2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

anaaa korktum ben bu febeden
adolf hitler gibi kız aynı reyhanın kaynanası

perşembe bitiyor febecim.kalanı okurum işallah o zaman

Yok canım benim namaza kalktık eşimle, eşim 7 de gidiyor ona kahvaltı verdim sonrada uykum gelmedi.
anaaa korktum ben bu febeden
adolf hitler gibi kız aynı reyhanın kaynanası

perşembe bitiyor febecim.kalanı okurum işallah o zaman

sen tanıyormusun ki ama 6. Hissin çok kuvvetliymiş cuk diye oturmuş.

reyhaannnnn cnm o poğça hamuru vardı ya,başka tariflerde verecektin hani?? ıspanaklı pide yapmak istiyorum olurmu?

Yarım kilo ılık süte yarım kahve fincan şeker koy karıştır sonra üzerine yarım kahve fincan pakmayayı serperek dök kapağı kapat 15 dk bekle.o kabarıyor sonra içine 1 yumurtanın beyazı (sarısı üzeri için ayır) ve 2 kahve fincanı sıvıyağ tuz un koy yumuşak hamur yap bu daha lezzetli olur pidede sütlü hamurya malzemen yoksa diyeride olur canım.

Canım netten bonibonlu papatya kurabiye dir 2. Yada 3. Ye gir çok güzel görünüyorlar ben yapacam bayıldım. Tamda çocukları olan için

hmmm tamam cnm.ıspanak alınca yaparım inş.
tuzun ölçüsü varmı peki?
bide pakmaya dediğin kuru maya dimi?

hmmm tamam cnm.ıspanak alınca yaparım inş.
Tuzun ölçüsü varmı peki?
Bide pakmaya dediğin kuru maya dimi?

evet kuru maya onla dene bide bakayım 5 6 çay kaşığı koy tuzu he bide yaş haşhaş al aktardan ona sıvı yağ karıştırıp kırema gibi yap bu hamurdan yumurta kadar al elinde uzunca yuvarla yani yuvarlak değil içine o karışımı elinle sür biraz az olmasın ama sonra rulo yap düğüm at ondanda dene derim yumurta sürmicen ama ben bayılıyorum haşhaşlı poğoçaya HEM 2 ÇEŞİT YAPMIŞ OLURSUN

Son düzenleme:
tamam eminim oda çok güzeldir.senin damak zevkine güveniyorum artık bennnn
slm nasılsınız bakalım..

iyiyiz hayatım senden naber?

ben oluyom hep sabah 9 da giriom. kimse olmuo çıkıom. bende.burdakiler hep evde herlade ben çalışıom.ondan vaktim çok oluo.

Anladın dimi febecim demek istediğimi uzun oluyorya elinde düğüm atacan
anladım rulo yapınca uzun bişe çıkıyo ortaya onada düğüm atıp bırakıcam dimi tatlım?
ben oluyom hep sabah 9 da giriom. kimse olmuo çıkıom. bende.burdakiler hep evde herlade ben çalışıom.ondan vaktim çok oluo.
cnm hepimiz zaman buldukça burdayız.lütfen öyle alınganlık yapma hepimiz birabirimizin dert ortağıyız.ve birbirimizi çok seviyoruz ok?
hem sen benim komuşum sayılırsın

ewet komşuuyuz.:))))))) fazla görüşemesekte.

ayyyy reyhannn o kurabiyelere bayıldımmm.yaaa yeğenlerim gelince onlara yapıcam inş.inş kendi çocuklarımızada yaparız en kısa zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…