2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bu arada bat tarihim 1 şubat gecikmezse tabi biraz düzensiz benimkiler hpericim sormuştun

hadi hayırlısı reyhancım.
bence iyi olur bu iş olursa. keşke banada olsaydı bir iş.
en azından kfmız dağılrdı. yoorulurduk, kendimizi düşünecek zamanımız olmazdı en azından:)))

hadi hayırlısı reyhancım.
bence iyi olur bu iş olursa. keşke banada olsaydı bir iş.
en azından kfmız dağılrdı. yoorulurduk, kendimizi düşünecek zamanımız olmazdı en azından:)))

evet canım çok istiyorum bakalım inşallah olur

keşke olsa bitanem. en azınan düşünmezsin, bebişte kendiliğinden geliiiir inşallaaaaaahh

inşallah canım öylemi olur dersin evet düşünecek zamanım olmaz belki o zaman değilmi tumenin doktoru çok doğru söylemiş o kendi istediği zaman gelecek haylaz çocuk

kızlar günaydınnnnnn :)))

dün akşam eşim iki dakikalığına pcyi aldı.. bende o arada uykuya dalıvermişim:))) kusura bakmayın.iyi geceler demeden çıktım.

reyahncım evet canım ben öğretmenim. inşallah iş olayın seninde en kısa sürede olur. hele ki öğrencilerle uğraşmak insanı inanılmaz oyalıyor..kendini dinlemezsin en azından bir de şimdi ygs yaklaştı benim tempo iyice hızlandı.. şu haziran glse de rahatlasam:)))

evet yapıştırdım bitanem. ama tumadı yapışkanı iyi değilmiş.
gidip yeni alıcam şimdi. şans işte
allah allah niyeki acaba eczaneden aldın dimi?tarihimi geçmiş acaba.. bugün yapıştır bence tatlım.

sen nasılsın bitanem?
bittimi temizlik??
yoruldunmuuuuu???

bende iim.camları sildim,bide banyoyu temizledim.bitmedi ama kızdı bizimkiler belimi çektirdim ya yapmamam lazımmış.:26:

evet canım eczaneden aldım. kullanım tarhınede baktım.
ama yapışmadı canım. evet yapıştırıcam almaya gidicem şimdi.

hıııııı, o zaman bırak işi gücü tatlım, ters tepmesin bide. aman allah korusun.

al tatlım al bakarsın işe yarar inş.bıraktım napim birazda pis olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…