2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

tume masalcan+ semi+

reyhaannnnnn!!!! söylemeden nereye gitttin ????

kociş tepemde dikiliyor...
adamla pc kavgası yapıyoruz..
reyhan söylese de kocişe versem pcyi... yapması gereken işler var..

kızlar ben çıkıyorum kociş kızdfı valla..
bir sürü işi kaldı benim yüzümden..
pcyi kocişe veriyorum.. hepinize iyi geceler..
yarın doktora gidiyorum kontrolüm var..
bakalım bebek çalışmalrına ne zaman başlayın diyecek???
öptüm hepinizi

yaa bir an çocuk düşüncesini unuttum valla okuyup görünce ölüm kıyamet ve ahiret tavsiye ederim kızlar ürkütücü ama kendimize gelmemiz lazım ve ALLAHU TEALA o rada mahşerde belalara karşı sabır gösteren kullarım neredesiniz diyor bir an sabretmenin ne güzel olduğunu anladım canlarım muhakkak buraya girin ve genç bir çocuğun otopsi için 3 saat sonra mezardan çıkarılmış ve eziyet görmüş hali var ben söyleyeyimde siz isterseniz bakın ama bakın derim.

of ya ben neden böyleyim
reyhan ürktüm dedi ya
iananmazsınız ama elim ayağım titriyor ne yazacak diye bekliyorum
yani benim hastalığım böyle birşey işte
haberleri izlememi bile yasakladı drum hep:103::103:böyle olmam lazım mış yani bir müddet
pufffffffffff

kızlar herkeze yi geceler... beim kociş geldi ben çıkıyorum...
yarın okurum artık...öpüyorum hepinizi canlar

hele peygamber efendimiz biz ümmeti için kalkan oluyor kendinden önce ümmetini düşünüyor ve ben layıkmıyım diye düşündüm mesela defne joy nerden bilecekti ALLAH BİLİR AMA İÇKİ ALMIŞ BİR HALDE ÖLMÜŞ. ALLAHIM SEN BİZ KULLARINI AZABINDAN KORU SANA İNANANLARA MERHAMET ET YARABBİM

aslında çok şey yazıcam
ama yasaktır korkusu ile yazmıyorum aslında yazdım ama sildim
şu kadarınıı yazayım
gördüğün tarzda o kadar çok şey varki ibretlik
arada izlemek kendine getiriyor insanı

Bide çok garip oldum gerçek ve ebedi olan orası burası yalan en ufak bir iyilik cennete girmeye vesile bilemiyorsun cehennemlik sandığın bile girebilir ama gerçekten kalp temizliği allaha inanmak ve en önemlisi sabretmek şekerler bu bizim imtihanımız sonucu belkide bizim için hayırlı bir imtihan istemezmisiniz her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır.

ayyy gece gece çok derin mevzulara girilmiş.bende kanal7 de önden gidenler var ya ona baktım biraz.namazsız olmaz diyo.rabbim dosdoğru kılanlardan eylesin bizi...

ben hergün bakmayı düşünüyorum ölümü hatırlamak için ve ibadetlerimi yapmak istiyorum canım darlandığında güzel kitabımızı okumak istiyorum niye yasak olacak kineler yazıyorlar kimseye ne zararı var belkide yararı olacak.

Evet canım dinin direği o ve hiç kaçışı yok ayakta kılamıyorsan oturarak onuda yapamıyorsan gözünle muhakkak kılmak gerek.

herkes gitmiş
bende duaya başlayalım mı diyecektim.febe için okuyalım
aramızda paylaşalım yine.gerçi ben tatildeyim bu sfer maalesef okuyamayacağım
haydi kızlar

Ve biz hergün rabbimize dua ediyoruz buradan bu bile bizim için bir hayır bence. Sizi seviyorum ve paylaşmak istedim inşallah öteki alemde allahım cennetine bizide koyarda beraber oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…