2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ahahahahahahahaha. allah iyiliğinizi versin kızlar. akşam akşam gül gül öldüm vallaaaaa....

umarın yarın ve sonrasında kimse kırmızıları görmez
hepinize ii geceler diliyorum

kendimi dinlemek istemiyorum ama bel ağrısını da önemsiyorum
umut işte... Bu nedenle tahlil yapmaya bile korkuyorum (

hamile kalındığındada bel ağrısı oluyor biliyorsun değilmi canım benim ilk hafta sancım oldu sonra olmadı ben tuttu bu sefer dedim sancısız geldi kırmızılar hiç beklemezken hiç üzülme olmasada biz neler atlattık burada :13:

eee donsuz kala kala giymeyi unutacaz ben öğleydim 1 aşılamada 10 kere kontrole gidersen sen hesapla canımay utandım şimdi :26:

ay valla gülüyoruz ağlnacak halımıze. ama bunlarada şükür en azından daha gülebiliyoruz. rabbim bu günlerimizi aratmasın kızlaaaaaar:)))

evet bildiğim için mi ağrıyo diye kendimi çok dinledim ama gerçekten ağrıyo ...
beklemekten başka çare yok....okuduklarıma göre kimi hamile kimi adet sancısı ( bilemiyorum

eee donsuz kala kala giymeyi unutacaz ben öğleydim 1 aşılamada 10 kere kontrole gidersen sen hesapla canımay utandım şimdi :26:

bende asla jinekolojik muayene olmam deye atıp tutanlardandım

şimdi oooooo o kadar normal geliyor ki
ama benim gittiğim hastanede herşeyi hemşire hallediyor drum ultrasonda ekrana bakıyor sadece
buraya kadar problem yok
amaaaaaaaaaa
o aşılama yoık mu dr geldi birde bir ışık var çok lazımmış gibi sanki açıkta olmayan biyerimiz var
aayyyyyyyyyyy çok utanmıştım

ay valla gülüyoruz ağlnacak halımıze. Ama bunlarada şükür en azından daha gülebiliyoruz. Rabbim bu günlerimizi aratmasın kızlaaaaaar:)))

amiiiiiiiiiiiiiin canım allah sevdiği kullarına sıkıntı çektirirmişki onların dua etmesi çok hoşuna gidermiş ve hiç ummadıkları bir anda karşılığını verirmiş ama sabır karşılığında tabi sabredelim ve muradımıza erelim öyle değilmi

ay kızlar valla gözlerimde yaş geliyooo artık gülmekten.çok komik şeyler yaşıyoruz. anlatıklarınızda kendımı görüyorum sankı:)))

büyük konuşmamak lazım bende öyle derdim ama Rabbim sınav ediyor işte
ama ben korktuğum için narkozla yapıldı dr. ne gördü bilmiyorum :))

benim 2. aşılamam ve bugun 10. günüm bitti. nasıp tabi bakalım ne olacak?????
hadi hayırlısı bu defa inş. güzel sonuç alırsın

kesinlike katılıyorum kızlaaaaaaarrr. kesinlikle muradııza ereceğiz. zafer bizim olacaaaaaaaak:))))

ay valla gülüyoruz ağlnacak halımıze. Ama bunlarada şükür en azından daha gülebiliyoruz. Rabbim bu günlerimizi aratmasın kızlaaaaaar:)))

ay sorma zaten naklen yayın hemşire var 2 dkr var bide spermleri getiren kız var ooo bir tek altın pasta börek yok bizde kendimi uzub süre beklenen bir sinema filmi gibi hissediyorum karşımda okadar insanı görünce allahım kimseyi düşürmesin o duruma

benim ilk aşılamam ekimdeydi şimdi benimde gün sayıyor olmam lazımdı
masalla beraber ama topiğin tembeli benim
iğnemi yaptırmayı beceremeyince iptal oldu aşılamam

nasıl iğneni olamayınca anlamadım ?
ben bu defa göbekten kendim vurdum sonra çatlatma iğnesini de aynı şekilde ben kendim yaptım

dosbacım aşılaman narkoz altındamı oldu doğrumu anladım
bve drun bunu kabul mu etti

canım sende araştırmışsındır aşılamada 0 a yakın bir acı var
neden gerek duydun narkoza
sen tüpler için film çektirdin mi peki hsg yani

bende dr. hemşire, spermi getiren dr. ve narkoz için dr. var ama ben bayılmadan üzerimi açmıyorlar
bi de şansımı artırmak için 2 gün üst üste aşılama yapıldı sizde de aynısı mı oldu??

kızlar bu muhabeti bırakmak ıstemıyorum ama ben cıkıyorum. iyi geceler herkeze ve çoook teşekkürler iyiki varsınız.

sizi seviyorum:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…