2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hoşbulduk tatlım
ne yapıyon sen böyle yalnız yalnız

valla napıyım yaaa. burayı açık bıraktım ara ara bakıyorum..
ama öteki topiğe bakıp bakıp gülüyoum.. öldürdüler. ne anıları varmış yaaaaa.... benim hiç yok valla..
üzüldüm rezillik yaşamadım diyeeeee

bugün burası bomboş neden acaba nerdesin kızlarrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yalnızlık gecelerin,ümit bekleyenlerin.
hayal çaresizlerin, yağmur sokakların
tebessüm dudakların, sen ise yanlız benimlesin

nerde kaldın ya gelen gidende yok
tekbaşıma kaldım burda

bende topiğimizin ilk sayfalarını okuyordum 60.sayfaya geldim aşılama sonrası adet olduğum gün
tam onu okudum senigördüm
ay sanki tekrar yaşadım herşeyi.omuzlarıma ağırlık çöktü resmen
birde ne kadar soru sormuşuz
şuram ağrıyopr normal mi.
şu belirtim var hamilemiyim
ah ha

kız reyhan küstüm ben sana.
aşılama yaptırmışım.adet olmuşum.bir geçmiş olsun yada üzülme hiçbişey yazmamışın kız
cık cık cık

eee yanlız kalıyomuşsunya akşamları yalan söylemiş olma bari dedim
kız reyhan küstüm ben sana.
aşılama yaptırmışım.adet olmuşum.bir geçmiş olsun yada üzülme hiçbişey yazmamışın kız
cık cık cık
hım üste çıkıyoruz

yok tatlım olurmu öyle şey
reyhanla kalıyoruz sizde gelin dedim
ama senle benden başka gece kuşu yok.karada gelmiyor artık

yok tatlım olurmu öyle şey
reyhanla kalıyoruz sizde gelin dedim
ama senle benden başka gece kuşu yok.karada gelmiyor artık
çevir kazı yanmasın bak yine kıyamadım gönlüm elvermedi geldim yanına benim kocişte 8 den beri uyuyor:97:

şu an burda olanlardan ben tume ve sen varsın ilk sayfalarda
gerisini okuyamadım ama masal ile febe aynı anda geldiler diye hatırlıyorum
ama sen doğru başta pek gelmiyordun sanki.fatma anamızın eli otunu kullanmıştın.işe yarasa gelirim almaya demiştim sana seni ondan sonrasında hatırlıyorum ben

bak msjı aratma bana şimdi reyhanla kalıyoruz dedim yahu genelde unuturum ama bu akşam hatırlayacağım tuttu işte.öyle dediğime eminim bi kerem

bak ben de sana bir anımı anlatayım o zaman küçüğüm 14 yaşında falan işte pekte küçük sayılmaz ama çaktırma olayı dinle ben hayatta yalnız yatamazdım çok korkardım herşeyi bişeye benzetirdim annemle yatardım neyse birgün babam çok kötü kızdı banagit yat kocaman kız oldun ne kadar ayıp annenlemi yatacan diyeaman allahım ben ne yaparım anlamıyorlar kardeşim korkuyorum ne yapayımneyse adamda haklı karısız yattı senelercetak dedi adama onca sene idare etmiş artık bana bir dur diyecek elbet.neyse sadede gelelim ben dönüyom oraya dönüyom buraya yok uyuyamam korkuyomda gitmeye neyse cesaretimi topladım ve gittim ne göreyimhangisi annem hangisi babam göremiyorum yorganı çekmişler kafaları gözükmüyorneyse eğildim yavaş yavaş ama bende çıt yok :18:ölüyom korkudan babam duyacak diye eğilmiş bakarken benden tarafa yatana birden bana bakan bir çift gözşişşt kışşş gitt diyor e karanlık görünmüyomda admın içine kadar girmişim neyse sonra ben yine susuyom uyur diye nerde adama inme inecek sandım :26:sonuçmu kızdı tabi ama ona dedimki eee babişko bir ders bin nasihattan iyidir dedimöyle kaldı ve ne hissettiğimi anladı sanırım şimdi korkmuyorum tabi geçti artık bak bende bizim topiğe yazdım biz gülelim dimi ağlanacak halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…