kızlar Rabbime bin şükür bugün çift çizgiyi gördüm
nasıl bi duygu anlatamıyorum bende hala bişi anlamadım
Rabbim sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu...
sabah kalktım (uyuyakalmışım eşim kahvaltısız gitti) zaten son zamanlrada çok aşırı uyuyordum
sağlık ocağına gittim ama kapalıydı( ne hikmetse bende idrar testi alıp eve geldim
çift çizgiyi çok belirgin gördüm çok şükür sonra dr. ile konuştuk yanına gittim kan tahlili verdim daha göremeyiz dedi akşam arar sonucu sölerim bi de ne zaman geleceğini bildiririm dedi....
öğle yemeğinde eşime minik bebek ayakkabılarından alıp hediye ettim hamileyim dedim adam hala şokta...
kızlar ümidinizi kaybetmemek lazımmış...ben bütün adet sancılarını hala yaşıyorum hiç bişiye değil sadece Allah a inanın bağlanın...sizede çok dua ediyorum iyiki şu stersli günlerimde yanımdaydınız
çooook teşekkür ederim canımcım.. darısı sana ve tüm isteyenlere olsun.. emin olabilirsin.dualarım herkes için.. rabbim isteyen herkese versin...
şimdi gezmeye gideceğim canım.. arkadaşlarla amasrada balık keyfi yapıcaz. akşama gelince görüşürüz öptüm herkesi
sabah kalktım (uyuyakalmışım eşim kahvaltısız gitti) zaten son zamanlrada çok aşırı uyuyordum
sağlık ocağına gittim ama kapalıydı( ne hikmetse bende idrar testi alıp eve geldim
çift çizgiyi çok belirgin gördüm çok şükür sonra dr. ile konuştuk yanına gittim kan tahlili verdim daha göremeyiz dedi akşam arar sonucu sölerim bi de ne zaman geleceğini bildiririm dedi....
öğle yemeğinde eşime minik bebek ayakkabılarından alıp hediye ettim hamileyim dedim adam hala şokta...
kızlar ümidinizi kaybetmemek lazımmış...ben bütün adet sancılarını hala yaşıyorum hiç bişiye değil sadece Allah a inanın bağlanın...sizede çok dua ediyorum iyiki şu stersli günlerimde yanımdaydınız
merhaba canım allah iyliğini versin çok güldümcanım ben evde yanlızsam topiğe girebiliyorum bu aralar ev kalabalık o yüzden bakamaz oluyorum ama aklım hep burda inanki sayende donsuzda kaldık ya nasılsın neler yapıyosun herşey yolundamı ......
yarın kontrolüm var benim. gideyim bi ne yapacağımıza karar verelim sonra yapıştırayım bende. gerçi bugün konuştum dr. 3. aşılamayı yapalım dedi ama bilmiyorum ne yapacağıma karar veremyorum. birkaç yerde okumuştum aşılama sayısı nekadar coksa tutma olasılıgı artıyomuş dıye ama gerceklık payı varmı bilmiyorum açıkçası. ama yakıyı yapıştırıcam canım karar verdim. adet bitince mi yapıştırayım ve ilişki sonrasımı olması lazım canım. anlama zorluğu çekiyorum. kusura bakma:)))
inşş cnm :) ben üniversiteyi okurken kuş almıştım kendime,evlendikten sonrada onada eş aldık.gelinim var yani :)onlarında hala bebişi olmadı,ayy çok gülüyorum onlarında olmuyo sanırım :)
ya semii nerelerde özledim onuda:) onunda adeti yaklaştımı acaba?
mrh.arkadaşlar 2.aşılamama kadar siteye girmeme kararı almıştımm yanlış anlamayın aklıma getiripte stres yapmamak için. bugün 2.aşılamamı yaptırdım.bu arada 2 tane hamilemiz varmış nasıl sevindim anlatamam burada böyle güzel haberler görmek bizlerede umut oluyo çok ama çok seindimtume ve dosba yı tebrik ediyoorum ve darısı bizlerin başına diyorum.ayrıca dosbacım ankaradasın herhalde nerede yaptırdığını öğrenebilirmiyim.bende ankaradayımda özeldemi devlettemi oldun????
mrh.arkadaşlar 2.aşılamama kadar siteye girmeme kararı almıştımm yanlış anlamayın aklıma getiripte stres yapmamak için. bugün 2.aşılamamı yaptırdım.bu arada 2 tane hamilemiz varmış nasıl sevindim anlatamam burada böyle güzel haberler görmek bizlerede umut oluyo çok ama çok seindimtume ve dosba yı tebrik ediyoorum ve darısı bizlerin başına diyorum.ayrıca dosbacım ankaradasın herhalde nerede yaptırdığını öğrenebilirmiyim.bende ankaradayımda özeldemi devlettemi oldun????
hemde nasıll umut oldun bitanem hele bide aşılamayla olması dahada ümitlendirdi valla yuppiiiiiii
amiiinnnn....
canım çok tebrik ederim.. nasıl sevindim şu an anlatamam....
