Iyi akşamlar topik sakinleri....
Reyhan ve benim size aklımızda olan bi düşünceden bahsetmek istiyorum bayadır bütün tecrübelerimizi,üzüntülerimizi,sevinçlerimizi,heyecanlarımızı kısacası herşeyimizi burada birbirimizle paylaştık.belki en yakınımızdaki insanlara söyleyemediğimiz şeyleri birbirimize anlattık ben ve reyhan bu topikteki arkadaşlarla yakındanda görüşmek ve konuşmak istiyoruz o yüzden eğer sizde ister ve kabul ederseniz yaza doğru hepimizin kararlaştırdığı bi yerde yani hepimizin yerlerine yakın bi yerde toplanıp güzel bir gün geçirmek isteriz..herkesin cevabını bekliyoruz... Kabul ederseniz çok mutlu olacağım.saygılar.........
aklımdaydın bugün canım
ner zaman gidecektume acaba keseyi görmek için diye düşünmüştüm
hiçbir aksilik çıkmayacak canım
bebeğini görüp geleceksin allahın izni ile
işallah canım
cümlemize nasip etsin rabbim
eskiden 12 14 16 bilirdik
zaman geçtikçe olmadıkçane 12 kaldı ne 14
10dan başlıyoruz saymaya 24 kadar
ya tutarsa hesabı
zor iş bizim ki
evet tatlım ya tedaviyi bırakınca kafan rahatlıyor ama biryandan özlem çoğalıyor ve zaman geçiyor diye düşünüyorsun
yaşlarda gidiyor
kaç yaşındasın orkidecim sen
keşke 20 yaşında olsak ya
semicim benim bir akrabam adeti bitmiş yani adetin 10. günü ilişkiye girmiş sonra eşi 15 günlüğüne bir yere gidiyor ve hamile yani 1 de 1 hamile kaldığı günü bile biliyor canım ah aha nerde bizde derman kalmadı artık:26:
günaydıııııııııııııın canlaaaar
febecim benim de bir damat vardı... baktım benim kız tek başına ciyak ciyak ötüyor.. dedim ki eş istiyor bu.. gittim bir eş aldım yanına... yani içgüvey
ama benim kıza 2 ay zor dayandı zavallı damatım.. başını yedi valla bizim kız.. 2 ay sonra benim damat fani dünyadan göç etti gitti:85::85::85:
yani semicim bende şaşırdım yine naptım diyeee :)febecim senin smilebunlar değil bu
olacakrtı canım
yanlış tıklamışım
kuşlarınında olmaması iyiymiş tatlım ya
hangisinde problem dersin
bak bakayım dişi kuşun yumurtluyor mu
kızlar bende isityorumm ama nerde olcak?ben istanbuldayım..gelemezsem çatlarımmmvalla bence çok güzel olur canım.ben varım bitanem:))
semicim benim bir akrabam adeti bitmiş yani adetin 10. günü ilişkiye girmiş sonra eşi 15 günlüğüne bir yere gidiyor ve hamile yani 1 de 1 hamile kaldığı günü bile biliyor canım ah aha nerde bizde derman kalmadı artık:26:
ayy seninkide az cadı değilmiş.benimkide tam bi cadı bunu eşim almıştı,diyorum bu cadıyı nerden getirdin benim oğlan melek gibi:)
yani semicim bende şaşırdım yine naptım diyeee :)
kızlar bende isityorumm ama nerde olcak?ben istanbuldayım..gelemezsem çatlarımmm
ayy bravo yani ne diyim biz okadar çalışıyoruz tık yok
febecim bende istanbuldayım semt neresi beraber gideriz izmitte buluşmayı düşünüyoz...
ümraniyede yim cnm ben.sen?aynı şehirdeyiz madem hangi hastaneye gidiyosun? :)
bende eyübe bağlı kemerburgaz göktürkte oturuyom şişlide özel bi doktora gidiyom adı türker kavas şişli etfal hastanesinin hemen yanında
off ya keşke daha yakın olsaydıkk
istanbulda olmamız bile yakın olmamız için yeterli bence diğerleri daha uzakta şanslıyız yinede aramızda bi köprü var arkadaşım..
canım sen hangi hastaneye gidiyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?