2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım çok tebrik ederim.. nasıl sevindim şu an anlatamam....
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....

afiyet olsun canım inşallah rabbim bizede o güzel duyguyu yaşatır sende dikkatli ol bebişini üşütme havalar malum olurmu bende seni ve biricik yavrunu çok öpüyorum

canım hayırlı olsun bebeğin rabbim kucağına almayı nasip etsin çok şükür bu topikten güzel haberler alınca insanın mutluluğu artıyor

mrh.arkadaşlar 2.aşılamama kadar siteye girmeme kararı almıştımm yanlış anlamayın aklıma getiripte stres yapmamak için. bugün 2.aşılamamı yaptırdım.bu arada 2 tane hamilemiz varmış nasıl sevindim anlatamam burada böyle güzel haberler görmek bizlerede umut oluyo çok ama çok seindim tume ve dosba yı tebrik ediyoorum ve darısı bizlerin başına diyorum.ayrıca dosbacım ankaradasın herhalde nerede yaptırdığını öğrenebilirmiyim.bende ankaradayımda özeldemi devlettemi oldun????

yaşasın ne güzel bir haber bu allaha şükredelim yavaş yavaş alıyoruz olumlu haberleri adına çoooooooook sevindim canım inşallah ALLAHIM c.c. sağ salim kucağına almayıda nasip eder.

iyiyim canım işte idare ediyoruz.eee topiğe gelmeyenin bundan sonra durum bu yani:92:

masalcım etkilememek adına birşey söylemedim ama artık söylemezsem çatlıyacm
3. aşılamanı yaptır canım tüp bebek gerçekten aşılamaya göre zor bir dönem ve bende inanıyorum aşılamada deneme sayısı arttıkça başarınında arttığına benim aerkadaşımda öyle oldu3.yü zorla yaptırdı ama bugün kucağına aldı evladını herkeste aynı olacak diye birşey yok tabi ama denemeye değer diye düşünüyorum

inşş cnm :) ben üniversiteyi okurken kuş almıştım kendime,evlendikten sonrada onada eş aldık.gelinim var yani :)onlarında hala bebişi olmadı,ayy çok gülüyorum onlarında olmuyo sanırım :)
:92::92:
veterinere götür canım kuşum infertilite diye

ya semii nerelerde özledim onuda:) onunda adeti yaklaştımı acaba?

burdayım canım
bağlantım yoktu tümgün giremedim.hoşgeldin bu arada valla topik arkadaşlığoıda tuhaf bir durum
nerde kaldı bu febe diye düşünüyorum dünden beri hani azcık daha gelmesen kızıcam nerdesin sen özledik diye

hayırlı olsun canım..rabbim kucağına almayı nasip etsin topiğimiz sana sende bize uğurlu geldin
biz gerçekten şeytanın bacağını kırdık galiba kızlar maaşallah diyelim

sende üzülme masalcım devamında biz gelicez işallah

hayırlı olsun..güzel sonuçlansın işallah bu ara topiğimiz uğurlu sanada uğur getirirsin canım

febecim senin smile bunlar değil bu
olacakrtı canım
yanlış tıklamışım

kuşlarınında olmaması iyiymiş tatlım ya
hangisinde problem dersin
bak bakayım dişi kuşun yumurtluyor mu

teşekkürler nurci... senin de aşılaman hayırlı olsun.. inşallah bebeğini bu sefer kucağına almak nasip olur

febecim benim de bir damat vardı... baktım benim kız tek başına ciyak ciyak ötüyor.. dedim ki eş istiyor bu.. gittim bir eş aldım yanına... yani içgüvey
ama benim kıza 2 ay zor dayandı zavallı damatım.. başını yedi valla bizim kız.. 2 ay sonra benim damat fani dünyadan göç etti gitti:85::85::85:

merhaba arkadaşlar bende bayadır yazamadım ama görüyorum ki beni merak eden de yok zaten ama ben yinede anlatayım geçen aydan beri yeni bi doktora başladım geçen hafta perşembe rahim filmi çektirdim tüplerin birinde hafif bi tıkanıklık varmış açtı onu bi de rahimin arka tarafında hafif bi çöküklük varmış doktorum hem yumurtalarımı büyütcek hemde çöküklüğün geçmesi için rahmimi büyütcek yani ben üç tane aşılamayı boşuna yapmışım çünkü hem gebe kalmaya engelmiş hemde gebelik olsa bile tutunmasına engelmiş doktorum inş en kısa zamanda kalırsın dedi bu arada dosbacım seni de tebrik ederim allah tamamına erdirsin canım sağlıkla inş...

hemde nasıll umut oldun bitanem hele bide aşılamayla olması dahada ümitlendirdi valla yuppiiiiiii

darısı sana olsun hayatım
akşama doğru inanmaya başladım bende...

