2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ah canım benim kıyamam ben sana...
benimde kociş yattı... bende lk iş olarak buraya geldim

nasılsın canım??

benim kocişim yok bugün tekim evde sıkılıyorum burdada kimse yok bugün gelen yazmadan gidiyor iyiyim çok şükür sen nasılsın

benim kocişim yok bugün tekim evde sıkılıyorum burdada kimse yok bugün gelen yazmadan gidiyor iyiyim çok şükür sen nasılsın

bende iyiyim bitanem... benimde işim var aslında ama buralardayım yine..
daha ütü yapmam lazım yarın kociş giyecek... bari 1-2 tene ütülesem....
en nefret ettiğim iş ütüüüü:84:

bende iyiyim bitanem... benimde işim var aslında ama buralardayım yine..
daha ütü yapmam lazım yarın kociş giyecek... bari 1-2 tene ütülesem....
en nefret ettiğim iş ütüüüü:84:

ben bugün full tembelik yaptım kocişimde yok çalıştı gün boyu böye hiç bi yapmadan dudum yapasımda yok yarınnı bekliyorlar gerçi yarında arkadaşım dogum yapacak onun yanında gidicem

ben bugün full tembelik yaptım kocişimde yok çalıştı gün boyu böye hiç bi yapmadan dudum yapasımda yok yarınnı bekliyorlar gerçi yarında arkadaşım dogum yapacak onun yanında gidicem

iyi yamışın bitanem.. bazen iyi oluyo tembelik yapmak valla...

arkadaşında sağlıkla alır kucağıa inşallah bebişini...

ay ne güzel ya... inşallah rabbim bizede göstersin ogünleri...
kızlar ben yarın doğuma gidiyorum demeyı nasıp etsın allahım.... amiiiiinnn...

alırız tabii.. bende daha okumadım nasipse yarın okurum inşallah...

sende beklemedemısın canım... tedavın ne alemde???

ben bu ay doktora gittim adettim geçikti ilaç verdi adet olmam için klomen verdi adetin beşinci günü başlıyacam ben 4 ay ara verdim eski doktoruma gitmedim çünkü o tüp bebege göndermişti yeni bi doktor önerdiler ona geçtim bakalım nasıl olacak bu sefer

hakkında hayırlısı bitanem... nasıl bu dr ılk konusma görüme önemlidir... ne düşünüyosun...
bende değiştirmek istedima eşim değiştirmeyelim dedi tüp bebek yaptırıcaz bizde...2 ay olsn bakalım bi sonra gene gidicem heralde dr'ya... bakalım ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…