dosbaaaa
sen druna ne zaman gideceksin canım
hcg kaç şu anda
eet okudum canım onları duyup mutlu oluyorum zaten evet beklemedeyim bu ayki adetimde yeni bitti öbür ay başlıyacam tekrar tedaviye galiba en kısa zamanda inşallah bizde böyle güzel haberler veririz
ne düşünüyorsun ikiz konusunda
bence süpeeeer olurdu ya tek aşoılamayla 2 güzel melek
evet canım seminere katıldım ama bilmiyorum doktorum bana bırakmıştı ister 3.aşılamayı deneyelim istersen tüpe geç diye daha sonra başka bi doktorla görüştüm bekle nisana kadar dedi ama kendi doktoruma gidip tkrar bi konuşacam artık hangisi hayırlısı olcaksa o olsun diyorum sen ne yapacaksın peki karar şimdi beklemedemisin haln
ben iğnemi gününde yaptıramadım ve 2.aşılamam iptal oldu
sonra drumu değiştirmeye karar verdim
üniversite hast. başlıyacam
ama açık söyliyim üşeniyorum ya git-gel herşeyi sil baştan ister şimdi
araştırma hast.öyle biliyosun.en çokta tekrar hsg istemesinden korkuyorum
adetime 10gün var şimdi bile gitsem dra bu ayki adetimde aşılama yapmaz herhalde yani rapor falan yetişmez sanırım
şubat ayındaki adetimi kaldı gibi geliyor bana
offf bir süpriz yapsa meleğimde beni uğraştırmadan geliverse
çokmu şey istiyorum yaa
tek yumurtam vardı canım
yani tek yumurta ikizi olur olursa...valla hep ikiz isterdim 4 yıllık geçmişi 1 kerede kapatırım :)) ama yinede ikiz çok zor diyorlar... Allah ne nasip ettiyse hayatım razıyım...hayırlıca kucağıma almak nasip olsun inş.
inşallah belki kendiliğinden olu vermiştir seninledir şuanda melegin sen çalışmaları bırakma canımyinede ama benim şuan kafam çok rahat biliyormusun tedavi olurken daha çok streslere giriyordum şimdi o kadar düşünmüyorum
işallah canım
cümlemize nasip etsin rabbim
eskiden 12 14 16 bilirdik
zaman geçtikçe olmadıkçane 12 kaldı ne 14
10dan başlıyoruz saymaya 24 kadar
ya tutarsa hesabı
zor iş bizim ki
evet tatlım ya tedaviyi bırakınca kafan rahatlıyor ama biryandan özlem çoğalıyor ve zaman geçiyor diye düşünüyorsun
yaşlarda gidiyor
kaç yaşındasın orkidecim sen
keşke 20 yaşında olsak ya
23 yaşındamısın
oyyy oyyy ne güzel
canım ya o zaman stres için sebebin yok ki inan 23 yaşında olsam daha dra bile gitmemiş olurdum
ben
kaç yıllık evlisin peki kaç yıldır bekliyorsun bebeğini
peki drun ne diyor yani problemin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?