şimdi ben sıkıcan iyidir cabuk cıkmaz espirisini yapcam ama döversin bayat diye sonra mor gözlükle gezerim
bende 1 defa geldim karamürsele.balık yemeye.orada bir yapay adamı vardı ne öyle bir yere
sende mi kız e iyi oturup ağlayalım.off ya biri bizi dürtsün
reyhan yavaş kız bir gün de nasıl yapıcan o kadar işi.yorma kendini o kadar
o işlerin hepsi bendede var bugün camları sildim ama bitmedi daha
bir dahaki ay gün bende o zamana kadar bahar temizliğinibitirmem lazım
yani ev cm cm elimden gececek ofyaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95:
ben mor yapmam siyah versem :103embe veririm olmazmı?
sen demedinmi adam ağır işte çalışıyor diye, yazık adama canmı dayanır her akşam sana uyuyor diye şikayet etme benimkide gözleri açık uyuyanlardan sohbeti yok bişeyi yok bak buldum niye sıkıldımı bütün gün evde hiç konuşmadık desem yeri ben de sohbeti severim bu adamı böyle görünce şartellerim atıyor bak midemde başladı sinirden yuppi ben sebepsiz sıkıntımın sebebini buldum KOCAM.cok efendi duruyodu ama yanılmışım ordada uyuyomuş bu herif bende efendi agır başlı sanmışım
kızlar benim kociş geldii.. ben çıkıyrum... yemek filan yiyecek...
iyi geceler tatlı rüyalar... öpüyorum hepiniziiiii
yarın görüşürüz nasipseeee:))))
ben severim ama bu ara fırsat bulamıyorum daha doğrusu baya oldu kitap okumayalı varmı önerebileceğin canım şöyle sürükleyicipuf
kimsede konuşmuyor
kocişde yok uykuda yok ee neyapıcaz
kitap almıştım allahtan onu okurum bari
sizde okurmusunuz kızlar sevrmisiniz
sen demedinmi adam ağır işte çalışıyor diye, yazık adama canmı dayanır her akşam sana uyuyor diye şikayet etme benimkide gözleri açık uyuyanlardan sohbeti yok bişeyi yok bak buldum niye sıkıldımı bütün gün evde hiç konuşmadık desem yeri ben de sohbeti severim bu adamı böyle görünce şartellerim atıyor bak midemde başladı sinirden yuppi ben sebepsiz sıkıntımın sebebini buldum KOCAM.
sen demedinmi adam ağır işte çalışıyor diye, yazık adama canmı dayanır her akşam sana uyuyor diye şikayet etme benimkide gözleri açık uyuyanlardan sohbeti yok bişeyi yok bak buldum niye sıkıldımı bütün gün evde hiç konuşmadık desem yeri ben de sohbeti severim bu adamı böyle görünce şartellerim atıyor bak midemde başladı sinirden yuppi ben sebepsiz sıkıntımın sebebini buldum KOCAM.
ben severim ama bu ara fırsat bulamıyorum daha doğrusu baya oldu kitap okumayalı varmı önerebileceğin canım şöyle sürükleyici
he he bizim kocalarda aynı kız ağzından iki kelime duymak içi n 40 takla atıyorum.
ilk evlendiğimizde daha beterdi şimdi azıcık daha fazla konuşuyor ama azıcık
herkes diyor ne ağırbaşlı ne efendi kocan diye
yahu adsamın dilşi yok konuşmuyor ozamanda ağırbaşlı efendi oluyor ya gıcık şeyyyy
çok sinir oluyorum yahu hiçmi konuşmaz bir insan bir tek işi varsa ooo etrafa kalsa efendi saygılı konuştuğunu bilen bana sorsalar sıkıcı monoton biz bize kocalarımızda birbirine benziyor acaba sebepsiz infertilite ilgisizlik olabilr mi? ne dersiniz kızlar hepimiz aynı şeyden yakınıyoruz burada.
senin beğendiklerinden olabilir tarzı hiç önemli değil canımben bir kitapçıya üyeyim.ayda 2 3 kitap okuyorum çoooooooooook severim bu gece kocişte yokya en az 3 e kadar okurum herhalde.
önerebilirim tabi ama ne tarz okuduğunu sevdiğini söyle tatlım ona göre kitap söyleyeyim.
tavsiye ediyorum kızlar.ben kendimi bilbdim bileli severim ama
bu sıkıntılı günlerde ilaç gibi geliyor kafamı boşaltıyor rahatlıyorum valla
semi belkide biz kadınlar cok gevezeyiz baksana herkez aynı seyden muzdarıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?