2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

fotoyu ultrason görüntüsünden cep tel ile çektim.. bluetooth ile yükledim.. benim elimdeki görüntü net.. ama bunda biraz bulanık çıkmış... keseyi siz de gördünüz değil mi???

bende bu ultrasondan anlayamadım gitti :) ortada bi noktacık var o sanırım belki çıtı pıtı bi kız olucak annesi ondan miniciktir..Büyüyecek merak etme..
Oh afiyet olsun yarasın..

ay kızlar vallahi rahatladım ya... ben de bu ultrasonlardan birşey anlamıyorum..en azından ortadaki noktanın kese olduğunu biliyorum..

ay kızlar vallahi rahatladım ya... ben de bu ultrasonlardan birşey anlamıyorum..en azından ortadaki noktanın kese olduğunu biliyorum..

evet bitanem o kese.
küçük olmasıda gayet normal canım benim.
tam kaç haftalık bebeğimiz canım??

pericim o ortadaki noktanın içinde minik bir nokta daha görünüyor ama yüklediğim fotoda belirgin değil.. cep teleonumun çözünürlüğü düşük. görüntü kötü o yüzden

pericim o ortadaki noktanın içinde minik bir nokta daha görünüyor ama yüklediğim fotoda belirgin değil.. cep teleonumun çözünürlüğü düşük. görüntü kötü o yüzden

5 hafta 5 günlük..

maşallah maşallah..
Hemencecik büyüyecek,9 ay şıp diye geçicek kucağına alıp koklayıp öpeceksin hayırlısıyla..

5 hafta 5 günlük..

ooo çok küçük bitanem.6 haftalıkken kesin bişey söyleyebiliyo doktorlar.
benim bildiğim öyle bitanem.
biliyosun ben hiç bu tecrübeyi yaşamadım, ama benim etrafımda çok var ve böyleşeylere çok şahid oldum. yıne iyi görmüşün hiç te görünmeyebilirdi, çünkü erken.
1 gün bile farkedebiliyo böyle durumlarda canım benim.
hayırlısıyla alıcaksın kucağına bebeğini

maşallah maşallah..
Hemencecik büyüyecek,9 ay şıp diye geçicek kucağına alıp koklayıp öpeceksin hayırlısıyla..

inşallah pericim..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah:))

haklısın canımcım.. doktor da öyle dedi. bir gün bile farkeder dedi.. bak gündüz yoktu şimdi var dedi.. üstelik gün değil sadece 6 saat geçmişti:))) demekki saatler bile önemliymiş

kızlar iyiki varsınız.. sizler olmasanız çatlardım.. kendimi yerdim ben bu gece.. ben şu an çok rahatım inanın... sizleri çok seviyorum...

yaaaaaa gördünmüüü

saat bile farkediyomuş. neyse hadı bakalım bıraz olsun rahatladın gibi geliyo bana canım benım:))
cuma günü hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallahhhh:))

kızlar iyiki varsınız.. sizler olmasanız çatlardım.. kendimi yerdim ben bu gece.. ben şu an çok rahatım inanın... sizleri çok seviyorum...

bizde bizde sizi seviyoruz bitanem.
sen üzülme bak yeğenimizde üzülür sonra amaaa

inşallah pericim..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah:))
Amin canım inşallah..
bencede iyiki varsınız..
çok sevindim canım moralinin düzelmesine..

bitanem hiç üzülme ya benim halamın kızı normal bi şekilde hamile kaldığı halde bebeğini 8 haftalıkken anca görebildiler onuda alttan muayeneyle bazı insanlarınki geç görülebiliyo hiç kafana takma bence değerinde çok güzel bebeğin seninle ve sonuna kadarda rabbimin izniyle sağlıklı bi şekilde gidecek inanıyorum ben o bizim topiğin nazarlığı ve umudu olacak herşey gönlünce olsun bitanem...

tumecim canım
bizim buralarda senin gibilere pimpirikli diyorlar canım
sen neden üzdün kendini anlamadım ki
dr bunlar konuşur durur seni düşünmezler
pat diye ihtimalleri söyleyivermiş hepsi bu
bak degerin ne kadar güzel ve ayrıca kesenide görmüşsün küçük müçük ne fark eder dışgebelik değil ya şükür
deger güzel kese var ama güzel müstakbel annemiz azıcıkta sabırsız galiba kaşını gözünü görmek istemiş bebişinin
tatlım iyiki yüklemişsin görüntüyü
gördüm canım keseti gfındık kadar daha annesi
bu arada yegenimizle tanışmış olduk

nazar değmesin ikinizede
he birde tumecim lütfen kötü düşünme olumsuz düşünme hamileliğin süresince ne düşünüyorsan ogeliyor başına tecrübeyle sabittir yani tamam mı canım

inşallah canım.. bazen geç görülebiliyormuş ben de okudum bugün..
ama ben inanıyorum Allahımın izniyle bir problem çıkmayacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…