2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

naber dosba nasıl gidiyo hamilelik iyimisin

selam kızlaaaarrrr.....
mineciiim rüyanı gerçekleştiremediğim için çok üzgünüm tatlım
bu sabah kırmızılı güne uyandım malesefffff......

selam kızlaaaarrrr.....
canım ya çok üzüldüm tabi rüyanın gerçekleşmediğine değilumutlarının gelecek aya yada tedaviye kalmasına ama umudumuzu yitirmek yok yola devam pes etmeden umutla

canım ya çok üzüldüm tabi rüyanın gerçekleşmediğine değilumutlarının gelecek aya yada tedaviye kalmasına ama umudumuzu yitirmek yok yola devam pes etmeden umutla

açıkçası ben çok üzülmedim bitanem. çünkü zaten umudum yoktuuu

açıkçası ben çok üzülmedim bitanem. çünkü zaten umudum yoktuuu

ama diğer aşılamadan farklıydı dimi öyle demiştin yanlış hatırlamıyorsam o yüzden ben çok umutlanmıştım senin adına.

selam kızlaaaarrrr.....

ben çok umutluydum.ne denirki..çok üzüldüm....bundada vardır bir hayır diye düşünmeye çalış.

biraz ara versen..bebek fikrinden uzaklaşsan...kafanı dinleyip stres atsan canım...

bebeğimizi beklerken hayatı zehir etmeyelim kendimize

hepimiz aynıyız işte biliyorsun.yalnız değilsin kader birliği yapıyoruz.

seni çok seviyoruz üzüntünü de payşlaşıyoruz tatlım bunu unutma tamam mı.

kızlar semi kaçar
salıya kadar yokum.kendinize iyi bakın görüşürüzzzzzzz.

masalcım tatlım çok isterdim senle konuşmayı
birazcık bile olsa destek olabilmek için.toparlanmaya çalış tatlım.
hayat devam ediyor.beterin beteri var.sağlığın yerinde şükür bu rabbimin en büyük hediyesi. rabbim bugünümüzü aratmasın
öpüyorum canım.
reyhan çekmecelerimdenjuzak dır tamam mı

napalım canım benim alıştık artık bu duruma.
ara zaten geçen aydan beri başladı canım. bu aralar düşünmüyorum zaten.
1 seneden beri hep bebek üzerine yoğunlaşmıştım. artık eşimle ilgilenecem.
eski güzel günlerimizi özlemiştik zaten.....
3-4 ay bebek muhabetti yok evimizde... ama sizi ihmal etmem buralardayım

bu arada söyliyim bu defa etkilenmedim, moralim gayet düzgün. biliyorumki herşey rabbimin elinde.
daha fazla üzülüp rabbime isyan etmek istemiyorum. sadece sabredecem artık.

ama diğer aşılamadan farklıydı dimi öyle demiştin yanlış hatırlamıyorsam o yüzden ben çok umutlanmıştım senin adına.

tatlım aslında fark yoktu. birtek fark bu defa hiiiç umudum yoktu.
üzülmedim evet bu sefer daha metanetliydim. belkide eşimi üzmemek için kendimi bu sonuca baştan beri hazırladım, psikolojik olarak.
çünkü biliyosun değerlerimiz çok kötüydü. ve ben artık ne kendimin nede eşimin üzülesini istemiyorum.
napalım sınavımız böyleymiş. rabbim ol diyene kadar sabretmeye devam.
3-4 ay ara vericez sonra tüp bebek heralde. ben ağustosa kadar diyorum ama eşim 3-4 ay diyo bakalım nasip ne zaman olacak

masalcan üzüldüm senin adına hayırlısı diyelim en güzeli dinlenmek bırak biraz oluruna kafanı dinle

masalll bitanem hayırlısı olsun ne diyelim.inş en kısa zamnada gelir bebiş.naslısın bakalım?

kızlarr:95::95::95::95::95::95:nerdesiniz ya burayaı tek bıraktınız hiç biriniz yoksunuz ilerlemiyo artık topingimiz gelin artık şenlesin burası:84::84::84::84::84:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende ocak yirmibeşte aşılama yaptırdım fakat 9 gün sonra kanamam oldu bhcg testim 8.28 cıktı çarsamba testi yenilicem fakat sanırım tutmadı (((((( bana yardımcı olursanız bilgilerinizle sevinirim

masalll bitanem hayırlısı olsun ne diyelim.inş en kısa zamnada gelir bebiş.naslısın bakalım?

teşekkür ederim bitanem. iyiyim çok iyiyim.
hayırlısı böyleymiş napalım. ama bu sefer moralimde iyi herşey yolunda yani
sen nasılsın, nerelerdeydin 2-3 gündür???

kızlarr:95::95::95::95::95::95:nerdesiniz ya burayaı tek bıraktınız hiç biriniz yoksunuz ilerlemiyo artık topingimiz gelin artık şenlesin burası:84::84::84::84::84:

ben kaç gündür burdayııııımmmm. hasta yatıyoruuummmm vallaaa:2::2::2::2::2::2:

Son düzenleme:
cnm aramaıza hoşgeldin :)cnm bence kanaman biraz erken gelmiş.hemde değerin 8 çıkmış.bencede mutlaka tekrara test yaptır.yerleşme kanaması olabilir o.

teşekkür ederim bitanem. iyiyim çok iyiyim.
hayırlısı böyleymiş napalım. ama bu sefer moralimde iyi herşey yolunda yani
sen nasılsın, nerelerdeydin 2-3 gündür???

ii olmana sevindim bitanem.bende iim çok şükür.misafirim vardı çok yoğundum giremedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…