masal bir şeyi kırk defa söylersen olurmuş
neden ümidin yok anlamadım gitti
bak kızıcam şimdi sana zehir ettin kendine şu on günü
ben olmayacağını biliyor bile olsam karnımı sever dururdum ne yararı var endimi üzmenin diye
bak benim tüpüm tıkalı ayrıca kistim var ayrıca sperm hareket problemimiz var ve hala ümidim varrrrrrrrrrr
bence bu senin kendini savunma şeklin
yaşayabileceğin hayalkırıklığına karşı şimdiden önlemini alıyorsun
ama canım bu yanlış gibi geliyor bana şimdiden herşeyi olumsuz düşünmek bilemiyorum yani
tabi bu benim fikrim yanlış olabilir ne bileyim umarım pozitifi görürsün tatlım ya
yaşadıklarımız çok zoorrr
canımcım güldürdün beni ya allahta seni güldürsün
tamam sigaraya karşıyız içmicez ama bu senin aşılamada hamilelik şansını düşürmezki
şaka canım şaka anlayorum seni ama bence tutacağı varsa tutmuştur yoksa eğer 12 gün o aşılama yapılan masada kalkmadan yatsakta tutmaz
kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı oldu bu biraz
sana diyorum ya kendini savunma şeklin belki diye
kendimden biliyorum sanırım
bende ilk aşılamamda herkese umudum yok dedim durdum
gerçekten yokmuydu yoksa bende kendimi sonucamı hazırlıyordum hala bilemiyorum
aynı sen gibi kendimi tanıyamıyorum bazen
açlıktan ölüyorum ben yaa
ne yesen
masalcım yokmu yemeklerden artan falan
yo benim 1. aşılamamdan çok umutluydum. otururken kalkarken sankı yumurtaların üstünde oturuyomusum gıbı gelıydu. 1 hafta 10 gün evden dışarı çıkmadım. aman yürümiyim ya bişey olursa ya kanamam olursa kendımı yer bıtırırm dıye evden dısarı cıkmadım. ama şimdi hiiiç banamısın demıyorum valla. gezdım dolaştım herşey normalmış gibiydi valla. eşim uyarıyodu benı yat dınlen yat dınlen dıye. koyvredım gıttı bu sefer. geçen gün yazmıştım olursa ya mucızedır yada rabbimin istediği için olmustur diye. öyle olacak zaten:)))
:92::92::92::92:
bunlar reyhanın
:92::92::92::92:
:92::92:
bunlar febenin
bunlarda sunasayın:92::92::92::92::92:
:
gizlice aldım nasılllll çamaşırsız kaldılar bu gece
topiğe gelmedikleri zaman sallayacm bunları
tumeninkileride alacaktım amaaaa
o hamiiiiiişşşşşş üşüümtemiz şimdi yeğenimizi
var tatlım sen iste yeter. kalkar pişiriri bileee. lafımı olur kızım.:))) ne istersin canımın içi???
semi sen çok yaşa emi. akşam akşam nerden geldi aklna allah iyiliğini versin artıııııı bebişini versin:))))
ayyy canım teşekkür ederim
yorarmıyım ben hiç seni
aslında yemeğim var ama benim canım sandwic istiyo şöyle peynirli domatesli falan
kardeşim gelecek azsonra ekmek alsın fırından baride yiyeyim
:125::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?