2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bitanem başınız sağolsun. allah geride kalanara sağlıklı ve uzun ömürler versin...
son nefesinde de seni anmış bitanem, inşallah hayırlara vesile olur kuzum:))

semicim başınız sağolsun canım.... Allah geride kalanlara uzun ömür versin...

pazartesi-salı oabilirim.ama inşşş olmammmm. ya ben pat diye olurum sonra ağrım olurdu bu sefer ağrım önden geldi.yine umutlanmam için bi sebebim daha oldu.. bundada hüsrana uğrarmıyım acaba??

masalcım bir avatar resmi koysana canım.sayfaları gecerken zor oluyor seni görmesi

kızlar merhaba, arada gelip sizin topigi gecmisi okuyorum cünkü bende asilama yaptırıcam ins.
o yüzden ne nedir ne degildir ögrenmek istedim, galiba 1. seferde tutma ihtimali az gibi..
bizde 13-14 aydir ugrasiyoruz, heniz hicbir sonuc alamadik, insallah yakinda aliriz...
insallah siz de hamile kalirsiniz, sevgiler

kızlar bize de misafir gelecek hala gelemedi.. neyse şekerler ben çıkayım.. şu tabakları bari hazırlayım...

herkese iyi akşamlar... yarın akşamda misafir var.. pazartesi girerim artık nete... o zaman kadar kendinize iyi bakın kızlar

pazartesi-salı oabilirim.ama inşşş olmammmm. ya ben pat diye olurum sonra ağrım olurdu bu sefer ağrım önden geldi.yine umutlanmam için bi sebebim daha oldu.. bundada hüsrana uğrarmıyım acaba??

bırak dinleme febecim kendini.psikolojik olarak kendimize eziyet ettiğimizi düşünmeye başladım ben artık.
hayırlısını iste rabbimden.zamanı gelince olacak işallah.denemeye devam.
teyzemin 2 çocuğu var.hani ceket atsam hamile hesabı.
oturup ağlayacağıma havamı basıyorum valla teyzoşa
o korunmak zorunda kalmaktan çok şikayetçi
ohhhhhhhhhh diyorum gülüyorum o anlıyor
nasıl bakış açısı ama

ayyy valla semicim bide o durum var hiç yaşamadım

hoşgeldin canım... inş cnm hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruz

kolay gelsin bitanem.. pazartesi görüşürüz ,bursada yenilmiş bugün

ben şöyle yapıyorum
mesela bebek resimleri yazıyorum
begendiğime sağ tıklayıp farklı kaydet deyip belgelere kaydediyorum
bu kadar
hadi yap sende

tatlım google yaz.beğendiğinin üstünde sağ tıkla.farklı kaydet de.sonra kaydetmen için dosyalar açılıyor.ben belgelerime kaydediyorıum.
sonra kk yı aç.avatarda dosya seç diyor ya.indirdiğin resimi seç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…