2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

gün geçtikçe dahada iyi olacaksın işallah canım
buralar bildiğin gibi tatlım
bekleyenler çalışanlar ve ben gibi adet olanlar
tume ile sen üstüste bizde şok olduk
ne oluyor ya dediğimi hatırlıyorum
ama allahın takdiri buymuş.elimizden bişey gelmiyor.
şimdi hızla toparlanmaya bak canım.moralinide düzeltki birkaç aya yine alalım güzel haberini işallah

bu sıkıntıları ancak çeken bilir...beni en iyi siz anlıyorsunuz...
canım hepimiz Allah ın izni ile güzel haberlerde alacağız ve hayırlıca kucağımıza da alacağız
ben inanıyorum Rabbim hepimize verecek yeter ki sabredelim

hepinize iyi akşamlar nasılsınız kızlar

dosbacım hoşgeldin canım.. moralleri bozmak yok canım..
rabbim yine verecek ben inanıyorum
benimde ilk 2 gün kanamam çok oldu.. sonra azaldı ama şu iki gündür kanamada belirgin bir artış var..doktoru aradım normal dedi.
daha önce doğum yapmadığımız için rahim ağzı kürtaj sonrası spazm ile kapanırmış.. spazm sona erince kanın rahimden çıkışı kolay olurmuş..işte bu yüzden kanama artarmış... hatta kan rahimde birikip tekrar operasyon geçirenler bile varmış.seninde öyle olursa korkma diye söylüyorum..

Son düzenleme:

canım benimkide tam tersi oldu kürtajda çok kanamam olmuş eşim beni giydirirken görmüş ama ben kalkmadan toparlamışlardı...
şimdi hiç kanamam yok... netten baktım benimkide normalmiş..
sadece 2 gündür çok halsizim
moral olarakta toparlanıyor gibiyim... çok şükür

tumecim seni ne zaman kontrole çağırdı... parça kalmış mı diye bakmaları lazımmış sonra 3 ay dinlen belki kendiliğinden olur dedi... olmazsa bakarız diyo
sen ne yapmayı planlıyosun

tumecim seni ne zaman kontrole çağırdı... parça kalmış mı diye bakmaları lazımmış sonra 3 ay dinlen belki kendiliğinden olur dedi... olmazsa bakarız diyo
sen ne yapmayı planlıyosun

canım ben yarın kontrole gidiyorum.. kürtajı cuma olmuştum..
zaten kontroller genelde hep bir hafta sonra oluyor..
biz henüz doktorla konuşmadık..yarın konuşacağım bakalım

ben hamiş olunca burdan bir doktor bulmuştum..
buna da devam edeceğim sanırım.. iyi bir adamcağız doktorum..
bakalım yarın ne diyecek..
öğle yemeğine eve geleceğim gelince yazarım

ay kızlar evde hiç yemek yok. bende öyle oturdum valla. uzattım ayakları.. hiç yemek yapasım yok.. zaten bu satten sonra ne yapılır ki ...az sonra kociş gelecek ne yiyecek???öffffff

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|BAT
febe|24.02.2011
mine25|27.02.2011
kara_|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
tume|12.03.2011
REYHANgoker|15.03.2011
semi|?.03.2011
o_rkide01|
dosba|
HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası
bades|doğal|18.hafta

slmmm ben geldim
masalcım ay kıyamam sana yalnız kalmışsın topiğimizi bekliyorsun

yeni bat 14 mart pericim

slmmm ben geldim
masalcım ay kıyamam sana yalnız kalmışsın topiğimizi bekliyorsun

evet yaaaa kaç saatir buralarda yalızım
tume orkidede öteki tarafta. ooooooo işi iyi bulduk gelen öbür topikte alıyo soluğu valla

Son düzenleme:
ayy oku oku bittiremedim çok komik ama ben hatırlayamıyorum varmı diye ki :26::26::26::26::26:

evet yaaaa kaç saatir buralarda yalızım
tume orkidede öteki tarafta. ooooooo işi iyi bulduk gelen öbür topikte alıyo soluğu valla

merak etme masalcım yakında biter
az sayfa zaten.ama bu günlerde hızlı ilerliyor orasıda.birkaç sayfa ilerlemiş bende okudum şimdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…