2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

evet benimde aynı oluyo ma işte kendimi bi şekilde teselli ediyorum sanki... kendimi kandırıyorum heralde..
valla tüp tüp diyoruzda onunda tutma şansı ne kadar bilemiyorum ama... işte avuntu

ahhh bilsekki ilk denememizde tutacak hiç beklemem vallaaaaa

bende iyiyim bitanem... benimde işim var aslında ama buralardayım yine..
daha ütü yapmam lazım yarın kociş giyecek... bari 1-2 tene ütülesem....
en nefret ettiğim iş ütüüüü:84:
al bendende o kadar en nefret ettiğim iş özellikle uzun kollu gömlek ve kumaş pantolon
ben başhekime gitme derim canım çünkü randevüye çalışıyorlar ya toplantıda

aynen insan sürekli cevap vermekten sıkılıyor sorun sendemi kocandamı niye olmuyormuş doktora gidin fazla bekleneyin malesefki ben çocuk düşünmüyoruz diye bir bahane uyduramıyorum çünkü 8. yıla girdim kimsede inanmaz zaten ama allahın dediği olur herşey nasip kısmet ne yapsakta boş diyorum bidaha bişey sormuyorlar.bide geciktirmeyin doktoro gidin diyenede yok biz 40 yaşında düşünüyoruz daha erken dicem alacak cevabını oturacak bozmakta istemiyorsun ama bu sefer sen sinir oluyorsun.

kızlar siz geldiniz am benim çıkmam lazım.. ütü yapayım sonrada yatayım. uykum geldi kaçmadan yakalıyım bari. yoksa sabahı sabah ederim...

iyi geceler herkeze yarın görümek üzere hepinizi öpüyorum

benim kociş uyudu sandım sevinmiştim ama meğer uyumamış hadi diye dikildi tepeme kızlar malesef ben çıkıyorum çok isterdim burada olmayı ama malesef semicim yoksun tabi kociş evde yarında 4 den sonra girersin heheh hadi öpüyorum sizi byy.çıkmazssam kötü olacak

ok bitanem hadi görüşürüzzzz

yarın görüşürüz cnm iyi geceler

selam kızlar..
geçmişi okuyordum maşallah bayağı bnir vaktimi aldı..,
misafirlerim gitti. mutfağı ve evi topladım.. bir de bugün işe gidince mahvoldum valla. ayaklarım ağrıyor.. gözlerim kapanıyor..
napıyorsunuz öyle bir uğradım.. zaten kocişte karşımda koltukta uyuyakaldı garibim..en iyisi ben onu kaldırayımda yatırayım..,
yarın sabah görüşürüz... yarın izin günüm..

sanırım yarının topik nöbetçisi ben olurum

kendinize iyi bakın iyi geceler:86::86:

iyi geceler kızlar öpüyorum bende gidim yattım ne yapayım

bu arada size aldığım bir kararı bildireyim kızlar..
doktor bu ay korunun demişti ama ben korunmayacağım..
kanama biter bitmez çalışmalara başlayacağım

bir sürü insan kürtaj olduğu ay tekrar adet olmadan hamiş kalmışş ve sağlıklı bebekler doğurmuşş.. deneyim bakalım bir... doğal yolla zor ama:))))

yine de denemekte fayda var

Son düzenleme:
günaydıııınnnnn

günaydın dosbacım nasılsın canım??
kanaman sürüyor mu? benim hala bitmedi.. bir azalıyor bir artıyor anlamadım gitti..
bu sabah karın ağrısı ile uyandım kanamam artmıştı.. büyük bir pıhtı düşürdüm ve ağrım geçti ama şimdi tekrar ağrım var sanırım yine pıhtı düşüreceğim..
cuma doktora gittiğimde içerde parça falan kalmamış demişti ama kafam karıştı işte.. 5 gün daha bekleyeceğim. cumaya kadar bitmezse kanama doktora gideceğim tekrar

tumecim o düşen parça değilde kan içerde birikip pıhtı olmuş olabilir.banada olmuştu bi kere hatta çıkarkende doğum yapıyorum zannettim baya büyüktü yaniigeçer inş.takma kafana.

iyiyim canım çok şükür
canım ben pazartesi kürtaj oldum c.tesi gününe kadar 1 damla kanamam olmadı... ama karnım olduğu gibi kaldı ( c.tesi bel ağrısı ile kanamam başladı çok fazla değil ama ağrı var biraz...
ben daha kontrole gitmedim...kanama olduktan sonra karnımda inmeye başladı...
dr.um bana 15 gün sürer demişti hayatım sende biraz daha bekle sonra bi git bakalım
parça yok dediyse kalmamıştır sonuçta önemli bi konu...parça kalırsa zehirlermiş dikkat etmiştir

naber febe geldimi kırmızıların

naber febe geldimi kırmızıların

çok şükür minecim.. senden naber?
ya 3 gündür sancı çekiyorum ama henüz gelmedi.zaten bugün günüm.ama erken başladım sancılarım.ya bide ben hep pat diye hasta olup 2.gün sancı çekerdim bu seferde böyle oldu baklaım nolcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…