2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

evet tatlım bekle ama
lütfen beklerkende stres yapma rahat ol kafandan at bebeğim olmuyor düşüncesini
o zaman işallah gelir bebeğin

inşallah şuan öyleyim çok düşünmüyorum tedaviye başladıgımda çok stersli oluyorum sadce çevremde hamilelik habri alınca biraz kafama takıyorum o kadar tabiki birgün bende bu güzel haberi duyup verecgimide biliyorum

minecim bana da uyar valla... böyle bir organizasyon yapabilirsk ne güzel olur

aklımdaydın bugün canım
ner zaman gidecektume acaba keseyi görmek için diye düşünmüştüm
hiçbir aksilik çıkmayacak canım
bebeğini görüp geleceksin allahın izni ile

semicim bugün saat 13.30 da gideceğim bakalım.. bütün gece uyuyamadım... Allah korusun aklıma kötü kötü şeyler geldi... çok korkuyorum canım bir aksilik çıkacak diye.. lütfen bugün dualrından beni de eksik etme.. akşama gelir gelmez yazarım...öptüm

semicim benim bir akrabam adeti bitmiş yani adetin 10. günü ilişkiye girmiş sonra eşi 15 günlüğüne bir yere gidiyor ve hamile yani 1 de 1 hamile kaldığı günü bile biliyor canım ah aha nerde bizde derman kalmadı artık :26:

benim en yakın arkadaşım adetine bir gün kalaki gününde hamile kaldı çok şaşılacak bişey kızda hatta çok şaşırdı olan oluyo işte canım

ayy seninkide az cadı değilmiş.benimkide tam bi cadı bunu eşim almıştı,diyorum bu cadıyı nerden getirdin benim oğlan melek gibi:)

febecim senin smile bunlar değil bu
olacakrtı canım
yanlış tıklamışım

kuşlarınında olmaması iyiymiş tatlım ya
hangisinde problem dersin
bak bakayım dişi kuşun yumurtluyor mu
yani semicim bende şaşırdım yine naptım diyeee :)

valla bence çok güzel olur canım.ben varım bitanem:))
kızlar bende isityorumm ama nerde olcak?ben istanbuldayım..gelemezsem çatlarımmm

ayy bravo yani ne diyim biz okadar çalışıyoruz tık yok

febecim bende istanbuldayım semt neresi beraber gideriz izmitte buluşmayı düşünüyoz...

ümraniyede yim cnm ben.sen?aynı şehirdeyiz madem hangi hastaneye gidiyosun? :)

bende eyübe bağlı kemerburgaz göktürkte oturuyom şişlide özel bi doktora gidiyom adı türker kavas şişli etfal hastanesinin hemen yanında

off ya keşke daha yakın olsaydıkk

istanbulda olmamız bile yakın olmamız için yeterli bence diğerleri daha uzakta şanslıyız yinede aramızda bi köprü var arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…