2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bende 50 okurum bitanem... almayan olursa nekadar gerekliyse alrım....

hayırlı cumalar bitanem... amin inşallah rabbim dua için açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallah...

50 tanede ben alayım canım bitince kalan olursa yine alırım

geçti canım... çatladı heralde ağrım filan kalmadı... çok şükür.

dün evi toparladım azcık, temizlik filan. iyiyim yani:)))
ohhh ne güzell.. benim evde toz içinde ,süppürüp silmem lazım bugünnn.
tünaydın lar arkadaşlar
hayırlı cumalar.rabbin dualarınızı kabul etsin.

sağol bebişim hoşgeldinnn.aminnn

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar ALLAH c.c. Bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah

bende 50 okurum bitanem... almayan olursa nekadar gerekliyse alrım....

hayırlı cumalar bitanem... amin inşallah rabbim dua için açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallah...

tünaydın lar arkadaşlar
hayırlı cumalar.rabbin dualarınızı kabul etsin.

arkadaşlar sizlere de hayırlı cumalar...

benim kanama devam ediyor.. bende dua almak istiyorum ama sanırım bu durumda alamıyorum değil mi??

cumadan cumaya mı okuyorsunuz?? hafta sonu kesilirse kanama bende bir 50 alırım o zaman..

bu arada az önce doktordan geldim.. içerde parça falan kalmamış.. doktor yeniden ilaç yazdı.. her tuvalete çıktığımda yumurtalıklarım ağrıyordu..prınol ve buscopan yazdı.. sanırım idrar yollarımı da üşüttüm.

bu ay dinlenmedeyim.. korunun dedi..ben de gerek yok zaten normal yolla olmuyor dedim... olmaz olmaz ilaç kullandığın bu ay olacağı tutar dedi... adet olunca aşılama yapacağız tekrar.. hayırlısı bakalım..

hayırlısı olsun bitanem... inşallah aşılaman tutar ve sağlıkla alırsın kucağına bitanem

alabiliyoruz canım. bana okunduğunda bende okumuştum bitanem:))
hmm ozaman tamam

iyi hadi bakalım tumecim belki aynı zamnalarda hamiş olup gün sayarız bellimi olur.bende 1 ay daha bekleyip harekete geçmek istiyorum tekrar.tabii eşimle konuşmadım bu benim fikrim.
cnm o duanın haftaya cumaya kadar zamanı var.ozamana kadar bitmiş olur heralde.20tanede olsa okursan çok sevinirimmm

hayırlısı olsun bitanem... inşallah aşılaman tutar ve sağlıkla alırsın kucağına bitanem

inşallah canım inşallah......

ne güzel olur febecim ya..tabi ki okurum febecim ne demek.. hafta sonu kanama biter sanırım.

neyse kızlar ben işe gidiyorumsaat 2de mesai başlıyor.. akşama görüşürüz..
öptüm hepinizi

Febe için 313 ayetel kürsü
reyhan 50
mine 50
febe 50
masalcan 50
orkide 50

kalan 63

semiii kendimizde alabiliyomuyduk eğer öyleyse bi 50de ben alırım..

ilahi febecim güldürdün beni tabiki okuyabiliyorsun tatlım

kızlar bugün çok keyifliyim.benden iyisi yok
12 uyanmışım.kocişle balkonda oh hava ne güzel güneşli güzel bir kahvaltı yapmışım.evde işte yok.şimdide balkonda güneş banyosu yapıyorum
çok beyaz bir hatunum ya azıcık kararayım dedim

Semicim sen yoktun ne kadar kaldığı ortaya çıksın diye yaptım yoksa başkan sensin gülom

oooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh

yaa kıskandımmmmmmm! birsürü ütü birikmişti onları bitirdim.şimdi namaz kılıp evi süpürmem lazım.yemekte yok of offff

bizim burasıda güneş Ama ben 6 da kalktım sabah sonra yatmadım 10 buçukta uyudum biraz 12 buçuğa kadar sersem gibi oldum.

Semicim sen yoktun ne kadar kaldığı ortaya çıksın diye yaptım yoksa başkan sensin gülom

yakaladım dimi

aşk olsun reyhancım.msj yazdım tam toparlayayım listeyi diye geçmişi okuyacaktım
baktım reyhancım yapıvermiş
sevindim valla tatlım.
tam benim okuyacağım kadar kalmış ama maalesef ya neyse onuda adet bitince paylaşırız artık.

bizim burasıda güneş Ama ben 6 da kalktım sabah sonra yatmadım 10 buçukta uyudum biraz 12 buçuğa kadar sersem gibi oldum.

nazi kampından kalma bir alışkanlık olsa gerek yoksa delimisin kızım daha güneş doğmuyor o saatte
bende daha yeni uyumuş oluyorum.kociş vardiyalı olunca zor ya millet öğle yemeğini yiyor ben kahvaltı
bön bön bakıyor yoldan geçenler.

nezaman bitiyo senin adetin bakim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…