evet benimde aynı oluyo ma işte kendimi bi şekilde teselli ediyorum sanki... kendimi kandırıyorum heralde..
valla tüp tüp diyoruzda onunda tutma şansı ne kadar bilemiyorum ama... işte avuntu
ahhh bilsekki ilk denememizde tutacak hiç beklemem vallaaaaa
al bendende o kadar en nefret ettiğim iş özellikle uzun kollu gömlek ve kumaş pantolonbende iyiyim bitanem... benimde işim var aslında ama buralardayım yine..
daha ütü yapmam lazım yarın kociş giyecek... bari 1-2 tene ütülesem....
en nefret ettiğim iş ütüüüü:84:
ben başhekime gitme derim canım çünkü randevüye çalışıyorlar ya toplantıdailk görüşme hoşuma gitmedi açıkcası bi kere ilaçları verdi kullanacam bakalım öylesine tam anlamıyla tedavi degil olarak görmüyorum gittigim kişi hastanenin başhekimi böyle bişey demeden sanki herşeyi biliyormuş gibi konuştu diger doktorumun tedavi şeklini begenmedi ben onu yargılamak için gelmedimki önemli olan benim tedavim dimi zaten hepiniz aynısınız demek vardı ama diyemiyoruz bakalım bide çok bekledim toplantısı uzadı ondan gıcıklandım ikincide iyice degerlendirecem eger begenmezsem eski doktoruma gderim galiba
slında kımsenın bilmemesi daha zor biliyomusun.. bende 1 sene kımseye söylemedim.. her sorduklarında istemiyoruz korunuyoruz filan diyoduk..
ama son 1 senedirde söyledim.. ama tabi annem ve k.valdemler biliyo. etrafımızdakı başka kımse bilmiyo. ama çok sıkıştırıyolar.. dr git bak tüp bebek yaptır diyolar onlara neyse.. hele son bombayı söyliyım. bi akrbamız eşim için o kaşı çıkıyosa ben konuşayımda dr gitsinler dmiş hem şok olsum he sinirlendim hem çok kızdım. mıllete neyse sankı onlar bakacaklar cocuğuma yada onlar verecekler yemeğni filan.. sinirr oluyorum bu duruma...
ama elin ağzı torba değilki büzeyim. ama fazla bana bişey söyleyemezler biliyolar ağızlarının payını veririm ben.. bana değil anneme söylüyolar o yüzden
öylede çok sorulardan bıktım banada kimse soramıyor geçende görümcem doktora gidicem dedim ama beyin emarı çekinecektim çekinerek soruyor yalnış anlama ama çocuk içinmi diyor bende yok deyip kestirip attım benle alay ediyolarmış hanıma bişey soramıyoruz psikolajisi bozuluyo diye benim sadece kendi ailem biliyo doktora gittigimi eşimin ailesine söylemiyorum ama hissediyolardır çok muhabbetim yok çünkü bundada kimseye söylemem geregi duymadım diyorum ben hamile kalayım zaten duyarsınız sormayın diye ama anlamıyolar
işte bende ona sinir oluyorum onlara ne ise doguranda benim bakanda belki ben yapmıyorum sanki kendileri yapıyorda ne oluyo allahın taktir illahi demiyolar geçen biri sordu yok dedim hayırlsı olur dedi dedim içimden bana bunlarla gelin sizleri terslemeyim soranlara yok diyorum niye yok yap bitane ne duruyorsun sanki ben keyfimden yapmıyorum yada öyle sizne dimi ayy ayy bende sinirlendim şimdi
ok bitanem hadi görüşürüzzzzkızlar siz geldiniz am benim çıkmam lazım.. ütü yapayım sonrada yatayım. uykum geldi kaçmadan yakalıyım bari. yoksa sabahı sabah ederim...
iyi geceler herkeze yarın görümek üzere hepinizi öpüyorum
benim kociş uyudu sandım sevinmiştimama meğer uyumamış hadi diye dikildi tepeme kızlar malesef ben çıkıyorum çok isterdim burada olmayı ama malesef semicim yoksun tabi kociş evde yarında 4 den sonra girersin heheh hadi öpüyorum sizi byy.çıkmazssam kötü olacak
benim kociş uyudu sandım sevinmiştimama meğer uyumamış hadi diye dikildi tepeme kızlar malesef ben çıkıyorum çok isterdim burada olmayı ama malesef semicim yoksun tabi kociş evde yarında 4 den sonra girersin heheh hadi öpüyorum sizi byy.çıkmazssam kötü olacak
kızlar siz geldiniz am benim çıkmam lazım.. ütü yapayım sonrada yatayım. uykum geldi kaçmadan yakalıyım bari. yoksa sabahı sabah ederim...
iyi geceler herkeze yarın görümek üzere hepinizi öpüyorum
günaydıııınnnnn
günaydın dosbacım nasılsın canım??
kanaman sürüyor mu? benim hala bitmedi.. bir azalıyor bir artıyor anlamadım gitti..
bu sabah karın ağrısı ile uyandım kanamam artmıştı.. büyük bir pıhtı düşürdüm ve ağrım geçti ama şimdi tekrar ağrım var sanırım yine pıhtı düşüreceğim..
cuma doktora gittiğimde içerde parça falan kalmamış demişti ama kafam karıştı işte.. 5 gün daha bekleyeceğim. cumaya kadar bitmezse kanama doktora gideceğim tekrar
günaydın dosbacım nasılsın canım??
kanaman sürüyor mu? benim hala bitmedi.. bir azalıyor bir artıyor anlamadım gitti..
bu sabah karın ağrısı ile uyandım kanamam artmıştı.. büyük bir pıhtı düşürdüm ve ağrım geçti ama şimdi tekrar ağrım var sanırım yine pıhtı düşüreceğim..
cuma doktora gittiğimde içerde parça falan kalmamış demişti ama kafam karıştı işte.. 5 gün daha bekleyeceğim. cumaya kadar bitmezse kanama doktora gideceğim tekrar
naber febe geldimi kırmızıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?