canım çok tebrik ederim.. nasıl sevindim şu an anlatamam....
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....
amiiinnnn....
darısı tüm isteyenlere olsun....Rabbim herkesi mutlu etsin

canım hayırlı olsun bebeğin rabbim kucağına almayı nasip etsin çok şükür bu topikten güzel haberler alınca insanın mutluluğu artıyor

saol canım darısı sizlere olsun...
mutluyum ve değişik hissediyorum

canım ben özelde oldum...
lina kadın sağlığına gidiyorum
şükran çakmak doktorum çok ilgili ve güler yüzlü...
Allah ondan razı olsun bugün beni kaç kere öptü hatırlamıyorum o da çok sevindi...
yeri yenimahallede istersen netten bakabilirsin aklına bişi takılırsa bana da sorabilirsin

yaşasın ne güzel bir haber bu allaha şükredelim yavaş yavaş alıyoruz olumlu haberleri adına çoooooooook sevindim canım inşallah ALLAHIM c.c. sağ salim kucağına almayıda nasip eder.
amiiiinnnn....
saol canımmm...Rabbim herkese nasip etsin

çok şükür kırdık inş.
darısı burdaki bütün arkadaşlarıma olsun Rabbim yardım etsin

canım kafana takmamaya çalışman çok iyi...bende kafama takmadım aşılamdan sonra yolculuk bile yaptım...dr. gidebiliyorsan yol ii bile gelebilir demişti...
orda da hiç düşünmedim...
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım darısı sana olsun

dr.um akşam arar kan tahlilinin sonucunu söylerim demişti...ama eşim dayanamamıl benden önce aramış...
dr. pozitif demiş ve değerlere bakılırsa ikiz olabilir demiş...
benim tek yumurtam vardı tek yumurta ikizimi olacak acaba?? ailemde ikiz çok hayırlısı ama daha bi heyecanlandık
haftaya gelsin bakalım demiş...

merhaba canım. hakkında hayırlısı. inşllah bu ay bebişine kavuşursun bitanem.
inanmayacaksın ama 3-4 gündür aklımdasın. seni merak etmiştim, uzun zamandır yoktun. kendine dıkkat et canım:)))

sağolun kızlar.ama bu akşam eve geldikten sonra kırmızı kart belirtileri alıyorum umutlarım gene tükenmeye başladı.ama görmedende bişey diyemiyorum.neyse masalcancım,inan bana psikolojim bozulacak diye girmek istemiyorm bu sayfaya onun için beni göremeyebilirsiniz.ama sizi takip ediyor olucağım hoşçakalın...

öylemi diyosun canım. sağol söylediğin için. akşam üstüne doğru bende öle düşünmüştüm 3. aşılamaya karar vermiştim ama şimdi iyice yerleştı kafama. bütünbir gün boyunca düşündüm çünkü. yaptırıcam heralde. yarın kesinleşir artık dr. konusacam sabahtan yanına gidicembakalım ne olacak. bitane daha deneyecez heralde.

anlıyorum seni bitanem. hkkında hayırlısı. inşallah bu sefer bebeğinin haberini alırsın bitanem. kendine çok ok iyi bak ve dıkkat et bitanem. bende seni öpüyorum canm

beni katma lütfen canım biz görüşüyoruz zaten ama bu son gelişmeleri bilmiyordun en azından sorunun bulunmuş canım buda birşey inşallah bu sefer olur

ay ne güzel olur bir taşla 2 kuş inşallah ay heyecanlandım şimdi

dosba ve tumeciğim sizi tebrik ediyorum çok sevindim allahım kucagınaza almayı nasip etsin darısı bizlere ve tüm isteyenler dua edin bize hamilelrin duası kabul olurmuş bende daha beklemedeyim şuan bebgi biraz bekletiyoruz ama bazende dayanamz oluyprum gitsemmi artık dr diyorum

masalcım seni çok iyi anlıyorum üzülme desemde ne kadarda olsa söz geçmiyo işte yüregimize en kısa zamanda kavuşursun inş. bebişine bence biraz ara ver dinlen insanı bu sreç çok yoruyo ben öyle yaptım bakim ne olacaka bekliyrum

minecim adına üzülsemmi sevinsem mi bilemedim
önceki drun neden yapmamışki yeni drunun yaptığı kontrolleri
neyse en azından sebebini öğrenmiş oldun tedavinide olunca
yakın zamanda sendende bebiş haberi alırız işallah canım

seni neden merak etmeyelim ediyoruz ama seni görüyorum aşağıda biraz kalıp yazmadan gisdiyorsun bazen yazıyorum cevap gelmiyor
dedim herhalde sadece takip ediyor bizi

nerdesiniz kızlar
sayfanın sonunda zor buldum topiğimizi:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…