2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

masalcann bebeğimm hayırlı olsun 3.aşılamaya start verilmiş

sağol bitanem. evet başladık bakalım.
bu sefer özelde yapacakmış. daha bi umutlu sanki dr. yada bana öyle geldi.
extra bi ilaç daha verdi estrofem diye bi ilaç serophene var ve puregon yapıyorum canım.
doldum hormona artık. hormonlu sebze ve meyve gibi oldum:)))

eşim diyo yarım dünya olmuştun, bunlarıda kullan bi dünyam olacaksın diyo.
gülermisin ağlarmısın halimeeee:)))

bugün çok işim var kızlar.
evi temizliyorum. perdeler, camlar filan.
temizliyimde bari, ya tutarsa diye her defasında dip bucak giriyorum eve.
neyseki bu arada evim tertemiz oluyo. hem kafa dağıtıyorum böylece.
tavsiye ederim, en iyi unutma yolu ev temizliğiiiii:))

ayy cnm ya valla bu ilaçlar hemen şişiriyo ama napalım kullanıyoruz mecburen.inş emeklerimiz boşa çıkmaz.bu sefer olur inş cnm..

ayy masalll valla özendim sana.benimde camlar çok kirliiiii.. bende haftaya silmeyi düşünüyorumm.kolay gelsin sana cnm.darısı benim eve inşş.

ben de öle yapıyorum caım.cuma yıkılınca cumartesi ev temizliği yaptım.biraz da kendimi cezalandırdım galiba(benim doktorum 3.aşılama yapmayalım tüp bebeğe git.emeğini paranı boşa harcama dedi.bakalım haziranda gidecem.

cnm sanada kolay gelsin:) sen ne düşünüyosun peki?nezaman ve nerde bellimi?bende 3.yü yaptırmayı düşünmüyorum yada yaptırırsam başka bi dr a yaptırırım.yada tüp bebek bakalım hayırlısı..

ben tokattayım burda tüp bebek yapan yer yok.eşim adanalı oradakileri okuyunca sanki güvenilir bi merkez yok.ankara olsa daha iyi olur orada büyük ya korkutuyo beni.ben stresten gürültüden hemenbaşım ağrır günlerce çekerim.iki aşılamam da da oldu ilaç içmek zorunda kaldım onun için biraz rahat olmam lazım hastaneye kalcak yere hemen ulaşmam lazım.kayseri iyiyse orayıdüşünüyorum doktoru telefonla aradım kayseri iyimi diye gelince konuşuruz dedi.hocası ankarad oraya göndermek ister.hayırlısı nere daha tecrübeliyse orayı tercih ederim tabi.yaz tatilini bekliyoruz.hem belki olur diye ümidim var.hamama gidip bi de süt buharına oturcam.ümit işte napim 1,5 senedir olmuyo ama hala ümidim var normal olursa diye.olmazsa da haziran da gitmek istiyorum.kısmet.gücümü toplayabilirsem korkuyorum biraz.tokatta olsa bu ay yaptırırım ama orada kalcak yer falan sıkıntı işte.

Son düzenleme:

valla evet öyle oluyo. bende her adetten sonra ev temizliyorum.
valla öncebanada 2. aşılama tutmazsa tüp bebek yapalım dedi.
dün gittim işte muayene etti. bi kerede özelde yapalım dedi. daha özenle yaparız dedi kandırdı işte.
bakalım tutmazsa 3. aşılamada dr. değiştırıcem heralde. tam kesin değil ama kafamda bu var bu ay.
inşallah tutar da gerek kalmaz. cesaretim yok herşeyi sil batan yaşamaya. bi 1.5 yılımı daha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkçası.

kızlar merhaba ben bugün doktora gittim
doktor karından baktı keseyi göremedi
sonra vajinal baktı yine yok. tekrar karından baktı yok dedi, görünmüyor dedi.
dış gebelik olabilir dedi. tekrar beta hcg istedi.

en son ben geçen perşembe gitmiştim o zaman beta hcg 590dı.. hesapladı 4700 civarı olmalı dedi.. eğer bu sayıya ulaşmadıysa dış gebeliktir dedi.akşama sonucun çıkar ben nöbetçiyim saat yedi gibi gel dedi... ben tabi ki saat yediyi beklemeden gittim..

