merak etme masalcım yakında biter
az sayfa zaten.ama bu günlerde hızlı ilerliyor orasıda.birkaç sayfa ilerlemiş bende okudum şimdik
evet ya topiği açan flocke varya süper bişey onun anılarını okudukça hayatım çokmu sıradan diye düşünmeye başladım.en basiti hiç erkekler tuvaletine girmişliğim yoktur
hani buna bile üzülecem neredeyse
evet dünden beri okuyorum bugün bittirdim varmı yeni yazanlar diye baktım ben sizden erken geldim yoktunuz burda
evet ya topiği açan flocke varya süper bişey onun anılarını okudukça hayatım çokmu sıradan diye düşünmeye başladım.en basiti hiç erkekler tuvaletine girmişliğim yoktur
hani buna bile üzülecem neredeyse
masalcım misafirlerin kimdi
denk gelmiyoruz seninle görmüyorum seni burda.
fundacım kociş gececi benim bu hafta 11 de o kapıdan çıkıyor hoppp ben buraya
benimde öyle bi anım yok yani böyle sonradan güldüğüm eşime soruyorum o herzamanki gibi bilmiyrm diyor
annem , yengem, fıstıklarım... iyi bi gündü çk eğlendim meleklerimle valla bugün...
çok tatlıar yaaaa..... görsen, anam tam yemelik valla... çok seviyorum iyiki varlar valla
yengem bana doğrmuş sanki onları
ben gece pek duramıyorum çagırıp duruyor eşim gündüzleri sizin yazışmalarınız okuyup çıkıyorum ozamanda ara ara geliyorsunuz
hafızalarıda çok kuwwetli hatırlıyorlar bana dün ne yedin desen biraz düşünmem gerek
yani vardır mutlaka ama hatırlamıyorum.tek hatırladığım gülmekten ağladığım şeyler oluyor ya ben diyorum bunu her hatırladığında gülerim diyee
nerdeeeee hatırlasam gülecem de:44::44::44:
Ay kızlar bende reyhandan gördüm topiği nedir ki bu derken dalmış gitmişim neyseki genel olarak şöyle bir göz atıp bitirebildim.. komik şeyler var tabii
ne güzel ya.bizim yegenler oldular sıpa kadar kucağıma bile alamıyorum artık
görümceme söylimde birtane dah doğursun bari
yakınımda yok maalesef benim özledikçe sevecek bir bebek
gündüzleri pek kimse olmuyor evet bende genelde bakıp çıkıyorum.malum ya iş oluyor ya gezme
kızlar bebeğim nasılllll.çok tatlı geldi bana.bakıyor böcü böcü
ben arad geziyorum topikleri
kadın kocasından boşanıyor yazmış sayfalarca gün gün
yada kayınvalidesiyle geçinemeyen gelinler
değişikllik oluyor arada okuyorum
ee sen ne yaptın tumecim akşam yemeğine:44::44:
Slm reyhan nbr nasılsın tek keldım yine offfffffff
slm kıslar size birşey söyleyeceğim ama kararsızım bugün nette okudum baya şeyler var ve çok ürktüm söylesem mi acep.:44:
slm kıslar size birşey söyleyeceğim ama kararsızım bugün nette okudum baya şeyler var ve çok ürktüm söylesem mi acep.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?