2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

mantıklı bi teori semi bak suçlu biz degiliz kocalar komsuna diyi ver

sen gevezesin öyle dedin bende gevezeyim ama bak ne güzel anlaşıyoruz bence güzel olurdu tamam geveze olmasında hiç konuşmuyor yahu:76:

senin beğendiklerinden olabilir tarzı hiç önemli değil canım

polisiye gerilim falan istiyorsan en son kusursuz tuzak diye bir kitap okudum güzeldi

ve millenyum serisi var
3 kitaptan oluşuyor 1.si ejderha dövmeli kız buda güzeldi
ben şimdi 3.süne başlayacam

romantik diyorsan tehlikeli ilişkiler i alabilirsin.
türk yazar tercih edersen canan tan piraye derim ama pek begenmedim

he birde beni hatırla diye bir kitap okumuştum güzeldi.bir düşten ibaret
ide tavsiye ederim

kusura bakma canım ya benm kitap deyince çoşuyorum biraz fazla olmuş.
e seç işte birini

mantıklı bi teori semi bak suçlu biz degiliz kocalar komsuna diyi ver

yok anacım teori ç.ürüyor bu durumda o kişi 7 yıl tedaviden soınra doğal yoldan hamile kaldı ve 2 bebeği var şu an
ve kocası gevezenin teki

semi bende senin gibi düşünüyorum ama bizde cok şey istiyoruz geveze olmasın ama suskun duvar gibi adam olmasın böyle bi adam varmıdır acaba

yok anacım teori ç.ürüyor bu durumda o kişi 7 yıl tedaviden soınra doğal yoldan hamile kaldı ve 2 bebeği var şu an
ve kocası gevezenin teki

tamam işte onun kocası geveze diye olmuş vay ben başımı hangi taşlara vuran:84::84::84: durun durun aklıma fikir geldi kocalara papagan suyu içiriyoz hop hemen göbişleri şişiriyoz

kızlar ben çok aburcubur yemeye başladım ya
sürekli açım yazın 53 tüm 60 olmuşum.dahada tyukarı doğru çıkıyorum valla.
günde tek öğün yemek yiyen ve abur cuburla hiç ilgisi olmayan tabağını asla bitiremeyen ben nasıl olduda bu hale geldim anlamadım ya
hala açım.gidip birşeylermi yesem.midemide bozdum.karışık yemekten korkudan bişeyde yiyemiyorum ama açımmmmmmmmm of

mine nasılsın canım
gelmiyorsun artık topiğimize nedennnnnnnnnn:85::85::85::85:

valla ben evlendigimde 52 kiloydum şimdimi pisikolojim bozulmasın diye tartıya cıkmıyorum kırılır diye korkuyomda

ve kocası gevezenin teki
tamam işte bak adam geveze çocuk olmuş hem kafama takılan bak o da tedaviyle olmamışki sana niye nutuk atmış zamanı o zamanmış normal yolla kalmış.
teşekkürler canım.
ben bir akşam yemeği yedim az kalsın komaya girecektim çok kötü oldum yarım saat uyumuşum şimdide midem ağrıyor:96:

valla ben evlendigimde 52 kiloydum şimdimi pisikolojim bozulmasın diye tartıya cıkmıyorum kırılır diye korkuyomda

nasıl yani:26::26::26::26::26:
kaç kgsun kara kız söyle çabuk ki görürsem seni tanıyabileyim

REYHANcım evet çok çekti tedevi için ama sonra dogal oldu.ne bileyim b u açıdan hiç bakmamıştım doğru valla tedavileri başarısızdı ve zamanın gelince oldu
valla bilenmedim ben şimdi onun ne düşündüğünü:26::26::26:

mine nasılsın canım
gelmiyorsun artık topiğimize nedennnnnnnnnn:85::85::85::85:

canım bu lar yoğunum eltim cumartesi doğum yaptı hastanedeydik dün bugün çıkcaktı kıza dikiş atarken içinde gazlı bez parçası bırakmışlar o yüzden pazartesi çıkcak ben bu hafta pek giremem belki hiç giremem orda olurum artık gece gündüz bakcak kimsesi yok

kocişi uyutan geldi
bir masal bırakamıyor kocişini
niyeyse.ne zaman adet olmuştu masal yumurtlama günleri galiba
kulakları çınlasında gelsin bari

sende bile bile lades demişsin biraz gezinsen bide soda varsa ii gelir geçmiş olsun

gözüaydın rabbim hayırlı uzun ömür versin o bebişe.
gazlı bez içişnde yuuuuuuuuuuuuuuuh demek istiyorum müsadenizle
akılları neredeymiş ne düşünüyorlardı kimbilir

ne güzeldir yeni doğmuş bebeği koklayabilmek
ama zor olmuyormu minecim hya hem güzel hem biraz zor buruk

kocişi uyutan geldi
bir masal bırakamıyor kocişini
niyeyse.ne zaman adet olmuştu masal yumurtlama günleri galiba
kulakları çınlasında gelsin bari

semi benimki işten geldi yemek yedi cay istedi ben cayı yaptım getirdim adam koltukta almış battaniyeyi uyuyo dur ben adama bi kahve yapayımda uyansın

ooooooooo maşallah bu akşam baya kalabalığız

aaa son ece geldi.diğer topikten tanıdık
ececim bizim topiğin yolunuda bulmuşsun canım hoş geldin

kara kg nu söylemedin unuttum sanma

ne yedin reyhancım öyle
yada dr söyleme zaten açım

kara doğru söylemiş valla o kadar yemeğin üstüne uyumasaydın keşke
sendedemi mide rahatsızlığı var
bizim sülalede gentik olmayan yok

gözüm aydın darisi başına inşallah cifte mutluluk yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…