2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ben ağlarım şimdi ama çok sulu göz oldum zaten bugünlerde
berfin83 diye bir arkadaşımız vardı ilk aşılama listemizde birgün arayla aşılama yaptırmıştık onunla
ya özel msj atmış bana sağolsun
topiği bulamıyorum demiş veeeee güzel bir haberim var size demiş

allahım işallah aklımıza gelen müjdeyi verir işallah oda tatmıştır hamilelik duygusunu

evet hatırladım ne güzel ya böyle müjdeli haberler duymak inşallah tahmin ettiğimizdir.

ikizse ayrıca tebrik ederim.çok sevindim.darısı bizlerin başına.tahlil sonucun kaçmış?öğrenebildinmi?

ikizse ayrıca tebrik ederim.çok sevindim.darısı bizlerin başına.tahlil sonucun kaçmış?öğrenebildinmi?

hayır hayatım 2 gündür dr.umu sürekli aradığım için artık rahatsız etmek istemedim...p.tesi belli olur artık...
ikizsede hakkımızdan hayırlısı diyoruz
darısı başınıza canım Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin

Son düzenleme:
merhaba kızlar...
ben dugün dr konuştum veee 3. aşılama için çalışmalara başladık hakkımızda hayırlısı dıyelım bugünden:)))
puregon ve yanında 2 tane daha ılaç verdi. birini 5 gün birinide 9 gün kullanıcam. aldığı hormonlar az geldi heralde dr'ma ondan bi 2 tane daha verdi. allah sonumu hayır etsın. yakında AKREP NALAN gibi dolanacam etrafta.

bitanem çok sevindim. sağlıklı olsunlarda varsın ikiz olsun. dahada iyi bence. ikinci çocuk için kimsenin bi bu kadar daha savaşmaya gücü yok zaten:)))

vakit kaybetmiyorsun ne kadar güzel
hayırlı olsun canım

hakkından hayırlısı olsun bence doğru bi karar vermişsiniz... bak aşılamaya bende inanmıyorumdum sonum hep tüp bebek diyordum Rabbim bırakmadı...
çok dua edelim canım

çook teşekkürler orkidecim.. darısı başına oldun.. dualarım herkes için...

minecim neden böyle düşündün canım.. üzüldüm valla. arada ben seni aşağıda görüyorum.. yada profilinden başka topiklerde konu okuduğunu görüyorum.. yazmak istemediğini düşündüm.. yoksa biliyorsun ki burası bizim için çok özel... bizi sadece biz anlıyoruz çünkü..

inşallah en kısa sürede tedavi sürecini de atlatırsın. Rabbim yardımcın olsun..
rahim çöküklüğü neden oluyormuş doktorundan bilgi aldın mı??? nasıl bir tedavi uygulayacaklar sana??

kızlar yarın doktor gidiyorum.. ultrasona gireceğim.. inşallah keseyi görürüz.. çünkü tahminen beta hcg 5000 üstü olacak... bir terslik aksilik çıkacak diye ödüm kopuyor... lütfen bana dua edin...

rahim çöküklüğünün neden olduğunu sormadım ama tedaviyi sordum nasıl bi tedavi uygulayacaksınız diye hem rahimi büyütcek hemde yumurtalarımı ikisini bi arada yani bi ilaç verdi şu an cuma başlıycam ilacın adı duphaston pazarteside kontrole gitcem doktor bu ay gebelik büyük ihtimalle olmaz dedi ama adet olduktan sonra tedaviyi hızlandırcakmış yani ocak değilde allahım nasip ederse yüzde doksan şubatta hamile kalırım yani önce rabbimin izniyle tabiki ama doktorum öyle dedi...

inşallah canım rabbimin izniyle hamile kalırsın... ben daha önce duphaston kullandım. rahimi güçlendiren bir ilaç..gebelik düşünen bayanlarda düşüğü engelleyici olarak da kullanılıyor. aynı zamand adet düzenleyici... yani çok fonksiyonlu bir hap..

rabbim gönlüne göre verir inşallh canımcım

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım.. inşallah bu seferkinde olacak ben inanıyorum... topiğimizin şansı açıldı bir kere.. kapanmaz inşallah:))))

hayırlı olsun canım.. inşallah bu seferkinde olacak ben inanıyorum... topiğimizin şansı açıldı bir kere.. kapanmaz inşallah:))))

inşallah bitanem. dualarım onun için zaten. rabbim daha fzla aratmasın bebeğimi inşallah.

inş canım inşşşşşşşşşşş.......

kızlar yarın doktor gidiyorum.. ultrasona gireceğim.. inşallah keseyi görürüz.. çünkü tahminen beta hcg 5000 üstü olacak... bir terslik aksilik çıkacak diye ödüm kopuyor... lütfen bana dua edin...

inş. canım aynı telaş bende de var
hayırlıca görürsünüz...bende iple p.tesi günün çekiyorum

Gözün aydın canım çok tebrik ediyorum,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Hayırlı uğurlu olsun aşılaman inşallah..
Masalcım tedavin hayırlı olsun,inşallah bu sefer güzel haberini alırız..ama fazla stres yapıp etkileme bünyeni olurmu,bu sefer düşünmemeye çalış..
tabiki görürsünüz,için ferah olsun,kötü şeyler düşünme..dualarım seninle canım..

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
nurten74|1.deneme|24.11.2010|08.12.2010|Negatif
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|Negatif
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|Negatif
febe|2.deneme|21.12.2010|04.01.2011|Negatif
REYHANgoker|2.deneme|20.12.2010|03.01.2011|Negatif
eylul0655|2.deneme|18.12.2010|01.01.2011|Negatif
tume|2.deneme|19.12.2010|02.01.2011|Pozitif
dosba|1.aşılama|23.12.2010|11.01.2011|Pozitif
masalcan|2.aşılama|27.12.2010|12.01.2011|Negatif
ece1509|2.deneme|02.01.2011|17.01.2011|
nurci|2.deneme|10.01.2011|24.01.2011|
mine25|||21.01.2011|
semi|||22.01.2011|
aska|2.deneme|||
sunasay||||

ben berfini merak ediyorum müjdesini olduysa nasıl oldu bir gelsede sorsak nerdesin canım??:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…