2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar hepinize iyi geceler sanal dostlarım

ah canım kocalarda aynı dertlerde zaten biz sorunu cözdük sebebsiz infertilite degil agzının anahtarını kaybetmiş kocalar cözüm yolunuda buldum papagan suyu

ah canım kocalarda aynı dertlerde zaten biz sorunu cözdük sebebsiz infertilite degil agzının anahtarını kaybetmiş kocalar cözüm yolunuda buldum papagan suyu
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeet ama seninki eminim şöyle der
karıcım yinemi kahve

ama mutluluklarını evlerinde yada başka yerde yaşasınlar bizim ugraştıgımızı biliyolar böyle anlayışsızlra karşıyım ben öyle yapmayı düşünmüyorum bide görümcem hamile etrafımı hamiller sardı kadın 4 yıl sonra hamile kaldı ne bir tedavi nede bişey zorla olmuyo diye diye şimdide ikinciye hamileymiş olmuyor diye yakınıyordu tedavisiz hamile kalıyor rabbim ol desin yeterki hepinize zaten namazlarımda dua ediyorum hep aklımdasınız

reyhancım bak seni uyarıyorum
şu tabağın dibini sıyırayım şu yemek kalmasın bitireyim huyundan hemen vazgeç kayın validem 100 kusur kg ve tencerenin tabağın dibini görmeden rahat edemez kendisi

eğer biliyorlarsa yaptıkları çok yanlış kesinlikle yapmazdım
tepkinde haklısın bence düşüncesizlik yaptıkları

reyhancım bak seni uyarıyorum
şu tabağın dibini sıyırayım şu yemek kalmasın bitireyim huyundan hemen vazgeç kayın validem 100 kusur kg ve tencerenin tabağın dibini görmeden rahat edemez kendisi
ne diyon doğru valla hemen yarın rejime başlıyorum ya dün kahvaltıya misafirim geldiya akşamada eşleri de gelecek diye dünya yemek yaptım onlarda geç ve yemiş geldiler o kadar yemek atayımmı yemeye çelıştık birazını amaa nerdeee daha dolapta duruyor yemem yok çok kötü oldum hala bile rahatsızım çatlicam sanki.

ah garibim bilseki kahve keyfi topiklere eglence oldu hayatta bidaha kahve içmez benimde bacaklarımı kırar ama o biraz sıkar

eğer biliyorlarsa yaptıkları çok yanlış kesinlikle yapmazdım
tepkinde haklısın bence düşüncesizlik yaptıkları

bilinçli yapıyorlarsa çok ayıp gerçekten görmemişlik ve adapsızlık bu git karnınımı başka biryerinimi tutacan doğru eve çıkma dışarı terbiyesiz ayıp diye birşey var kızdım şimdi bak.

Herkese merhaba, sanırım ben de yakında aşılama yaptıranlar arasına gireceğim...1 hafta önce doktorum bana polikistik over hastası olduğumu söyledi 5 ay oldu adet görmüyorum, doğum kontrol hapını bir ay kullandım, sarılık oldum ilaç yüzünden Doğum kontrol haplarına karşı alerjim varmış. Doktorum yumurtayı geliştiren ilaçların olduğunu söyledi bana, ama onları karaciğerim kaldırır mı bilmiyorum. Aşılama öncesi bu ilaçları mı kullanmak gerekiyor acaba? Bu konu hakkında hiç bilgim yok,yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah hepimizin gönlüne göre verir işallah...

evet önce yumurtalarin gelismesi gerekecek sonra igneni olacaksinki catlasin sonra da bebis gelsiinn

evet canım aşılama öncesi ilaç kullanılıyor malesef ama ne yapacağız mecburuz bir bakıma

hoşgeldin mavi
geçmiş olsun.evet yumurtayı geliştirici ilaçlar ve iğneler var bnunları kullanman gerekiyor önce
yumurtan yeterli büyüklüğe ulaştığında da çatlatma iğnesi olup aşılaman yapılacak canım

Kızlar bende yatıyorum yarın çoooooook çalışmam lazım çok temizlik var öpüyorum herkeziii byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…