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....
canım hayırlı olsun bebeğin rabbim kucağına almayı nasip etsin çok şükür bu topikten güzel haberler alınca insanın mutluluğu artıyor
amiiiinnnn....
yaşasın ne güzel bir haber bu allaha şükredelim yavaş yavaş alıyoruz olumlu haberleri adına çoooooooook sevindim canım inşallah ALLAHIM c.c. sağ salim kucağına almayıda nasip eder.
hayırlı olsun canım..rabbim kucağına almayı nasip etsin topiğimiz sana sende bize uğurlu geldin
biz gerçekten şeytanın bacağını kırdık galiba kızlar maaşallah diyelim
hayırlı olsun..güzel sonuçlansın işallah bu ara topiğimiz uğurlu sanada uğur getirirsin canım
merhaba arkadaşlar bende bayadır yazamadım ama görüyorum ki beni merak eden de yok zaten ama ben yinede anlatayım geçen aydan beri yeni bi doktora başladım geçen hafta perşembe rahim filmi çektirdim tüplerin birinde hafif bi tıkanıklık varmış açtı onu bi de rahimin arka tarafında hafif bi çöküklük varmış doktorum hem yumurtalarımı büyütcek hemde çöküklüğün geçmesi için rahmimi büyütcek yani ben üç tane aşılamayı boşuna yapmışım çünkü hem gebe kalmaya engelmiş hemde gebelik olsa bile tutunmasına engelmiş doktorum inş en kısa zamanda kalırsın dedi bu arada dosbacım seni de tebrik ederim allah tamamına erdirsin canım sağlıkla inş...
merhaba canım. hakkında hayırlısı. inşllah bu ay bebişine kavuşursun bitanem.
inanmayacaksın ama 3-4 gündür aklımdasın. seni merak etmiştim, uzun zamandır yoktun. kendine dıkkat et canım:)))
iyiyim canım işte idare ediyoruz.eee topiğe gelmeyenin bundan sonra durum bu yani:92:
masalcım etkilememek adına birşey söylemedim ama artık söylemezsem çatlıyacm
3. aşılamanı yaptır canım tüp bebek gerçekten aşılamaya göre zor bir dönem ve bende inanıyorum aşılamada deneme sayısı arttıkça başarınında arttığına benim aerkadaşımda öyle oldu3.yü zorla yaptırdı ama bugün kucağına aldı evladını herkeste aynı olacak diye birşey yok tabi ama denemeye değer diye düşünüyorum
:92::92:
veterinere götür canım kuşum infertilite diye
burdayım canım
bağlantım yoktu tümgün giremedim.hoşgeldin bu arada valla topik arkadaşlığoıda tuhaf bir durum
nerde kaldı bu febe diye düşünüyorum dünden beri hani azcık daha gelmesen kızıcam nerdesin sen özledik diye
hayırlı olsun canım..rabbim kucağına almayı nasip etsin topiğimiz sana sende bize uğurlu geldin
biz gerçekten şeytanın bacağını kırdık galiba kızlar maaşallah diyelim
sende üzülme masalcım devamında biz gelicez işallah
hayırlı olsun..güzel sonuçlansın işallah bu ara topiğimiz uğurlu sanada uğur getirirsin canım
sağolun kızlar.ama bu akşam eve geldikten sonra kırmızı kart belirtileri alıyorum umutlarım gene tükenmeye başladı.ama görmedende bişey diyemiyorum.neyse masalcancım,inan bana psikolojim bozulacak diye girmek istemiyorm bu sayfaya onun için beni göremeyebilirsiniz.ama sizi takip ediyor olucağım hoşçakalın...
beni katma lütfen canım biz görüşüyoruz zaten ama bu son gelişmeleri bilmiyordun en azından sorunun bulunmuş canım buda birşey inşallah bu sefer olurmerhaba arkadaşlar bende bayadır yazamadım ama görüyorum ki beni merak eden de yok zaten ama ben yinede anlatayım geçen aydan beri yeni bi doktora başladım geçen hafta perşembe rahim filmi çektirdim tüplerin birinde hafif bi tıkanıklık varmış açtı onu bi de rahimin arka tarafında hafif bi çöküklük varmış doktorum hem yumurtalarımı büyütcek hemde çöküklüğün geçmesi için rahmimi büyütcek yani ben üç tane aşılamayı boşuna yapmışım çünkü hem gebe kalmaya engelmiş hemde gebelik olsa bile tutunmasına engelmiş doktorum inş en kısa zamanda kalırsın dedi bu arada dosbacım seni de tebrik ederim allah tamamına erdirsin canım sağlıkla inş...
dr.um akşam arar kan tahlilinin sonucunu söylerim demişti...ama eşim dayanamamıl benden önce aramış...
dr. pozitif demiş ve değerlere bakılırsa ikiz olabilir demiş...
benim tek yumurtam vardı tek yumurta ikizimi olacak acaba?? ailemde ikiz çok hayırlısı ama daha bi heyecanlandık
haftaya gelsin bakalım demiş...
merhaba arkadaşlar bende bayadır yazamadım ama görüyorum ki beni merak eden de yok zaten ama ben yinede anlatayım geçen aydan beri yeni bi doktora başladım geçen hafta perşembe rahim filmi çektirdim tüplerin birinde hafif bi tıkanıklık varmış açtı onu bi de rahimin arka tarafında hafif bi çöküklük varmış doktorum hem yumurtalarımı büyütcek hemde çöküklüğün geçmesi için rahmimi büyütcek yani ben üç tane aşılamayı boşuna yapmışım çünkü hem gebe kalmaya engelmiş hemde gebelik olsa bile tutunmasına engelmiş doktorum inş en kısa zamanda kalırsın dedi bu arada dosbacım seni de tebrik ederim allah tamamına erdirsin canım sağlıkla inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?