2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

febe konu okuyor görünüyorsun
bişey yaz tatlım yoksa içimiçimi yer benim üzdümmü arkadaşımı diye

ayyy semiii aşk olsun ne üzmesi kızzz.ben şaka yapmıştım öyle yazarak bak şimdi bende pişman oldum şaka yaptığıma ağır oldu galiba

febeeee bak sana kalp çizdim
(diğer arkideşler kıskanacak ama şimdi)

Her çarşamba kaçırmam seda sayanı ömer çelakılı dinlerim. çol güzel şeyler anlatıyor.

Her çarşamba kaçırmam seda sayanı ömer çelakılı dinlerim. çol güzel şeyler anlatıyor.

ben sedayı pek sevmiyorum diye izlemiyodum bugün baktım çocuk mevzusu konuşuluyo biraz izledim bende.
defne joy da ölmüş.allah rahmet eylesin.ayy çok boş bu dünyaaaa

ben sedayı pek sevmiyorum diye izlemiyodum bugün baktım çocuk mevzusu konuşuluyo biraz izledim bende.
Defne joy da ölmüş.allah rahmet eylesin.ayy çok boş bu dünyaaaa

aynen canım normalde bende sevmem ama o adam çok doğru ve ilginç şeyler anlatıyor perşembe günleride ahmet maranki oluyor başkada izlemem. Ya sorma defneyi daha pazar akşamı izledim televizyonda evet gerçekten çok boş dünya nerde ne olacağımız belli değil. Bide birşey çok dikkatimi çekti facede paylaşmışlar insan başlı yılan çok ilginç ürktüm valla.

cnm defne joy foster vardı ya sunucu bide dans ediyodu son zamnalarda show da

aaaaa şok oldum valla. ay tek nefeslik canımız var valla.

allahım hayırlısını versin. üzüldüm valla gencecik kadın valla, bide bebeği varmış

ben azcık uzanayım kızlar sonra görüşürüüüüzzz.....
öpüldünüzzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…