bende bunları arıyordum ne işi var burada bakayımkim almış evden semicim senmi çok ayıp
bekle canım hiç acele etme öğreneceksinde ne olacak adet olana kadar o mutluluğu varmış gibi yaşa benceama insan dayanamıyor işte
hoşgeldin aramıza canım o ağrı oluyor canım tutsada tutmasada kendini dinleme ayırt edilmiyor çünkü klomen kullanırken çatlatma iğneside vurduruyormuydun yoksa kendinmi kullandın?
geldim yaaaaaaaaaOlsun be gülüm alıştık biz doktora git gel bazen orada unutacam die bile korkuyordum yani o kadar allah iyiliğini versin nerden geliyor bunlar aklına
kendimi dinlemek istemiyorum ama bel ağrısını da önemsiyorum
umut işte... Bu nedenle tahlil yapmaya bile korkuyorum(
eee donsuz kala kala giymeyi unutacaz ben öğleydim 1 aşılamada 10 kere kontrole gidersen sen hesapla canımay utandım şimdi :26:
hamile kalındığındada bel ağrısı oluyor biliyorsun değilmi canım benim ilk hafta sancım oldu sonra olmadı ben tuttu bu sefer dedim sancısız geldi kırmızılar hiç beklemezken hiç üzülme olmasada biz neler atlattık burada :13:
kendimi dinlemek istemiyorum ama bel ağrısını da önemsiyorum
umut işte... Bu nedenle tahlil yapmaya bile korkuyorum(
benim 2. Ciydi 4.de test yaptıracaktım ama 1.de oldum malesef herşeyde bir hayır vardır diyorumsizlerin kaçıncı aşılaması??
eee donsuz kala kala giymeyi unutacaz ben öğleydim 1 aşılamada 10 kere kontrole gidersen sen hesapla canımay utandım şimdi :26:
sizlerin kaçıncı aşılaması??
ay valla gülüyoruz ağlnacak halımıze. Ama bunlarada şükür en azından daha gülebiliyoruz. Rabbim bu günlerimizi aratmasın kızlaaaaaar:)))
bende asla jinekolojik muayene olmam deye atıp tutanlardandım
şimdi oooooo o kadar normal geliyor ki
ama benim gittiğim hastanede herşeyi hemşire hallediyor drum ultrasonda ekrana bakıyor sadece
buraya kadar problem yok
amaaaaaaaaaa
o aşılama yoık mu dr geldi birde bir ışık var çok lazımmış gibi sanki açıkta olmayan biyerimiz var
aayyyyyyyyyyy çok utanmıştım
sizlerin kaçıncı aşılaması??
büyük konuşmamak lazım bende öyle derdim ama Rabbim sınav ediyor iştebende asla jinekolojik muayene olmam deye atıp tutanlardandım
ama benim gittiğim hastanede herşeyi hemşire hallediyor drum ultrasonda ekrana bakıyor sadece
buraya kadar problem yok
amaaaaaaaaaa
o aşılama yoık mu dr geldi birde bir ışık var çok lazımmış gibi sanki açıkta olmayan biyerimiz var
hadi hayırlısı bu defa inş. güzel sonuç alırsınbenim 2. aşılamam ve bugun 10. günüm bitti. nasıp tabi bakalım ne olacak?????
amiiiiiiiiiiiiiin canım allah sevdiği kullarına sıkıntı çektirirmişki onların dua etmesi çok hoşuna gidermiş ve hiç ummadıkları bir anda karşılığını verirmiş ama sabır karşılığında tabi sabredelim ve muradımıza erelim öyle değilmi
ay valla gülüyoruz ağlnacak halımıze. Ama bunlarada şükür en azından daha gülebiliyoruz. Rabbim bu günlerimizi aratmasın kızlaaaaaar:)))
bende asla jinekolojik muayene olmam deye atıp tutanlardandım
buraya kadar problem yok
amaaaaaaaaaa
benim ilk aşılamam ekimdeydi şimdi benimde gün sayıyor olmam lazımdı
masalla beraber ama topiğin tembeli benim
iğnemi yaptırmayı beceremeyince iptal oldu aşılamam
ay sorma zaten naklen yayın hemşire var 2 dkr var bide spermleri getiren kız var ooo bir tek altın pasta börek yok bizde kendimi uzub süre beklenen bir sinema filmi gibi hissediyorum karşımda okadar insanı görünce allahım kimseyi düşürmesin o duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?