2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım sen seminerlere falan katılmıştın sanırım değil mi tüp bebekle ilgili
tüp bebekmi düşünüyorsun
yoksa aşılamaya devam mı canım

dosbaaaa
sen druna ne zaman gideceksin canım
hcg kaç şu anda

ben pazartesi gideceğim canım
eşim konuşmuş drumla dayanamamış
ama hcg kaç sormamış tabiiki de ama 4 haftaya göre yüsek belki ikizdir demiş...
merakla bekliyorum valla

eet okudum canım onları duyup mutlu oluyorum zaten evet beklemedeyim bu ayki adetimde yeni bitti öbür ay başlıyacam tekrar tedaviye galiba en kısa zamanda inşallah bizde böyle güzel haberler veririz

inş. cnım en yakın zamanda sizde bu güzel haberi alırsınız...Rabbim hiç birimizi üzmesin bu konuda

evet canım seminere katıldım ama bilmiyorum doktorum bana bırakmıştı ister 3.aşılamayı deneyelim istersen tüpe geç diye daha sonra başka bi doktorla görüştüm bekle nisana kadar dedi ama kendi doktoruma gidip tkrar bi konuşacam artık hangisi hayırlısı olcaksa o olsun diyorum sen ne yapacaksın peki karar şimdi beklemedemisin haln

ne düşünüyorsun ikiz konusunda
bence süpeeeer olurdu ya tek aşoılamayla 2 güzel melek

ne düşünüyorsun ikiz konusunda
bence süpeeeer olurdu ya tek aşoılamayla 2 güzel melek

tek yumurtam vardı canım
yani tek yumurta ikizi olur olursa...valla hep ikiz isterdim 4 yıllık geçmişi 1 kerede kapatırım :)) ama yinede ikiz çok zor diyorlar... Allah ne nasip ettiyse hayatım razıyım...hayırlıca kucağıma almak nasip olsun inş.

ben iğnemi gününde yaptıramadım ve 2.aşılamam iptal oldu
sonra drumu değiştirmeye karar verdim
üniversite hast. başlıyacam
ama açık söyliyim üşeniyorum ya git-gel herşeyi sil baştan ister şimdi
araştırma hast.öyle biliyosun.en çokta tekrar hsg istemesinden korkuyorum
adetime 10gün var şimdi bile gitsem dra bu ayki adetimde aşılama yapmaz herhalde yani rapor falan yetişmez sanırım
şubat ayındaki adetimi kaldı gibi geliyor bana
offf bir süpriz yapsa meleğimde beni uğraştırmadan geliverse
çokmu şey istiyorum yaa

inşallah belki kendiliğinden olu vermiştir seninledir şuanda melegin sen çalışmaları bırakma canımyinede ama benim şuan kafam çok rahat biliyormusun tedavi olurken daha çok streslere giriyordum şimdi o kadar düşünmüyorum

evet ya senin tek yumurtan varmıştı.tek yumurta ikizi olurlarsa tıpkısının aynısı olur onlar
ayırt edemezsin
şaka biryana rabbimden gelene razıyız sağlıkla doğsunlarda zorda olsa ikizlerini büyütürsün
dediğingibi 4 yıllık açığı kapatırsın

ayrıca drun yüksek dediyse vardır bir bildiği dimi

allah kalbimi biliyor ya hayırlsını versinde bende ikiz istiyorum çünkü onlara çoz zor kavuştum bütün hasretimi anca gideririm zorda olsa istiyorum

işallah canım
cümlemize nasip etsin rabbim
eskiden 12 14 16 bilirdik
zaman geçtikçe olmadıkçane 12 kaldı ne 14
10dan başlıyoruz saymaya 24 kadar
ya tutarsa hesabı
zor iş bizim ki

evet tatlım ya tedaviyi bırakınca kafan rahatlıyor ama biryandan özlem çoğalıyor ve zaman geçiyor diye düşünüyorsun
yaşlarda gidiyor
kaç yaşındasın orkidecim sen
keşke 20 yaşında olsak ya

ben 23 yaşındayım ondan agırdan alıyorum ama sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor yinede hayırlsı işte

23 yaşındamısın
oyyy oyyy ne güzel
canım ya o zaman stres için sebebin yok ki inan 23 yaşında olsam daha dra bile gitmemiş olurdum
ben
kaç yıllık evlisin peki kaç yıldır bekliyorsun bebeğini

bitanem
çevrene bir bak
sen yaşta tedavisinde önemli adımlar atmış olupta
hiç bebeği olmayığp senin deyiminle öylece kalan kaç kişi var
çabanın karşılığını alacaksın tatlım
çoook çok şanslısın bence ve bebeğin sedece rabbimin yazdığı saati bekliyor

23 yaşındamısın
oyyy oyyy ne güzel
canım ya o zaman stres için sebebin yok ki inan 23 yaşında olsam daha dra bile gitmemiş olurdum
ben
kaç yıllık evlisin peki kaç yıldır bekliyorsun bebeğini

ben erken evlendim 4 yıllık evliyim ilk zamanlar çalışıyordum düşünmedim son bir buçuk yıldan beri düşünüyoruz keşke işten ayrılmasaydım tedavi için bıraktım sürekli gidiyorum diye öyle kontrole gittim doktora tedaviye degil sonra kendimi tdavide buldum işte

peki drun ne diyor yani problemin ne

eşimin tahililerinde bişey yok hsg çekildim ondada bi şey yok tek sorunumuz adet düzensizlğiydi oda polikistoverden oluyor bi doktorla görüştüm bekle acele etme sen pes ettiğin zaman olur diyor ama bilmiyorum çokmu acele ediyorum eşim bekleyelim tüp bebek için çok erken diyor ama olsun istiyorum bende

pko yani
canım tedavi olacxaksın tabi ama kendine biraz zaman ver
drunun dediğini yap,kendiliğinden gelir belki bebişin
yok oplmadı ihmal etme asıl tekrar başla tedavine
ama kendine bir mola al hayattan
bencede tüp için erken

bekliyorum bakim dayanabildiğim yere kadar dayanacam inşallah kendiliğinden olur herkezin tüm isteynlerin beklemediği anda oluverir inşallah bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…