hayırlı olsun minecim allah bizlerede nasip etsin kocaları çekiştirmişsini benimkininde onlardan kalır farkı yok sürekli uyku ve tv hiç konuşmaz bugün zorla arkadaşlarıyla bi dışarı çıktık ama benim canım sıkıldı geldi arkadaşının eşi hamile kocasının eli sürekli karısının karnında sanki nisbet yapar gibi belkide öyle degil ama çok zoruma gidiyo işte yarın bende allah izin verirse oruç tutacam
Neo semi dayanamadın mı?
ah canım kocalarda aynı dertlerde zaten biz sorunu cözdük sebebsiz infertilite degil agzının anahtarını kaybetmiş kocalar cözüm yolunuda buldum papagan suyu
ah canım öyle olmasa bile biz öyle anlıyoruz onlar şuanda mutluluğunu yaşıyorlar bizim iç dünyamızı bilemezler gülom olacak elbet bizimde ogünler gelecek inşallah allah kabul etsin bitanem.bol bol dua edelim.
her yerede yetiyon ha tanımayan yok topik kuşu senikız çıkacaktım topikleri dolaştım şöyle bir
çıkmadan yine bir bakayım dedim ne göreyim
şiirler yazılmış şarkılar söylenmiş
ama mutluluklarını evlerinde yada başka yerde yaşasınlar bizim ugraştıgımızı biliyolar böyle anlayışsızlra karşıyım ben öyle yapmayı düşünmüyorum bide görümcem hamile etrafımı hamiller sardı kadın 4 yıl sonra hamile kaldı ne bir tedavi nede bişey zorla olmuyo diye diye şimdide ikinciye hamileymiş olmuyor diye yakınıyordu tedavisiz hamile kalıyor rabbim ol desin yeterki hepinize zaten namazlarımda dua ediyorum hep aklımdasınız
ne diyon doğru valla hemen yarın rejime başlıyorum ya dün kahvaltıya misafirim geldiya akşamada eşleri de gelecek diye dünya yemek yaptım onlarda geç ve yemiş geldiler o kadar yemek atayımmı yemeye çelıştık birazını amaa nerdeee daha dolapta duruyor yemem yok çok kötü oldum hala bile rahatsızım çatlicam sanki.reyhancım bak seni uyarıyorum
şu tabağın dibini sıyırayım şu yemek kalmasın bitireyim huyundan hemen vazgeç kayın validem 100 kusur kg ve tencerenin tabağın dibini görmeden rahat edemez kendisi
eğer biliyorlarsa yaptıkları çok yanlış kesinlikle yapmazdım
tepkinde haklısın bence düşüncesizlik yaptıkları
her yerede yetiyon ha tanımayan yok topik kuşu seni
evet önce yumurtalarin gelismesi gerekecek sonra igneni olacaksinki catlasin sonra da bebis gelsiinnHerkese merhaba, sanırım ben de yakında aşılama yaptıranlar arasına gireceğim...1 hafta önce doktorum bana polikistik over hastası olduğumu söyledi5 ay oldu adet görmüyorum, doğum kontrol hapını bir ay kullandım, sarılık oldum ilaç yüzünden Doğum kontrol haplarına karşı alerjim varmış. Doktorum yumurtayı geliştiren ilaçların olduğunu söyledi bana, ama onları karaciğerim kaldırır mı bilmiyorum. Aşılama öncesi bu ilaçları mı kullanmak gerekiyor acaba? Bu konu hakkında hiç bilgim yok,yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah hepimizin gönlüne göre verir işallah...
evet canım aşılama öncesi ilaç kullanılıyor malesef ama ne yapacağız mecburuz bir bakımaherkese merhaba, sanırım ben de yakında aşılama yaptıranlar arasına gireceğim...1 hafta önce doktorum bana polikistik over hastası olduğumu söyledi5 ay oldu adet görmüyorum, doğum kontrol hapını bir ay kullandım, sarılık oldum ilaç yüzünden Doğum kontrol haplarına karşı alerjim varmış. Doktorum yumurtayı geliştiren ilaçların olduğunu söyledi bana, ama onları karaciğerim kaldırır mı bilmiyorum. Aşılama öncesi bu ilaçları mı kullanmak gerekiyor acaba? Bu konu hakkında hiç bilgim yok,yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah hepimizin gönlüne göre verir işallah...
Herkese merhaba, sanırım ben de yakında aşılama yaptıranlar arasına gireceğim...1 hafta önce doktorum bana polikistik over hastası olduğumu söyledi5 ay oldu adet görmüyorum, doğum kontrol hapını bir ay kullandım, sarılık oldum ilaç yüzünden Doğum kontrol haplarına karşı alerjim varmış. Doktorum yumurtayı geliştiren ilaçların olduğunu söyledi bana, ama onları karaciğerim kaldırır mı bilmiyorum. Aşılama öncesi bu ilaçları mı kullanmak gerekiyor acaba? Bu konu hakkında hiç bilgim yok,yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah hepimizin gönlüne göre verir işallah...
iyi geceler kızlr ben yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?