masalcann bebeğimm hayırlı olsun 3.aşılamaya start verilmiş
sağol bitanem. evet başladık bakalım.
bu sefer özelde yapacakmış. daha bi umutlu sanki dr. yada bana öyle geldi.
extra bi ilaç daha verdi estrofem diye bi ilaç serophene var ve puregon yapıyorum canım.
doldum hormona artık. hormonlu sebze ve meyve gibi oldum:)))
eşim diyo yarım dünya olmuştun, bunlarıda kullan bi dünyam olacaksın diyo.
gülermisin ağlarmısın halimeeee:)))
bugün çok işim var kızlar.
evi temizliyorum. perdeler, camlar filan.
temizliyimde bari, ya tutarsa diye her defasında dip bucak giriyorum eve.
neyseki bu arada evim tertemiz oluyo. hem kafa dağıtıyorum böylece.
tavsiye ederim, en iyi unutma yolu ev temizliğiiiii:))
bugün çok işim var kızlar.
evi temizliyorum. perdeler, camlar filan.
temizliyimde bari, ya tutarsa diye her defasında dip bucak giriyorum eve.
neyseki bu arada evim tertemiz oluyo. hem kafa dağıtıyorum böylece.
tavsiye ederim, en iyi unutma yolu ev temizliğiiiii:))
ben de öle yapıyorum caım.cuma yıkılınca cumartesi ev temizliği yaptım.biraz da kendimi cezalandırdım galiba(benim doktorum 3.aşılama yapmayalım tüp bebeğe git.emeğini paranı boşa harcama dedi.bakalım haziranda gidecem.
cnm sanada kolay gelsin:) sen ne düşünüyosun peki?nezaman ve nerde bellimi?bende 3.yü yaptırmayı düşünmüyorum yada yaptırırsam başka bi dr a yaptırırım.yada tüp bebek bakalım hayırlısı..
ben de öle yapıyorum caım.cuma yıkılınca cumartesi ev temizliği yaptım.biraz da kendimi cezalandırdım galiba(benim doktorum 3.aşılama yapmayalım tüp bebeğe git.emeğini paranı boşa harcama dedi.bakalım haziranda gidecem.
kızlar merhaba ben bugün doktora gittim
doktor karından baktı keseyi göremedi
sonra vajinal baktı yine yok. tekrar karından baktı yok dedi, görünmüyor dedi.
dış gebelik olabilir dedi. tekrar beta hcg istedi.
en son ben geçen perşembe gitmiştim o zaman beta hcg 590dı.. hesapladı 4700 civarı olmalı dedi.. eğer bu sayıya ulaşmadıysa dış gebeliktir dedi.akşama sonucun çıkar ben nöbetçiyim saat yedi gibi gel dedi... ben tabi ki saat yediyi beklemeden gittim..
beta hcg 4721 çıktı.. gayet güzel dedi.. bu değere göre dış gebelik değil dedi..karından baktı ve minicik bir kese gördü
cuma tekrar gel dedi... bakalım ne olacak.. ama ben hala tedirginim..bir sorun var sanırım
sorun olmasa bir hafta sonra gel bebeği görelim derdi değil mi.. ama beni iki gün sonraya bir daha çağırdı.. bence doktor da emin olamadı.. offffff kafayı yemek üzeriyim kızlar..
inanın bugün hiç bir şey yemedim.. moralim bozuk... lütfen dua edin bana..
kızlar slm ben geldmm.bayadır yoktum.tedaviye devam ediyorumm.pazartesi 2.aşılamayı yaptırdım.şu meşhur ali fuat şengöre gttk.bakalımm sonuç alıcakmıyızz.
kızlar merhaba ben bugün doktora gittim
doktor karından baktı keseyi göremedi
sonra vajinal baktı yine yok. tekrar karından baktı yok dedi, görünmüyor dedi.
dış gebelik olabilir dedi. tekrar beta hcg istedi.
en son ben geçen perşembe gitmiştim o zaman beta hcg 590dı.. hesapladı 4700 civarı olmalı dedi.. eğer bu sayıya ulaşmadıysa dış gebeliktir dedi.akşama sonucun çıkar ben nöbetçiyim saat yedi gibi gel dedi... ben tabi ki saat yediyi beklemeden gittim..
beta hcg 4721 çıktı.. gayet güzel dedi.. bu değere göre dış gebelik değil dedi..karından baktı ve minicik bir kese gördü
cuma tekrar gel dedi... bakalım ne olacak.. ama ben hala tedirginim..bir sorun var sanırım
sorun olmasa bir hafta sonra gel bebeği görelim derdi değil mi.. ama beni iki gün sonraya bir daha çağırdı.. bence doktor da emin olamadı.. offffff kafayı yemek üzeriyim kızlar..
inanın bugün hiç bir şey yemedim.. moralim bozuk... lütfen dua edin bana..
pericim masalcancım... elimde kesenin görüntüsü var ama ne bileyim tedirginim işte..internette araştırdım biraz.. 5+5 haftalık gebelik keselerine baktım.. kesesi benim gibi olanlar var.. rahatladım aslında ama cuma daha da rahatlamam lazım :)))) az önce arkadaşımla konuştum.. renkli dopler de bakacaktır doktor ondan çağırmıştır dedi..
kızlar garanticiyim ben:))) eşimde hep bu huyumdan şikayetçidir..npim amaaaaaa
ben böyleyim işte
pericim masalcancım... elimde kesenin görüntüsü var ama ne bileyim tedirginim işte..internette araştırdım biraz.. 5+5 haftalık gebelik keselerine baktım.. kesesi benim gibi olanlar var.. rahatladım aslında ama cuma daha da rahatlamam lazım :)))) az önce arkadaşımla konuştum.. renkli dopler de bakacaktır doktor ondan çağırmıştır dedi..
kızlar garanticiyim ben:))) eşimde hep bu huyumdan şikayetçidir..npim amaaaaaa
ben böyleyim işte
kızlar net çıkmamış ama ortadaki keseyi görüyor musunuz???
sağolun kızlar.. şu an daha rahatım.. kese göründü ama benim kötümserliğim sanırım.. kocaman bir kese beklerken küçük geldi herhalde bana :)))) neyse yemeğimi yedim şimdi daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?