yine kimsecikler kalmadıoyalanayım bari :97:yalnızım dostlarım yalnızım yalnız:106:çıkıyom bende :101:
reyhancımm sıkıldınmıııı cnm benimmyaa benim adetim yaklaştı,senin? inşş olamyızzz
evet sıkıldım ben 1. de olmuştum ama benim adetlerim düzensiz canım onun için yaklaştı diyemiyorum inşallah olmayız bitanem ya çok istiyorum bunu
hayır denemedim canım daha doğrusu denenecek bişey kalmadıki
yakıyı değilde ona benzer bişey denedim canım kadının birine gittik kasıklarımı yukarı doğru çekti sonra belimi çekti en son olarak belime yumurta ve sabun karışımı bişey yapıp sardı gerçekten çok sıcak tutuyordu adetin 2. günü olması gerekiyormuş öyle yaptırdık adetin bitince yıkan dedi bana yani 4 gün durdu bende canımyakıyı denedinmi sen yani? ben ilk defa denedim bu ay bakalım ne olcak
benim eşimde varikosel vardı çift taraflı ameliyat oldu 3 sene önce şimdi test sonucuna bakan şekil bozukluğu var diyor ama olmaz demiyor benim rahim filmim falanda güzel çıkmıştı sadece adet düzensizliğim oluyor arada ama bir yerde okudum erkekler için çakşır kökü tozunu balla karıştırıp yedireceğim kocişe bide keçiboynuzu tozunu sütle karıştırıp içireceğim bakalım canımbide denenmiş ve olumlu sonuç alınmış bişey daha var onuda yapmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum her gece aralıksız 41 gün boyunca meryem süresini okuyormuşssun canım sonra ALLAHIN izniyle hamile kalıyormuşssun denemekte fayda var ama bunu benim yerime menopoza girmiş birinin yapması lazım bakalım rica edeceğim birine.
olur heralde canım önemli olan niyet
dosbacım nasılsın cnm?nasıl geçiyo günlerin?şımartıyomusun kendini?ben hamile olsam çok şımarırım gibi geliyo bana
bu arada nasılsınız kızlar fabecim dosbacım bir siz varsınız sanırım burada ama neden ses yok kimsede:44:
sıkılmaaa burdayızyine kimsecikler kalmadıoyalanayım bari :97:yalnızım dostlarım yalnızım yalnız:106:çıkıyom bende :101:
kızlar ben hamile kaldığım ay belirtiler başlamasına rağmen adeti hiç düşünmedimreyhancımm sıkıldınmıııı cnm benimmyaa benim adetim yaklaştı,senin? inşş olamyızzz
valla seninki gene biraz sapıtıyormuş ben 2 aydan önce hiç adet olmamevet sıkıldım ben 1. de olmuştum ama benim adetlerim düzensiz canım onun için yaklaştı diyemiyorum inşallah olmayız bitanem ya çok istiyorum bunu
tumecim canım ne güzel rüya görmüşsün öyle
hayır olsun canım
ama bu rüyada bir terslik var :26:
eminöisin tatlım sen bebeğin beyaz tenli sarı saçlı olduğuna
hani benden ancak karakaşlı kara gözlü birbebiş çıkar sarı saç zor bee
caqnım neden lmasın.. valla bizim bir arkadaşın kendi de eşi de esmer ama sarışın mavi gözlü bebekleri var... bebeğin babasının sülalesinde varmışş.. yani genetikte olunca olur yani.....
eğer senin dediğin gibi olursa, ben beyaz, eşim beyaz o zaman bizim bebek bembeyaz mı olacak???
ay sağlıklı olsunda esmer sarışın kumral hiç farketmez
benim kırmızılar 3 gün erkenden
hissettirmeden hiç belirti vermeden gelivermiş...
yeni bat 17şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?