınlen dıye. koyvredım gıttı bu sefer. geçen gün yazmıştım olursa ya mucızedır yada rabbimin istediği için olmustur diye. öyle olacak zaten:)))

:92::92::92::92:

bunlar reyhanın

:92::92::92::92:
:92::92:
bunlar febenin

bunlarda sunasayın:92::92::92::92::92:
:

gizlice aldım nasılllll çamaşırsız kaldılar bu gece
topiğe gelmedikleri zaman sallayacm bunları

tumeninkileride alacaktım amaaaa
o hamiiiiiişşşşşş üşüümtemiz şimdi yeğenimizi

ben cam bile silmiştim

işallah 2 gün sonra hamileyim diye yazarsın masalcım
mucizene kavuşmak nasip olur sanada

semi sen çok yaşa emi. akşam akşam nerden geldi aklna allah iyiliğini versin artıııııı bebişini versin:))))

var tatlım sen iste yeter. kalkar pişiriri bileee. lafımı olur kızım.:))) ne istersin canımın içi???

ayyy canım teşekkür ederim
yorarmıyım ben hiç seni

aslında yemeğim var ama benim canım sandwic istiyo şöyle peynirli domatesli falan
kardeşim gelecek azsonra ekmek alsın fırından baride yiyeyim
:125::125:

valla bende acıktım. mısafırlere ıkram etmekten ben heralde doymadan kalktım. acıktım. bende şmdi karstırdım buzdolabını. ama ıyecek bısey bulamadım. gözüme kestıremedım valla:)))

yumurtamı kırsak ne yapsak
ben bekliyemeyecm galiba bundum bişeler :125::125::125::125::125::125:

sağol canım
misafirimizde geldi ama tek yumurta ayıp olmaz işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…