ah canım kıyamam ben sana keşke öyle bir imkan olsada yollayabilsekvalla kızlar canım çekti ama şu an sabahkinden de kötüyüm. Kalkıp yapamıcam.
Siz yapmışken banada gönderiiiiiiiiinnnnn
Bu arada hamarat kızlar siziiiiiii
canım saat önemli değil kabarınca tamam dır ne alemde hamurun hareket varmı?reyhan sen nezaman yoğurdun hamurunu?
mutlaka bende yapıcam yarın. inşallah yarına kadar toparlanırım.:)))
yeter margarin hemen donuyor zaten yok canım at fırına davul gibi kabarıyor zatenreyhaaannnn bişe daha sormak istiyorum.dolapta 15dk bekletsem yetermi?bide sonra tepside debekletiyomusun sen? Ya çokmu soru sordum
yeter margarin hemen donuyor zaten yok canım at fırına davul gibi kabarıyor zaten
şimdi baktım cnm biraz büyümüş ama daha 1 saat oldu.sanırım güzelce kabarcak bu cnm inşşşş..zaten birazdan eşim gelir yemek ye falan derken saat 8 olur heralde çaya yetişir bu:82::82::82:
Son olarak piştikten sonra üzrine gazete örtüp bir beze sar 15 dk falan yumuşacık olur
tamam büyümeye başladıysa oluyor mayan bozulmamış 1 saat sonra falan olur hemn pişiyor zaten yetişir
180 200 farketmez kuşum seni anlıyorum sor tabi onu unutmuşum bakhmmm tamam.abartıp kaç derecede pişiriyosun diye sormuyorum
Oleyyyyy
şimdiden havalara girdim ben inş mahcup olmam geçen seferki gibiii
180 200 farketmez kuşum seni anlıyorum sor tabi onu unutmuşum bak
inşallah canım güzel olur benim birinci tepsi pişti çok güzel görünüyor sardım bıraktım
ne bileyim bende poğoça maduruydum yapamazdım ama bu tarif can kurtaranım oldu paylaşmak istedim canım inşallah seninkide güzel olurda bende mahçup olmam :18:ohhh hadi bakalım afiyet olsun şimdiden.keşke daha erken bahsetseydin benimkide pişirde şimidye kadar :)
ne bileyim bende poğoça maduruydum yapamazdım ama bu tarif can kurtaranım oldu paylaşmak istedim canım inşallah seninkide güzel olurda bende mahçup olmam :18:
yaaa hayır olmazsa bende sorun var,çünkü o beceremediğimde güzel bi tarifti tutturamadım ben.nese dur bakalım ümitlendim ben herşeyde olduğu gibi bunda da ümitliyim
ben normal evlendim canım
kızlaaaaarrrr dualar ne alemde???
bitiren vamı????? bende şimdi okumaya başlıyorum.....
ohhh mis miss yap bakalım kolay gelsin cnm.bende bugün yapacaktım tembellikten yapamadım bakalım yarın inş ne diyim darısı benim eve
vallaha çok rahatladım kızlar kaç gündür yapacam diyordum yaptım çok şükür şimdi sırada yemek yapmakta
bu arada dikkat ettimde kızlar aramızda en çok gezen kimmmmm????
SEMİİİİ gündüzleri yok hiç piyasada,gez bakalım semicimm ohhh
Semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :44: Yok gitmiş :26:
:92::92::92::92::92:
:92::92:
:92::92::82:
Heheh ohhhh canıma değsin işte parayla değil bunlar sırayla
reyhancım ben dayanamadım ve hamuru yoğurdum.ama süt azdı diye yarım ölçek yaptım.bakalım gayet güzzel bi hamur oldu.sarıp sarmalayıp kaloriferin yanına koydum.ayy çok heyecanlıyım eşim gelince sevinçten havalara uçabilirtabii güzel olursa
hmm tamam cnm sanırım en az 2 saat beklemeliyim dimi mayalanmöası için hele bi kabarsında
hmmm tamam.abartıp kaç derecede pişiriyosun diye sormuyorum
karacım ne yaptın alabildin mi özel randevu arayacaktın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?