beta hcg 4721 çıktı.. gayet güzel dedi.. bu değere göre dış gebelik değil dedi..karından baktı ve minicik bir kese gördü
cuma tekrar gel dedi... bakalım ne olacak.. ama ben hala tedirginim..bir sorun var sanırım

sorun olmasa bir hafta sonra gel bebeği görelim derdi değil mi.. ama beni iki gün sonraya bir daha çağırdı.. bence doktor da emin olamadı.. offffff kafayı yemek üzeriyim kızlar..

inanın bugün hiç bir şey yemedim.. moralim bozuk... lütfen dua edin bana..

kızlar slm ben geldmm.bayadır yoktum.tedaviye devam ediyorumm.pazartesi 2.aşılamayı yaptırdım.şu meşhur ali fuat şengöre gttk.bakalımm sonuç alıcakmıyızz.

ah tumecim yaa ama hep kötü düşündün,ve hala düşünüyorsun..bu iş beyinde bitiyor biliyorsun.Hep olumlu düşünki herşey olumlu olsun..Bak değerin ne kadar güzel çıkmış,olması gerektiği gibi maşallah Ben inanıyorumki cuma günü gidince keseyi gayet net göreceksiniz..Lütfen tedirginliği at üzerinden ve inan.Yapman gereken çok basit içini ferah tutup herşeyin yolunda olduğuna inanman..
Negatif düşünüp negatif şeyleri çekme lütfen üzerine,senden rica ediyorum..
Herşey yolunda gidecek ve keseyi göreceksiniz hatta pıt pıt kalp atışını duyacaksın haftaya...

kızlar slm ben geldmm.bayadır yoktum.tedaviye devam ediyorumm.pazartesi 2.aşılamayı yaptırdım.şu meşhur ali fuat şengöre gttk.bakalımm sonuç alıcakmıyızz.

Selam hoşgeldin..İnşallah hakkında hayırlısı olsun,rabbim bebişine kavuştursun..

aaaaa moral bozmak yok bebeğim. niye üzülüyosun ki değerin çok güzel.
bak bebişimizde üzülür sonra. görülmeyebilir niye bu kadar olumsuz düşünüyosun canım benim.
2 gün sonra herşey yolunda olduğunu görünce boşuna üzülmüşüm diyeceksın.
hayrlısıyla gelecek bebişin.
sen bana demiyomuydun iyi düşün iyi olsun diye. sende öyle yap kuzuum.
üzülme, hadi bakalım kalk güzel bişeyler ye bebeğine yazık. aç açına duruyo yavrucak.

Son düzenleme:
pericim masalcancım... elimde kesenin görüntüsü var ama ne bileyim tedirginim işte..internette araştırdım biraz.. 5+5 haftalık gebelik keselerine baktım.. kesesi benim gibi olanlar var.. rahatladım aslında ama cuma daha da rahatlamam lazım :)))) az önce arkadaşımla konuştum.. renkli dopler de bakacaktır doktor ondan çağırmıştır dedi..

kızlar garanticiyim ben:))) eşimde hep bu huyumdan şikayetçidir..npim amaaaaaa

ben böyleyim işte

buna garanticiyim denmez bi kere :))) kötümserim denir :))
Bak görüceksin canım hiçbir sorun yok,kese görünecek..
Neyski biraz rahatlamışsın sevindim,ha gayret az daha rahatla,cumaya hepten oh çekersin..

canımın içi sevindim bak şimdi senin için.
gördünmü bak. doktor görünecek dedi diye görsterecek değil bitnem.
daha çok küçük bebeğimiz annesi dur bakalım el sallayacak daha sana.
çok haklısın canım benim, çok çaba harcıyoruz en ufak bi olumsuzluk dünyamızı karartıyo.
şu anda ne desek boş, ama bak belki doplerde gosterebilir, bakarsın pıt pıt seside duyarsın.
annecim üzülme ben burdayım der cuma günü:))

kızlar net çıkmamış ama ortadaki keseyi görüyor musunuz???

sağolun kızlar.. şu an daha rahatım.. kese göründü ama benim kötümserliğim sanırım.. kocaman bir kese beklerken küçük geldi herhalde bana :)))) neyse yemeğimi yedim şimdi daha iyiyim

Son düzenleme:

canım benim daha kaç haftalık ki bebişin, nekadar olacak ki. tabiki nohut tanesi kadar olması lazım.
bebişte içinde pirnç kadardır kuzum benim. rahat ol bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…