kızlar net çıkmamış ama ortadaki keseyi görüyor musunuz???
sağolun kızlar.. şu an daha rahatım.. kese göründü ama benim kötümserliğim sanırım.. kocaman bir kese beklerken küçük geldi herhalde bana :)))) neyse yemeğimi yedim şimdi daha iyiyim
ay kızlar vallahi rahatladım ya... ben de bu ultrasonlardan birşey anlamıyorum..en azından ortadaki noktanın kese olduğunu biliyorum..
evet bitanem o kese.
küçük olmasıda gayet normal canım benim.
tam kaç haftalık bebeğimiz canım??
pericim o ortadaki noktanın içinde minik bir nokta daha görünüyor ama yüklediğim fotoda belirgin değil.. cep teleonumun çözünürlüğü düşük. görüntü kötü o yüzden
5 hafta 5 günlük..
5 hafta 5 günlük..
maşallah maşallah..
Hemencecik büyüyecek,9 ay şıp diye geçicek kucağına alıp koklayıp öpeceksin hayırlısıyla..
ooo çok küçük bitanem.6 haftalıkken kesin bişey söyleyebiliyo doktorlar.
benim bildiğim öyle bitanem.
biliyosun ben hiç bu tecrübeyi yaşamadım, ama benim etrafımda çok var ve böyleşeylere çok şahid oldum. yıne iyi görmüşün hiç te görünmeyebilirdi, çünkü erken.
1 gün bile farkedebiliyo böyle durumlarda canım benim.
hayırlısıyla alıcaksın kucağına bebeğini
inşallah pericim..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah:))
haklısın canımcım.. doktor da öyle dedi. bir gün bile farkeder dedi.. bak gündüz yoktu şimdi var dedi.. üstelik gün değil sadece 6 saat geçmişti:))) demekki saatler bile önemliymiş
yaaaaaa gördünmüüü
saat bile farkediyomuş. neyse hadı bakalım bıraz olsun rahatladın gibi geliyo bana canım benım:))
cuma günü hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallahhhh:))
kızlar iyiki varsınız.. sizler olmasanız çatlardım.. kendimi yerdim ben bu gece.. ben şu an çok rahatım inanın... sizleri çok seviyorum...
Amin canım inşallah..inşallah pericim..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah:))
kızlar iyiki varsınız.. sizler olmasanız çatlardım.. kendimi yerdim ben bu gece.. ben şu an çok rahatım inanın... sizleri çok seviyorum...
febecim bende istanbuldayım semt neresi beraber gideriz izmitte buluşmayı düşünüyoz...
kızlar merhaba ben bugün doktora gittim
doktor karından baktı keseyi göremedi
sonra vajinal baktı yine yok. tekrar karından baktı yok dedi, görünmüyor dedi.
dış gebelik olabilir dedi. tekrar beta hcg istedi.
en son ben geçen perşembe gitmiştim o zaman beta hcg 590dı.. hesapladı 4700 civarı olmalı dedi.. eğer bu sayıya ulaşmadıysa dış gebeliktir dedi.akşama sonucun çıkar ben nöbetçiyim saat yedi gibi gel dedi... ben tabi ki saat yediyi beklemeden gittim..
beta hcg 4721 çıktı.. gayet güzel dedi.. bu değere göre dış gebelik değil dedi..karından baktı ve minicik bir kese gördü
cuma tekrar gel dedi... bakalım ne olacak.. ama ben hala tedirginim..bir sorun var sanırım
sorun olmasa bir hafta sonra gel bebeği görelim derdi değil mi.. ama beni iki gün sonraya bir daha çağırdı.. bence doktor da emin olamadı.. offffff kafayı yemek üzeriyim kızlar..
inanın bugün hiç bir şey yemedim.. moralim bozuk... lütfen dua edin bana..
bitanem hiç üzülme ya benim halamın kızı normal bi şekilde hamile kaldığı halde bebeğini 8 haftalıkken anca görebildiler onuda alttan muayeneyle bazı insanlarınki geç görülebiliyo hiç kafana takma bence değerinde çok güzel bebeğin seninle ve sonuna kadarda rabbimin izniyle sağlıklı bi şekilde gidecek inanıyorum ben o bizim topiğin nazarlığı ve umudu olacak herşey gönlünce olsun bitanem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?