2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

Vayy kaç topikte kayıtlısın??

o kayıt bu kayıt reyhancığım
ne kızması be yaa
hiiiiççççç
kimsenin olmadığı
ıssızterkedilmiş,karanlık topiğimizde
gece demeden gündüz demeden,aç ,susuz ,biçare sizin için nasıl nöbet tuttuğumu hatırladımda

Ilahi kuşum o zamanlar bende giriyordum ama böyle aşılama dışı konuşmuyorduk ki ne yazaydım bak çene düştü şimdi seninleyim benimde koca bak yanlız yatıyor kaç gecedir sana kocalık yapıyorum bir nevi burada

eminsin dimi reyhancım zararlı bir hap olmadığına
birden bire kesersen yemeği tansiyonda düşer başında döner.
azalta azalta reyhancım önce sağülık boşvar kgyu

gerçi bende bu akşam rejime başladım
baskülde 60 ı görünce

:26::26::26::26::26:
hım ben sanırım anlamaya başladım bizim neden bebiş olmuyor

Ya bebeğim en azından canım istemiyor azman gibi evde tatlımı yok reçele helvaya sakdırdım kociş çikolatayı yasakladıda Yani ondan baktım aldım başımı gidiyom Bu hap hep tokmuşssun gibi bende ne yapıyorum diyet yemeği seçebiliyorum ekmeği kestim şekeri kestim kızartma yok biraz bünye alışsın sonra kendim devam edecem dolabımda 38 40 42 beden var sapıttım iyice

reyhancım benim kociş aradı sanırım kulakları çınladı
zaten dün gece çok kalmışım nette diye söylendi hadi yat artık diyor
ben çıkayım tatlım emir biyük yerden
iyigeceler canım görüşürüzzzzzzzz

az öncekini değil mi aldım canım aldım
baktım bile sana ama sen hep burdaymışsın reyhancım
ay masalcım yazmışım beni andı galibva uykusunda masal
kabus görmüyordur işallah

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar ALLAH c.c. Bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah

Son düzenleme:
Bugün zayıflam hapına başladım bu arada ve hiç bir şey yiyemedim ama çarpıntı titreme baş dönmesi vardı

canım işine karışmak gibi olmasın ama o haplar çok tehlikeli arkadaşım kullandı yeni şimdi hastanelerde kızın basında sac kalmadı nerdeyse doktordan fırca yemiş bir sürü aman arkadasım çok dikkat et

febe için 313 Ayetel Kürsi

reyhan 50

kalan 263

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar ALLAH c.c. Bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah

bende 50 okurum bitanem... almayan olursa nekadar gerekliyse alrım....

hayırlı cumalar bitanem... amin inşallah rabbim dua için açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallah...

tünaydın lar arkadaşlar
hayırlı cumalar.rabbin dualarınızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…