2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar ev taşıyorum.. o yüzden nete giremiyorum en kısa zamanda geleceğim tekrar...

kızlar ev taşıyorum.. o yüzden nete giremiyorum en kısa zamanda geleceğim tekrar...

tume heleşükür merak ettik bişey oldu diye neyseki iyisin yorma kendini,
neyse semicim döktürmüşsün ama konserine yetişemedim gülüm.

bu arada günaydın kızlar fabecim yoksun zehirlendinizmi yoksa kız ?

Son düzenleme:
bu arada günaydın kızlar fabecim yoksun zehirlendinizmi yoksa kız ?

günaydın hayatım.yooo yaşıyoruz çok şükür nasıl oldu diye sorarsan cnm çok güzel oldu ama sadece daha pofuduk olmasını isterdim biraz içi hamur gibiydi ama fazla değil.ama tadı tuzu harikaydı.eşim ilk deneme için gayet başarılı dedi :)
acaba neden öyle oldu hocam unumu fazlaydı acaba:44:

cnm yaa inşş çabuk geçer.sen beslenmene dikkat et.maalesef geç iyileşiyo bu illet

valla bi yandan hastalık bi yandanda kırmızıları bekliyorum.
bi tuhafım yani. bugün 12. gnüm ve progestanın son günü. 1-2 gün içinde gelir eğer gelecekse kırmızılar

tumecim iyi olmanıza çok sevindim derin bir oh çektim.amaaa
AŞKOLSUN 2dkdamı geremedin meraktan öldük burda

tume heleşükür merak ettik bişey oldu diye neyseki iyisin yorma kendini,
neyse semicim döktürmüşsün ama konserine yetişemedim gülüm.

gündüz kaynattınız kaynattınız gece bıraktınız beni tek başıma

iyi değilim canım ya. ateşimde var. kötüyüm gecede kötüydüm.
ne zaman geçer bu yaaaa......

meyve ye ihlamur iç diyecem dinlenn diyecem hepsini yapıyorsun biliyorum
işallah bebeğinin habercisidirde bu durum çektiklerine değer canım ya

bak canım fazla kabarmadığı için olabilir bidahakine dediğim gibi sabah yoğur baya bir bekle sanırım içini çekmeden aldın fırından ondan da olabilir olsun her denemende daha güzel olacaktır.

hem 2 aylık hamileyken nasıl denk geldi bu taşınma işin canım ya erteleme imkanınız yokmuydu
ne kadar kendini korusan da zor iş taşınmak
rabbim bebeğini korusun

inşallah canm yaaaa. valla ne güzel olurduuuuu.

iyi değilim canım ya. Ateşimde var. Kötüyüm gecede kötüydüm.
Ne zaman geçer bu yaaaa......
dikkatimi çektide masalcan bu aşılamanda düşünemedin bile öncekilerden çok farklısın ciddi ciddi umudun yok gibi istermisin ummadığın anda gelsin Inşallah içim de bir umut var sanki Canım dün haberlerde duydum şimdide keçi gribi çıkmış inatçı grip yani inşallah o değildir dendeki
valla bi yandan hastalık bi yandanda kırmızıları bekliyorum.
Bi tuhafım yani. Bugün 12. Gnüm ve progestanın son günü. 1-2 gün içinde gelir eğer gelecekse kırmızılar
inşallah gelmez o kırmızılar
febe kaç yaşındasın tatlım sen :26::26:

bak canım fazla kabarmadığı için olabilir bidahakine dediğim gibi sabah yoğur baya bir bekle sanırım içini çekmeden aldın fırından ondan da olabilir olsun her denemende daha güzel olacaktır.
cnm ben pişkin severim güzelce kızardı sonra aldım fırından.ama evet daha fazla mayalansa daha güzel olabilirdi.b,dakine sabahtan yoğururum
febe kaç yaşındasın tatlım sen :26::26:

29 neden şimdi sordun?bi poğça yapmayı beceremiyomu dedin yoksa?

olur mu öyle şey febecim zamanlama biraz yanlış oldu sanırım ama
dün 1.5 yıllık evliyim dedin bugünde ilk defa yaptım deyince
en gencimizin orkide oldugunu biliyordum acaba sen dahamı küçüksün diye sordum tatlım
düşü nmem ben öyle fesat şeyler hem ben senden beterimdir poğaça konusunda emin ol dünde yazmıştım zaten
gel tatlım öpeyim bir seni

evet canım hiç aklımda yoktu bu ay. ara başladı bizim için. hatta geçen gün annemden eve geliyrum annem bile demezmi bu sefer benimde umudum yok diye. ay öldüm gülmekten. ama benim düşünceme göre söylemiş olduğu bişeydi.

hıımmm valla bi keçimiz eksikti oda olsun tam olsun o zaman.
inşallah valla gelmez kırmızılar. valla hala düşünmüyorum çünkü onu düşünecek halim yok valla.
iyi olsaydım şimdi her dakıka wc'de olacaktım. geldimi gelmedimi diye bakardım valla
ama bakmıyorum.

febe konu okuyor görünüyorsun
bişey yaz tatlım yoksa içimiçimi yer benim üzdümmü arkadaşımı diye

hmm tamam ozaman
tatlım zaten şaka yapmıştım.bilerek öyle yazdım yani ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…