2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bilmemmi orayı orası cok özel benim için balık adası kız ben orda buldum kocayı

hımmmm balık yerken kocayı tavladın he
adam çokmu güzel balık yiyordu kız

kızlar benim kociş geldii.. ben çıkıyrum... yemek filan yiyecek...

iyi geceler tatlı rüyalar... öpüyorum hepiniziiiii
yarın görüşürüz nasipseeee:))))

puf
kimsede konuşmuyor
kocişde yok uykuda yok ee neyapıcaz
kitap almıştım allahtan onu okurum bari
sizde okurmusunuz kızlar sevrmisiniz

cok efendi duruyodu ama yanılmışım ordada uyuyomuş bu herif bende efendi agır başlı sanmışım
sen demedinmi adam ağır işte çalışıyor diye, yazık adama canmı dayanır her akşam sana uyuyor diye şikayet etme benimkide gözleri açık uyuyanlardan sohbeti yok bişeyi yok bak buldum niye sıkıldımı bütün gün evde hiç konuşmadık desem yeri ben de sohbeti severim bu adamı böyle görünce şartellerim atıyor bak midemde başladı sinirden yuppi ben sebepsiz sıkıntımın sebebini buldum KOCAM.

puf
kimsede konuşmuyor
kocişde yok uykuda yok ee neyapıcaz
kitap almıştım allahtan onu okurum bari
sizde okurmusunuz kızlar sevrmisiniz
ben severim ama bu ara fırsat bulamıyorum daha doğrusu baya oldu kitap okumayalı varmı önerebileceğin canım şöyle sürükleyici

he he bizim kocalarda aynı kız ağzından iki kelime duymak içi n 40 takla atıyorum.
ilk evlendiğimizde daha beterdi şimdi azıcık daha fazla konuşuyor ama azıcık
herkes diyor ne ağırbaşlı ne efendi kocan diye
yahu adsamın dilşi yok konuşmuyor ozamanda ağırbaşlı efendi oluyor ya gıcık şeyyyy

baci benimkide öyle uyanık olunca ha duvar ha o bazen konuşuyorum bakıyom onuda dinlemiyo .ah bak sen öyle dedin acıdım garibana o

ben severim ama bu ara fırsat bulamıyorum daha doğrusu baya oldu kitap okumayalı varmı önerebileceğin canım şöyle sürükleyici

ben bir kitapçıya üyeyim.ayda 2 3 kitap okuyorum çoooooooooook severim bu gece kocişte yokya en az 3 e kadar okurum herhalde.
önerebilirim tabi ama ne tarz okuduğunu sevdiğini söyle tatlım ona göre kitap söyleyeyim.

tavsiye ediyorum kızlar.ben kendimi bilbdim bileli severim ama
bu sıkıntılı günlerde ilaç gibi geliyor kafamı boşaltıyor rahatlıyorum valla

semi belkide biz kadınlar cok gevezeyiz baksana herkez aynı seyden muzdarıp

çok sinir oluyorum yahu hiçmi konuşmaz bir insan bir tek işi varsa ooo etrafa kalsa efendi saygılı konuştuğunu bilen bana sorsalar sıkıcı monoton biz bize kocalarımızda birbirine benziyor acaba sebepsiz infertilite ilgisizlik olabilr mi? ne dersiniz kızlar hepimiz aynı şeyden yakınıyoruz burada.

he he süper fikir bu
olabilüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

senin beğendiklerinden olabilir tarzı hiç önemli değil canım

semi belkide biz kadınlar cok gevezeyiz baksana herkez aynı seyden muzdarıp

:44::44::44::44::44:
hımmm bu da olabilir ama
düşünsene bizimde onlar gibi olduğumuzu çakilmezdi hayat valla.
tabiatta herşeyde var bir denge
buda bizdeki denge sanırım
ben çok geveze kocayıda sevmem
cak cak
ıyyyvıcık vıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…