yok dr cok memnunum ama bu ay aşılama olcaktım dr tatile gitcekmiş mart ayına erteledi bende bi umuttepe yapayım dedim hemde tüp bebek istiyorum şartları falan konuşcam inşallah hayırlısı olur bakalım
hadi bakalım karacım hayırlı haberlerle dönersin inşş.bakalım bende tüp düşünüyorum ama zamanını netleştirmedim henüz.banada yol gösterirsin,umut olursun inşşş
bu akşam herkez susuyoorr....kimsenin konuşası yok galiba
ben konuşurum senle aglama kıyamam
teşekkür ederim bitanem...
naber iyimisin karacım???
ii valla ne yapayım bizimki yine uyuyo cay yap dedi yaptım geldimki adam uyuyo bari rüyasında beni görsede yanlılık hisstmese garibim
maşallahtatlım seninki hep uyuyomu böyle
kein görür rüyasında:)) benimkide yazııık çaışıyo bugün:))
ne yapsın garibim tersanede calışıyo malum iş agır uyusun ne güzel işte yemegini, ver karnını doyur koy kenaraneyse insallah yarında calışmaz senimki malum 14 şubat
benimki malesef yarın çalışıyooo ve saat 21:30 önce gelmez... ne yazık ki yorgun olu romantık bişeyler beklemiyorum zateennn
sizde varmı bir plan yoksa sürprizle karşılaşabılırım mi diyosun???
olmazmı ben bugun tehtit ettim (bey fendi yılbaşında bana hediye almamıştıda) oda kafayı yemedim daha ben gecen sefer boyumun ölcüsünü aldım dedi ama planlarını ve hediyemim ne oldugunu söylemedi
hehehehehe:))) güzeeeeeellll.... eğitimin işe yaramış...
benimki maleseeeefff... söylendim söylendiiiimmmm..... ama hiçbirşey beklemyorum...
biz karı kocayız diyo çıkıy işin içinden valla... ama yinede son bi umut bekliyorum bişeyler.....
hiç olmadı bir demet çiçeklegelsiinnn
PIIIIŞŞŞŞŞTTTTT......
uyudunuzmu pc başında kızlaaaaaaaarrrr
burda görünüyosunuz amaaaa yoksunuuuuuuuuuuzzzzz......
kızlar umutlarımızın kırılmasına izin vermeyeceğiz.
tamam yaşadıklarımız zor ve kötü şeyler ama bu bizi yıldırmayacak.
Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
kızlar yarın sevgililer günü ne pılanlıyorsunuz benim yarın romantik bi randevum var umuttepede dr'la
canım denildigine göre düşügün ardında hemen gebe kalınırmış 3 ay sonra yine şişersin bence
getirir getirir getirmezse boş vazoyu kafasında kırarsın mecburem nöbetçi ezana sonra cicekci arar
süpersin canım
he he ehe bende merakla bekliyorum senin bu romantik randevunu ve sonucunu
bakarsın birgünkarşılaşırız senle orda
kesinlikle katılıyorum sana.tume demiş normal hamile kalanlar için geçerli bu diye ama 2seferdir aşılama ile hamile kalan birinin doğal hamile kalma şansıda yüksektir bence.
meryemce sen neden konuşmuyorsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?