2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

valla kızlar canım çekti ama şu an sabahkinden de kötüyüm. Kalkıp yapamıcam.
Siz yapmışken banada gönderiiiiiiiiinnnnn

Bu arada hamarat kızlar siziiiiiii
ah canım kıyamam ben sana keşke öyle bir imkan olsada yollayabilsek
reyhan sen nezaman yoğurdun hamurunu?
canım saat önemli değil kabarınca tamam dır ne alemde hamurun hareket varmı?

yeter margarin hemen donuyor zaten yok canım at fırına davul gibi kabarıyor zaten

şimdi baktım cnm biraz büyümüş ama daha 1 saat oldu.sanırım güzelce kabarcak bu cnm inşşşş..zaten birazdan eşim gelir yemek ye falan derken saat 8 olur heralde çaya yetişir bu:82::82::82:

Son olarak piştikten sonra üzrine gazete örtüp bir beze sar 15 dk falan yumuşacık olur

şimdi baktım cnm biraz büyümüş ama daha 1 saat oldu.sanırım güzelce kabarcak bu cnm inşşşş..zaten birazdan eşim gelir yemek ye falan derken saat 8 olur heralde çaya yetişir bu:82::82::82:

tamam büyümeye başladıysa oluyor mayan bozulmamış 1 saat sonra falan olur hemn pişiyor zaten yetişir

hmmm tamam.abartıp kaç derecede pişiriyosun diye sormuyorum
180 200 farketmez kuşum seni anlıyorum sor tabi onu unutmuşum bak
Oleyyyyy

şimdiden havalara girdim ben inş mahcup olmam geçen seferki gibiii

inşallah canım güzel olur benim birinci tepsi pişti çok güzel görünüyor sardım bıraktım

180 200 farketmez kuşum seni anlıyorum sor tabi onu unutmuşum bak

inşallah canım güzel olur benim birinci tepsi pişti çok güzel görünüyor sardım bıraktım

ohhh hadi bakalım afiyet olsun şimdiden.keşke daha erken bahsetseydin benimkide pişirde şimidye kadar :)

reyhancım biz bi yemek yiylelim.sonra hamurum kabarır yaparım inş.şimdi çıkıyorum.sonra durumu bildiririm ben sana.öğtüm cnm.

ohhh hadi bakalım afiyet olsun şimdiden.keşke daha erken bahsetseydin benimkide pişirde şimidye kadar :)
ne bileyim bende poğoça maduruydum yapamazdım ama bu tarif can kurtaranım oldu paylaşmak istedim canım inşallah seninkide güzel olurda bende mahçup olmam :18:

ne bileyim bende poğoça maduruydum yapamazdım ama bu tarif can kurtaranım oldu paylaşmak istedim canım inşallah seninkide güzel olurda bende mahçup olmam :18:

yaaa hayır olmazsa bende sorun var,çünkü o beceremediğimde güzel bi tarifti tutturamadım ben.nese dur bakalım ümitlendim ben herşeyde olduğu gibi bunda da ümitliyim

yaaa hayır olmazsa bende sorun var,çünkü o beceremediğimde güzel bi tarifti tutturamadım ben.nese dur bakalım ümitlendim ben herşeyde olduğu gibi bunda da ümitliyim

ama hamurun içinde katı yağ olmadığı için yayılmaz o yönde rahat ol canım

ben normal evlendim canım

minecim bende masalcım gibi normal evlendim

kızlaaaaarrrr dualar ne alemde???
bitiren vamı????? bende şimdi okumaya başlıyorum.....

benimde yarın biter 10 tane kaldı

ohhh mis miss yap bakalım kolay gelsin cnm.bende bugün yapacaktım tembellikten yapamadım bakalım yarın inş ne diyim darısı benim eve

tembel febe

vallaha çok rahatladım kızlar kaç gündür yapacam diyordum yaptım çok şükür şimdi sırada yemek yapmakta

bu arada dikkat ettimde kızlar aramızda en çok gezen kimmmmm????
SEMİİİİ gündüzleri yok hiç piyasada,gez bakalım semicimm ohhh

ben mi.kıjım ben tam ev kedisiyimdir.mahallemde diyorlar balkonada çıkmasan günlerce görmeyeceğiz seni diye
benhep burdayımda sen yoksun febecim.bugün 3te kocişi işe göndrdim.sonra misafirim geldi.9da gittiler valla.o yüzden giremedim

Semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :44: Yok gitmiş :26:

:92::92::92::92::92:
:92::92:

:92::92::82:
Heheh ohhhh canıma değsin işte parayla değil bunlar sırayla

febecim allahtan seni güldürsün.çok heyecanlıyım demişsin ya çok güldüm ya
bu arada tatlıda iyiyim ama tuzluda berbat bu tarifi en kısa zamanda bende yapıcam reyhancım
he birde bende bu sabah ıspanaklı bide yapayım dedim
azcık (!)fazla tutmuşum fırında dişlerimiz kırılacaktı yerkenkocişim tatlım bişey demedi yine hepsini yedi

hmmm tamam.abartıp kaç derecede pişiriyosun diye sormuyorum

karacım ne yaptın alabildin mi özel randevu arayacaktın bugün

yok canım aramadım hem bugun 5 günüm alsamda bişe degişmezdi artık dr daha dr olduk bilmedigimiz kalmadı hem ben dün dr kızdım bu ayki dr ayırdıgım tüm parayla kendime ciciler aldım kuaföre gittim oh mis gibi yedim bi rahatladım sorma artık bidahaki ayı beklicem bu arada başbaşa kaldık kimsecikler yok

ah yine yeşillendi fındık dalları
zaten hep yeşildi fındık dalları:97::97::97::97::97::97::97:

bu akşam burası ıssız sessiz kalmışş :26::26::26::26::26::26::26:herkezin misafiri var galibaneyse yinede iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…