yaaaa tek başına kalınca nasıl? Zor dımııııı????
Ben kaç gündür tek başımaım buraarda
ama ne yapayım canım hergün giriyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum
ilahi reyhan:)))
ben sabahtan beri buralardayım. son 1 saatırde oyun oyuyorum sıtede.
kocişte yok. tek başım sıkıldım vallaaa.[/QUOTE
BENİM KOCİŞTE OLMASAYDI BIKTIM HER PERŞEMBE KURTLAR VADİSİNDEN HİÇ SEVMİYORUM O DİZİYİ BENDE BURALARDAYIM İŞTE AYNEN SIKINTIDAN PATLAMAK ÜZEREYİM:97:
canım hep aklımızdaya olup olmamak ondan dolayı aksayabiliyor benim 10 gün geçmişti canım stres yapma ama inşallah hamilesindir dualarımız bu yönde.slm yaben ayın 16 hasta olmam lazımdı ama olmadım dün test yaptım tek cizik bi haftadır adet olcakmışım gibi kasık agrılarım bi test daha yapmalımıyım saat gibi kadınındır ama
Ee reyhancım daha daha nasılsın
İYİYİM CANIM SEN NASILSIN?
bende iyiyim kimsecikler yok ne yapalım
EVET BAŞBAŞA KALDIK CANIM
olsun belki birileri gelir bugünde nöbetçi ben olayım sırayla dimi
AAA MASALCAN GELMİŞ HOŞGELDİN CANIM BURADA KAFAYI YEMEK ÜZEREYDİM KENDİ KENDİME KONUŞUYORDUM
tamam canım yazdım,hayırlısı olsun inşallah..hpericim benim 3. aşılama tarıhım 22.01 canım. cumartesi olacak aşılamam bakalım hayırlısıyla:))
Canım bugün doktora gidecektin yumoşların ne alemde canım aşılama tarihin belli oldumu bitanem
ayy çok alemsin reyhancım
tamam canım yazdım,hayırlısı olsun inşallah..
sıkıntı yapma hiç,aşılama sırasında da hep hamile kaldığını düşün,bebeğini düşün..
benim çıkmam lazım eşim geldi kızlar
iyi akşamlar görüşürüz.. :80:
canım hep aklımızdaya olup olmamak ondan dolayı aksayabiliyor benim 10 gün geçmişti canım stres yapma ama inşallah hamilesindir dualarımız bu yönde.
inşallah bitanem bak ne dicem aşılama yaptırmaya gitmeden önce şu duayı yap.''ya rabbi!sana yalvarıyorum.sevgili peygamberin muhammed a.s. Araya koyarak,senden istiyorum.en çok sevdiğim peygamberin muhammed a.s.! Seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum.senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.ya rabbi!bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle!onun hürmetine bana hayırlı bir evlat nasip eyle duamı kabul eyle ya rabbim.amin bu duayı peygamber efendimiz söylemişaynen bende kurtlar vadisinden nefret ediyorum.
Evet canım bugün gittim yumoşlar iyi durumda.
Yarın sabah 10 ç.iğnesini yaptırıcam. C.teside aşılama olacak saat 12:30 da hayırlısıylaaaa:))))
inşallah 3. Aşılama uğurlu geliiiirrrrrr
belkide bilmiyorum olmadıgını biliyorum ama işte bakalım 2 aşılama için yola cıkcaz olmazsa tüpte yapcaz cocugu
inşallah bitanem bak ne dicem aşılama yaptırmaya gitmeden önce şu duayı yap.''ya rabbi!sana yalvarıyorum.sevgili peygamberin muhammed a.s. Araya koyarak,senden istiyorum.en çok sevdiğim peygamberin muhammed a.s.! Seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum.senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.ya rabbi!bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle!onun hürmetine bana hayırlı bir evlat nasip eyle duamı kabul eyle ya rabbim.amin bu duayı peygamber efendimiz söylemiş
bencede ara ver canım biraz dinlendir kendini geçekten üst üste insan yıpranıyor ben 3. Aşılamayı düşünmüyorum tüp yaptıracağım kışasağol reyhancım hemen yazıyorm bu duayı. Rabbim inşallah kabul eder.
Geçen defada yasin okudum ayetel kürsi ile gittim kaç tane okuduğumu hatırlamıyorum bile.
Inşallah bu sefer olur be bitanem. Inan dayanacak halimde kalmadı.
Eğer tutmazsa kışa bırakmayı düşünüyorum. Yani artık seneye olur heralde. En az emmuz ağustosa kadar ertelemeyi düşünüyorum. çok yıprandım valla. 2 senedir hiç ra vermeden uğraşıyoruz canım:)))
bencede ara ver canım biraz dinlendir kendini geçekten üst üste insan yıpranıyor ben 3. Aşılamayı düşünmüyorum tüp yaptıracağım kışa
evet canım malesef doktorların hepsi aynı ama belki senin için hayırlısı olur sebep olur belki inşallah gerek kalmaz birdaha bitanembende 3. Aşılamyı düşünmüyordum ama dr kandırdı beni. Eee oda alacağı paraya bakıyo tabi.
Benim psikolojimi düşünecek değil heralde.
Neyse bakalım sonucu görelim neolacak. Olursa çooook güzel olur.
Olmazsada ra verecem yani.hem ruhen hemde bedenen dinlenmeye ihtiyacım var.
evet canım malesef doktorların hepsi aynı ama belki senin için hayırlısı olur sebep olur belki inşallah gerek kalmaz birdaha bitanem
canım ben çıkıyorum.
Iyigeceler bitanem, öpüyorum seniiii
sağol reyhancım hemen yazıyorm bu duayı. rabbim inşallah kabul eder.
geçen defada yasin okudum ayetel kürsi ile gittim kaç tane okuduğumu hatırlamıyorum bile.
inşallah bu sefer olur be bitanem. inan dayanacak halimde kalmadı.
eğer tutmazsa kışa bırakmayı düşünüyorum. yani artık seneye olur heralde. en az emmuz ağustosa kadar ertelemeyi düşünüyorum. çok yıprandım valla. 2 senedir hiç ra vermeden uğraşıyoruz canım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?