2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

aaaay bal damlıyo ağzından balll :) inşş cnm valla çifte bayram yaparız evde inş hepimiz bi an önce evlat sahibi olalımm inşş rabbim duy sesimiziiii

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:)))

kızlar Rabbime bin şükür bugün çift çizgiyi gördüm
nasıl bi duygu anlatamıyorum bende hala bişi anlamadım
Rabbim sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu...
sabah kalktım (uyuyakalmışım eşim kahvaltısız gitti) zaten son zamanlrada çok aşırı uyuyordum
sağlık ocağına gittim ama kapalıydı ( ne hikmetse bende idrar testi alıp eve geldim
çift çizgiyi çok belirgin gördüm çok şükür sonra dr. ile konuştuk yanına gittim kan tahlili verdim daha göremeyiz dedi akşam arar sonucu sölerim bi de ne zaman geleceğini bildiririm dedi....
öğle yemeğinde eşime minik bebek ayakkabılarından alıp hediye ettim hamileyim dedim adam hala şokta...
kızlar ümidinizi kaybetmemek lazımmış...ben bütün adet sancılarını hala yaşıyorum hiç bişiye değil sadece Allah a inanın bağlanın...sizede çok dua ediyorum iyiki şu stersli günlerimde yanımdaydınız

ayy cnm bu harika bi haberrrr hayırlı uğurlu olsunn.sağlıkla kucağına al inşş

heeeeyyytttt beeeeeeeeeee çok sevindim canım benim. hayırlı uğurlu şanslı bir bebeğin olsun canım benım. allahım anaı babalı büyütmeyi nasip etsin canım. tebrik ederiiiim

ayy cnm bu harika bi haberrrr hayırlı uğurlu olsunn.sağlıkla kucağına al inşş
saol canım Allah razı olsun hala inanamıyorum
Rabbim isteyen herkese versin .ok mutluyum tam 20 aylık bi telaş bitti bugün...çok şükür

heeeeyyytttt beeeeeeeeeee çok sevindim canım benim. hayırlı uğurlu şanslı bir bebeğin olsun canım benım. allahım anaı babalı büyütmeyi nasip etsin canım. tebrik ederiiiim

amiiiinnnn saol canımmm....inan sana çok dua ediyorum
Rabbim sana da versin
ben hala kimseyle paylaşamadım anneme bile söyleyemedim çnk hala inanamıyorum dr. aramasını bekliyorum

dosbaa ya valla moralimizi düzelttin darısı başımızaaaaaa

cnm aşılamamıydı seninki unuttum ben :44:

bitanem inan çoooooooooook sevindim canım benim. söyleyecek kelime bulamıyorum. teşekkür ederim duanı eksik etme bizlerden canımın içi. hamilelerin duası kabul olur bitanem .

dosbaa ya valla moralimizi düzelttin darısı başımızaaaaaa

cnm aşılamamıydı seninki unuttum ben :44:

dimi ama ya. valla bırden yüzümde güller açtı. çok sevndim. sağlıkla kcağına alır inşallah:)))

febecım biz gene teyzee oldukkkk
darısı anne olmamıza canım

dimi ama ya. valla bırden yüzümde güller açtı. çok sevndim. sağlıkla kcağına alır inşallah:)))

febecım biz gene teyzee oldukkkk
darısı anne olmamıza canım

ayy valla tumeden ve dosbadan sonra içim ferahladı.ohhh be :) amin cnm aminn bide anne olsak tamamdır ya dosba aşılamamı yapmıştı merak ettim...

evet kızlar 1.aşılamamdı...
bende ümitle ümitsizle gidip geldim bu ay...
belirtilerim oldu ama adet belirtilerine yakındı...
klomen kullandığım 3 ay boyuncada çok ümitlenmiştim ama bu defa çok istedim çok dua ettim
şimdide sizler için ediyorum
Rabbim hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin inş.

kızlar size umut olduysam ne mutlu...
şu an annemle ablamla paylaştım çok mutlu oldular ben hala inanamasamda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…