hımm benden başkası gelmez bu saatteuyku ilacımı verdin adama maaşallah.bende geldim ama çıktım kimse yok diye durmadım yatmadan tekrar bakayım dedim
aa çok ayıp
evet sonra samimi olduk zatenşu an burda olanlardan ben tume ve sen varsın ilk sayfalarda
gerisini okuyamadım ama masal ile febe aynı anda geldiler diye hatırlıyorum
ama sen doğru başta pek gelmiyordun sanki.fatma anamızın eli otunu kullanmıştın.işe yarasa gelirim almaya demiştim sana seni ondan sonrasında hatırlıyorum ben
bak msjı aratma bana şimdi reyhanla kalıyoruz dedim yahu genelde unuturum ama bu akşam hatırlayacağım tuttu işte.öyle dediğime eminim bi kerem
evet ama o arkadaş 20 yaşında ve bekar sanırım aşılamayla işi olmaz
vakit geçiriyor herhalde
ok bende yatıcam kociş iki büklüm oldu koltukta doğru demiş
ok bende yatıcam kociş iki büklüm oldu koltukta doğru demiş
naber masal nasıl gidiyo hayattt
iyidir şekerim.. senden naber??
iyi şükür yok bi yaramazlık...
benden de iyilik canım nolsun adet günüm yaklaştıkca beni sıkıntı basıyo olcakmıyım olmayacakmıyım diye her ay aynı şey yoruldum artık sonu hep hüsran gerçi inş bu ay güzel biter ama ağrılar basladı gelcek benim kırmızılar galiba
ben ozamanlarda vardım ama kimlik bunalımı yaşıyodumşu an burda olanlardan ben tume ve sen varsın ilk sayfalarda
gerisini okuyamadım ama masal ile febe aynı anda geldiler diye hatırlıyorum
ama sen doğru başta pek gelmiyordun sanki.fatma anamızın eli otunu kullanmıştın.işe yarasa gelirim almaya demiştim sana seni ondan sonrasında hatırlıyorum ben
sabah 6da eşime tel gelmiş.dedesi vefat etmiş.hastaydı,yatıyordu bekliyorduk zaten.çok iyi bir adamdı allah rahmet eylesin.haziranda dedemi, 75 gün sonra eylülde babaannemi,aralıkta eşimin anneannesini,70gün sonra bugün dedesini kaybettik.mekanları cennet olsun.
beni severdi.ölmeden 2-3 saat önce beni sormuş.semihan yüklüydü(hamileydi)dimi demiş.
kayınvalidemde hayır baba deyince üzülmesin olacak bebeği demiş.rabbim söyletmiştir işallah
benden bugünki haberler böyle
sizler ne yapıyorsunuz.kimsede gelmemiş pek ama
neyse görüşürüz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?