2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ilk görüşme hoşuma gitmedi açıkcası bi kere ilaçları verdi kullanacam bakalım öylesine tam anlamıyla tedavi degil olarak görmüyorum gittigim kişi hastanenin başhekimi böyle bişey demeden sanki herşeyi biliyormuş gibi konuştu diger doktorumun tedavi şeklini begenmedi ben onu yargılamak için gelmedimki önemli olan benim tedavim dimi zaten hepiniz aynısınız demek vardı ama diyemiyoruz bakalım bide çok bekledim toplantısı uzadı ondan gıcıklandım ikincide iyice degerlendirecem eger begenmezsem eski doktoruma gderim galiba

hııııımmm.... valla bende sırf bu yüzden değiştirmeye cesaret edemiyorum.. sonuçta ben 2 senedır aynı dr gidiyorum.. alıştım tabi şimdiki dr'ma.. bi dahada aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok sanırım...

bilemiyorum kafamı çok karıştıryolar bu tedavimden kimsenin haberi yok tek eşim ve sizler biliyor duydularmı çok soru soruyolar ailem bile

bilemiyorum kafamı çok karıştıryolar bu tedavimden kimsenin haberi yok tek eşim ve sizler biliyor duydularmı çok soru soruyolar ailem bile

slında kımsenın bilmemesi daha zor biliyomusun.. bende 1 sene kımseye söylemedim.. her sorduklarında istemiyoruz korunuyoruz filan diyoduk..
ama son 1 senedirde söyledim.. ama tabi annem ve k.valdemler biliyo. etrafımızdakı başka kımse bilmiyo. ama çok sıkıştırıyolar.. dr git bak tüp bebek yaptır diyolar onlara neyse.. hele son bombayı söyliyım. bi akrbamız eşim için o kaşı çıkıyosa ben konuşayımda dr gitsinler dmiş hem şok olsum he sinirlendim hem çok kızdım. mıllete neyse sankı onlar bakacaklar cocuğuma yada onlar verecekler yemeğni filan.. sinirr oluyorum bu duruma...
ama elin ağzı torba değilki büzeyim. ama fazla bana bişey söyleyemezler biliyolar ağızlarının payını veririm ben.. bana değil anneme söylüyolar o yüzden

öylede çok sorulardan bıktım banada kimse soramıyor geçende görümcem doktora gidicem dedim ama beyin emarı çekinecektim çekinerek soruyor yalnış anlama ama çocuk içinmi diyor bende yok deyip kestirip attım benle alay ediyolarmış hanıma bişey soramıyoruz psikolajisi bozuluyo diye benim sadece kendi ailem biliyo doktora gittigimi eşimin ailesine söylemiyorum ama hissediyolardır çok muhabbetim yok çünkü bundada kimseye söylemem geregi duymadım diyorum ben hamile kalayım zaten duyarsınız sormayın diye ama anlamıyolar

birde eşim duysa bu söylediklerini yemin ederim evini basar ağzını burnunu kırar.. ona neyse...
artık milet yatak odamıza kadar karışıyo valla... ay sinir oluyorum..
bebeğim olsada bana olmasada bana zaten kime ne..
ben anneme bile diyoru olursa olur olmazsada mutluluğumu bozamam ya...
ne yazıldıysa o olacak.. allahın elınde ister verir isterse vermez yani.. bu bukaardır ne manası var herkezin karışmasının....

dimi ama şekerim

naber kızlar nasılsınız bakalım??
benim adet belirtilerim arttı yarın olurum heralde offffffffff

valla kımse anlamıyor.. geçen kandilde arıyım dedım hal hatır sorayım hemde kandıllerını kutlıyım diye..
demezmi bana saklama sakın hamıle oluğunu bak benim rüyalarıma giriyosun diye..
ay dedim ne saklıcam be anası ellı babası belli sokaktan yapmıyorum kı ben çocuğu saklıyım..
sevgilimdend peydahlamıcam ben çocuğu nikahlı kocam sonuçta... ne istersem yaparım... kime hesap verecem zaten.. kime neee.. ay bak gene inirlendim yaaa

ayyy kızlar aynen beimde sadece eşimin annesi ve benim ailem biliyo..diğer insanlarda deli gibi düşmüşler peşimize sinir oluyorum onlaraaaaaa

naber kızlar nasılsınız bakalım??
benim adet belirtilerim arttı yarın olurum heralde offffffffff

iyidir şekerimmm... herşeyın hayırlısı febecim herşeyin bitanem..
rabbim sağlıklı versin varsın geç versin ben hep böyle diyorum bitanem..
hakkımızda hayırlısını versin rabbim

iyidir şekerimmm... herşeyın hayırlısı febecim herşeyin bitanem..
rabbim sağlıklı versin varsın geç versin ben hep böyle diyorum bitanem..
hakkımızda hayırlısını versin rabbim

haklısın tatlım öyle tabii.. ama adet dönemlerimde geriliyorum biraz sonra geçiyo tabii

ayyy kızlar aynen beimde sadece eşimin annesi ve benim ailem biliyo..diğer insanlarda deli gibi düşmüşler peşimize sinir oluyorum onlaraaaaaa

aynı canım, hepimizin aynı başımızdakılerın..
benim annemde k.valdemde bu konu üzerine yorum yapmaya korkuyolar bide. benim eşim hiç kimseyi hiçbir şekılde işlerımıze bulaştırmaz... bizim anlatıklarımızla yetının dıyo. biz istersek size açıklama yaparız diyo kestırıp atıyo..
sadece bilginiz olsun diye bizi sıkıştırmayın diye söyledik diyip kestirdi. kimse karışamıyo valla
hoşumada gitmiyo değil aslında tam bişey soracaklar yutuyolar zaten

Son düzenleme:
işte bende ona sinir oluyorum onlara ne ise doguranda benim bakanda belki ben yapmıyorum sanki kendileri yapıyorda ne oluyo allahın taktir illahi demiyolar geçen biri sordu yok dedim hayırlsı olur dedi dedim içimden bana bunlarla gelin sizleri terslemeyim soranlara yok diyorum niye yok yap bitane ne duruyorsun sanki ben keyfimden yapmıyorum yada öyle sizne dimi ayy ayy bende sinirlendim şimdi

haklısın tatlım öyle tabii.. ama adet dönemlerimde geriliyorum biraz sonra geçiyo tabii

evet bitanem kırmızıyı görmek değil kırmızını k'sini duymak bile sinir bozucu...
kendi adıma söyliyim alıştım ben valla... gelmezse şaşarım zaten diyorum ben
deliliğe vurdum artık yaaa.... ooooooooffffffffffff

ama bu insanlara anlattıkça dahada soruyolar,en iyisi susturmak bencede.

amaaaannn el işte neyse ne onlara...laf olsun torba dolsun diye konuşuyolar valla

tatlım ben her ay kırmızları görünce bidaha umutlanma salak bak olmuyo işte diyorum kendime.ama sonraaaaaaaaaaa ... sil baştan her ay aynı şeyler..

baştan sona yazdıkların benim düşüncelerimle aynı tatlımmm

tatlım ben her ay kırmızları görünce bidaha umutlanma salak bak olmuyo işte diyorum kendime.ama sonraaaaaaaaaaa ... sil baştan her ay aynı şeyler..

evet benimde aynı oluyo ma işte kendimi bi şekilde teselli ediyorum sanki... kendimi kandırıyorum heralde..
valla tüp tüp diyoruzda onunda tutma şansı ne kadar bilemiyorum ama... işte avuntu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…