2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

evet ya topiği açan flocke varya süper bişey onun anılarını okudukça hayatım çokmu sıradan diye düşünmeye başladım.en basiti hiç erkekler tuvaletine girmişliğim yoktur
hani buna bile üzülecem neredeyse

evet dünden beri okuyorum bugün bittirdim varmı yeni yazanlar diye baktım ben sizden erken geldim yoktunuz burda

denk gelmiyoruz seninle görmüyorum seni burda.
fundacım kociş gececi benim bu hafta 11 de o kapıdan çıkıyor hoppp ben buraya

benimde öyle bi anım yok yani böyle sonradan güldüğüm eşime soruyorum o herzamanki gibi bilmiyrm diyor

masalcım misafirlerin kimdi

annem , yengem, fıstıklarım... iyi bi gündü çk eğlendim meleklerimle valla bugün...
çok tatlıar yaaaa..... görsen, anam tam yemelik valla... çok seviyorum iyiki varlar valla
yengem bana doğrmuş sanki onları

denk gelmiyoruz seninle görmüyorum seni burda.
fundacım kociş gececi benim bu hafta 11 de o kapıdan çıkıyor hoppp ben buraya

ben gece pek duramıyorum çagırıp duruyor eşim gündüzleri sizin yazışmalarınız okuyup çıkıyorum ozamanda ara ara geliyorsunuz

benimde öyle bi anım yok yani böyle sonradan güldüğüm eşime soruyorum o herzamanki gibi bilmiyrm diyor

hafızalarıda çok kuwwetli hatırlıyorlar bana dün ne yedin desen biraz düşünmem gerek
yani vardır mutlaka ama hatırlamıyorum.tek hatırladığım gülmekten ağladığım şeyler oluyor ya ben diyorum bunu her hatırladığında gülerim diyee
nerdeeeee hatırlasam gülecem de:44::44::44:

Ay kızlar bende reyhandan gördüm topiği nedir ki bu derken dalmış gitmişim neyseki genel olarak şöyle bir göz atıp bitirebildim.. komik şeyler var tabii

ne güzel ya.bizim yegenler oldular sıpa kadar kucağıma bile alamıyorum artık
görümceme söylimde birtane dah doğursun bari
yakınımda yok maalesef benim özledikçe sevecek bir bebek

ben gece pek duramıyorum çagırıp duruyor eşim gündüzleri sizin yazışmalarınız okuyup çıkıyorum ozamanda ara ara geliyorsunuz

gündüzleri pek kimse olmuyor evet bende genelde bakıp çıkıyorum.malum ya iş oluyor ya gezme

kızlar bebeğim nasılllll.çok tatlı geldi bana.bakıyor böcü böcü

semicim al benden de o kadar canım..
düşündüm de benim rezil olduğum komik bir anım var mı diye vallahi aklıma gelmedi...

Ay kızlar bende reyhandan gördüm topiği nedir ki bu derken dalmış gitmişim neyseki genel olarak şöyle bir göz atıp bitirebildim.. komik şeyler var tabii

ben arad geziyorum topikleri
kadın kocasından boşanıyor yazmış sayfalarca gün gün
yada kayınvalidesiyle geçinemeyen gelinler
değişikllik oluyor arada okuyorum

ee sen ne yaptın tumecim akşam yemeğine:44::44:

benimkilerin biri 9 aylık biride 5 yaşında... ama çoook seviyorum... her zaman söylüyorum kendi çocuğum olsa bu kadar severim heralde.... başk nasl sevilirki bir çocuk

evet bende seviyorum değişik topikleri :)))

bu akşam ki yemek kahvaltıydı.... büyük bir tabak da patates kızartması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…