günadın fundacım nasılsın masal naptı acaba test yaptımı çok merak ediyorum bu aralar çok acayip rüyalar görüyorum geçen akşam rüyamda topikteki kızlar bizim eve gelmişler hepiniz ve herkesinde karnı burnunda ben görünce şaşırıyorum istanbula geldik doğuma diyosunuz hepiniz gewlmişkende sana da uğradık falan çok güzel bi rüyaydı
slm kızlar nasılsınız
misafirim var giremiyorum masalcığımı merak ettim sonuç nedir??
geçmişi okuyacak vakit bulamadım umarım hepiniz iyisinizdir ve güzel haberleiniz vardı inş.
bu aralar giremeyeceğim ben iyiyim hepinizi çok öpüyorum
canım ya çok üzüldüm tabi rüyanın gerçekleşmediğine değilselam kızlaaaarrrr.....
mineciiim rüyanı gerçekleştiremediğim için çok üzgünüm tatlım
bu sabah kırmızılı güne uyandım malesefffff......
canım ya çok üzüldüm tabi rüyanın gerçekleşmediğine değilumutlarının gelecek aya yada tedaviye kalmasına ama umudumuzu yitirmek yok yola devam pes etmeden umutla
açıkçası ben çok üzülmedim bitanem. çünkü zaten umudum yoktuuu
selam kızlaaaarrrr.....
mineciiim rüyanı gerçekleştiremediğim için çok üzgünüm tatlım
bu sabah kırmızılı güne uyandım malesefffff......
ben çok umutluydum.ne denirki..çok üzüldüm....bundada vardır bir hayır diye düşünmeye çalış.
biraz ara versen..bebek fikrinden uzaklaşsan...kafanı dinleyip stres atsan canım...
bebeğimizi beklerken hayatı zehir etmeyelim kendimize
hepimiz aynıyız işte biliyorsun.yalnız değilsin kader birliği yapıyoruz.
seni çok seviyoruz üzüntünü de payşlaşıyoruz tatlım bunu unutma tamam mı.
ama diğer aşılamadan farklıydı dimi öyle demiştin yanlış hatırlamıyorsam o yüzden ben çok umutlanmıştım senin adına.
masalcan üzüldüm senin adına hayırlısı diyelim en güzeli dinlenmek bırak biraz oluruna kafanı dinle
masalll bitanem hayırlısı olsun ne diyelim.inş en kısa zamnada gelir bebiş.naslısın bakalım?
kızlarr:95::95::95::95::95::95:nerdesiniz ya burayaı tek bıraktınız hiç biriniz yoksunuz ilerlemiyo artık topingimiz gelin artık şenlesin burası:84::84::84::84::84:
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende ocak yirmibeşte aşılama yaptırdım fakat 9 gün sonra kanamam oldu bhcg testim 8.28 cıktı çarsamba testi yenilicem fakat sanırım tutmadı(((((( bana yardımcı olursanız bilgilerinizle sevinirim[/QUOT
merhaba canım....
öncelikle aramıza hoşgeldin. hakkında hayırlısı olsun bitanem.
ben 3 defa şılama yapırdım .benim 10. gün oldu normal kanamam. doktorum sadece erken gelmiş riskli gün demişti o kadar.
kanaman nasıl,hafifmi normal kanama gibimi canım. test değerinide bilemiyorum ama zaten 14 gün test öneriliyo emin olabilmek için canım.. test için bile erken bi zaman. hakkında hayırısı inşallah canım
cnm aramaıza hoşgeldin :)cnm bence kanaman biraz erken gelmiş.hemde değerin 8 çıkmış.bencede mutlaka tekrara test yaptır.yerleşme kanaması olabilir o.merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende ocak yirmibeşte aşılama yaptırdım fakat 9 gün sonra kanamam oldu bhcg testim 8.28 cıktı çarsamba testi yenilicem fakat sanırım tutmadı(((((( bana yardımcı olursanız bilgilerinizle sevinirim
teşekkür ederim bitanem. iyiyim çok iyiyim.
hayırlısı böyleymiş napalım. ama bu sefer moralimde iyi herşey yolunda yani
sen nasılsın, nerelerdeydin 2-3 gündür???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?