aaaay bal damlıyo ağzından balll :) inşş cnm valla çifte bayram yaparız evdeinş hepimiz bi an önce evlat sahibi olalımm inşş rabbim duy sesimiziiii
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:)))
ben geldiiimmmm
kızlar Rabbime bin şükür bugün çift çizgiyi gördüm
nasıl bi duygu anlatamıyorum bende hala bişi anlamadım
Rabbim sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu...
sabah kalktım (uyuyakalmışım eşim kahvaltısız gitti) zaten son zamanlrada çok aşırı uyuyordum
sağlık ocağına gittim ama kapalıydı( ne hikmetse bende idrar testi alıp eve geldim
çift çizgiyi çok belirgin gördüm çok şükür sonra dr. ile konuştuk yanına gittim kan tahlili verdim daha göremeyiz dedi akşam arar sonucu sölerim bi de ne zaman geleceğini bildiririm dedi....
öğle yemeğinde eşime minik bebek ayakkabılarından alıp hediye ettim hamileyim dedim adam hala şokta...
kızlar ümidinizi kaybetmemek lazımmış...ben bütün adet sancılarını hala yaşıyorum hiç bişiye değil sadece Allah a inanın bağlanın...sizede çok dua ediyorum iyiki şu stersli günlerimde yanımdaydınız
kızlar Rabbime bin şükür bugün çift çizgiyi gördüm
nasıl bi duygu anlatamıyorum bende hala bişi anlamadım
Rabbim sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu...
sabah kalktım (uyuyakalmışım eşim kahvaltısız gitti) zaten son zamanlrada çok aşırı uyuyordum
sağlık ocağına gittim ama kapalıydı( ne hikmetse bende idrar testi alıp eve geldim
çift çizgiyi çok belirgin gördüm çok şükür sonra dr. ile konuştuk yanına gittim kan tahlili verdim daha göremeyiz dedi akşam arar sonucu sölerim bi de ne zaman geleceğini bildiririm dedi....
öğle yemeğinde eşime minik bebek ayakkabılarından alıp hediye ettim hamileyim dedim adam hala şokta...
kızlar ümidinizi kaybetmemek lazımmış...ben bütün adet sancılarını hala yaşıyorum hiç bişiye değil sadece Allah a inanın bağlanın...sizede çok dua ediyorum iyiki şu stersli günlerimde yanımdaydınız
saol canım Allah razı olsun hala inanamıyorumayy cnm bu harika bi haberrrrhayırlı uğurlu olsunn.sağlıkla kucağına al inşş
heeeeyyytttt beeeeeeeeeee çok sevindim canım benim. hayırlı uğurlu şanslı bir bebeğin olsun canım benım. allahım anaı babalı büyütmeyi nasip etsin canım. tebrik ederiiiim
saol canım Allah razı olsun hala inanamıyorum
Rabbim isteyen herkese versin .ok mutluyum tam 20 aylık bi telaş bitti bugün...çok şükür
amiiiinnnn saol canımmm....inan sana çok dua ediyorum
Rabbim sana da versin
ben hala kimseyle paylaşamadım anneme bile söyleyemedim çnk hala inanamıyorum dr. aramasını bekliyorum
dosbaa ya valla moralimizi düzelttin darısı başımızaaaaaa
cnm aşılamamıydı seninki unuttum ben :44:
dimi ama ya. valla bırden yüzümde güller açtı. çok sevndim. sağlıkla kcağına alır inşallah:)))
febecım biz gene teyzee oldukkkk
darısı anne olmamıza canım
ayy valla tumeden ve dosbadan sonra içim ferahladı.ohhh be :) amin cnm aminn bide anne olsak tamamdırya dosba aşılamamı yapmıştı merak ettim...
aşılama sanırım canım net hatırlamıyorum.
kızlar size umut olduysam ne mutlu...
şu an annemle ablamla paylaştım çok mutlu oldular ben hala inanamasamda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?