2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

uyku ilacımı verdin adama maaşallah.bende geldim ama çıktım kimse yok diye durmadım yatmadan tekrar bakayım dedim
hımm benden başkası gelmez bu saatte
aa çok ayıp
evet sonra samimi olduk zaten
bak msjı aratma bana şimdi reyhanla kalıyoruz dedim yahu genelde unuturum ama bu akşam hatırlayacağım tuttu işte.öyle dediğime eminim bi kerem

evet ama o öyle değildi ben seni bekliyordum o akşam 30 anlarsınya

koskoca kızsın sessiz sedasız anne babanın odasına gidilirmi.bintürlü sakıncası var.
hem anladın madem baban korktu ses versene
haketmişsin sen

semicim yazıyorum 10 dk bekliyorum yüklesin diye amma ağır aaa bak aşağıda yeni bir arkadş gözüküyor:79:hoşgeldin

evet ama o arkadaş 20 yaşında ve bekar sanırım aşılamayla işi olmaz
vakit geçiriyor herhalde

reyhancım ben çıkayım tatlım.başım ağrıyor biraz
kocişte
normal insanların yattığı saatte yat
dedi bana ya
ne demek istedi acaba:44::44::44::44:

iyi geceler canım görüşürüzzz

naber masal nasıl gidiyo hayattt

ay kızlar ilk defa akşam oturup sizinle laflayacaktım, kocişte uyumştu.. ama bu seferde netin bozulacağı tuttu tam 1 saat bekledim düzelmedi ve daha yeni düzeldi...çoook üzüldüm...

nasıl sevinmiştim rahat rahat oturup konuşacam diye...
bu arada semicim net bozulduğu için kapandı, yoksa iyi geceler demeden kapatmam...
gene akşam reyhanla yanlız kalmışsınız....
öpüyorum herkezi ben bugün anneme gidicem. akşam burdaysanız görüşürüz şekerler

iyidir şekerim.. senden naber??
iyi şükür yok bi yaramazlık...

benden de iyilik canım nolsun adet günüm yaklaştıkca beni sıkıntı basıyo olcakmıyım olmayacakmıyım diye her ay aynı şey yoruldum artık sonu hep hüsran gerçi inş bu ay güzel biter ama ağrılar basladı gelcek benim kırmızılar galiba

bitanem benimde internette bir dorun vardı facede oyüzden cvp yazamadım sana kitlendi inşallah olmazsın canım dua ve sabırla bekle.

Kıslar benimde akşama misafirim var bana yine mutfak gözüktü bu akşam belki gelemem söz vermiyorum

sabah 6da eşime tel gelmiş.dedesi vefat etmiş.hastaydı,yatıyordu bekliyorduk zaten.çok iyi bir adamdı allah rahmet eylesin.haziranda dedemi, 75 gün sonra eylülde babaannemi,aralıkta eşimin anneannesini,70gün sonra bugün dedesini kaybettik.mekanları cennet olsun.

beni severdi.ölmeden 2-3 saat önce beni sormuş.semihan yüklüydü(hamileydi)dimi demiş.
kayınvalidemde hayır baba deyince üzülmesin olacak bebeği demiş.rabbim söyletmiştir işallah

benden bugünki haberler böyle

sizler ne yapıyorsunuz.kimsede gelmemiş pek ama

neyse görüşürüz arkadaşlar

ben ozamanlarda vardım ama kimlik bunalımı yaşıyodum

başınız sağolsun bitanemmm,rabbim geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin...

sağol febecim.
ne kadar yaşiları olsada üzülüyor insan ama allah hepimize öyle uzun hayırlı ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…