2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

az önce eşime dedim al yapalım diye.nasıl olsa bugün olursun boşver dedi.adamın hiç umudu kalmamış
ama bugünde olmazsam yarın yaparım mutlakaaaa.inşş olmammmm

febecim keşke bugün yapabilseydin.. inan şu an heyecanlandım.. işe gideceğim tekrar ama aklım sende olacak canım...

unutmaki hep güzel haberler en umutsuz zamanlarda olur..
inşallah en güzel haberleri verirsin bize hayatım..

çoook öptüm hepinizi ben işe gider....

ayyy idrarda çıkarmı bugün acaba? gidip alıp yaparım belki ozaman..
inş bitanem inşş hepimiz bu güzel haberleri verelim birbirimize.. bu saatten sonra sadece benim olması değil hepimizin olması beni mutlu edebilirçokadar seviyorumki sizi ... iyi dersler bitanem öptüm çokkk

ayyy idrarda çıkarmı bugün acaba? gidip alıp yaparım belki ozaman..
inş bitanem inşş hepimiz bu güzel haberleri verelim birbirimize.. bu saatten sonra sadece benim olması değil hepimizin olması beni mutlu edebilirçokadar seviyorumki sizi ... iyi dersler bitanem öptüm çokkk

fabeceim benim eşim de aynı istediğimde beni kırmamak için tamam diyor 4 5 gün unuttum diye oyalıyor sonrada oluyorum zaten bendende pembe kıntı gelmişti geçen adet dönemimde ve 10 gün geçmişti ama stresten tabiki sonra adet oldum umarım sen olmazssın canım

inş reyhancım bugünde beklemekten başka çarem yok.en iyisi evden çıkmak çünkü sürekli vc ye gidip duruyorum kafayı yer insan böyle.apartmandan komşum çağırdı ona gidiyorum ben.hiç cnm istemiyo ama gitmezsem zamanda geçmez.görüşürüz cnm.öptümm

reyhancım o pembe akıntı geldikten ne kadar sonra adetin başladı??

bide senin adet dönemlerinde hep pembe akıntı gelirmiii????

bencede canım çık evden biraz kafanı dağıtırsın :13:

reyhancım o pembe akıntı geldikten ne kadar sonra adetin başladı??

bide senin adet dönemlerinde hep pembe akıntı gelirmiii????

hayır gelmez adet zamanımda geldi sanırım o eşinle olunca az bi öyle oluyor işteanladın sen onu sonra 7 8 gün geçti ama senin o kadar geçmez ben çok stres yaptım biranönce olayım dedikçe beynim erteledi işte beyinle savaş bu oluyor canım

tamam bitanem sağol hadi öptüm görürşüüzzz

canım yumurtanın çatladığı güne göre değilde son adet tarihine göre hesapla bakalım??

az önce eşime dedim al yapalım diye.nasıl olsa bugün olursun boşver dedi.adamın hiç umudu kalmamış
ama bugünde olmazsam yarın yaparım mutlakaaaa.inşş olmammmm
ayyy ben en çok onlara üzülüyorum ya (

bende çok heyecanlandım hayatım inş. güzel haberi alacağız

ay çok üzülüyorum hem bizi kırmamak için çabalıyolar hem ellerinden bişi gelmiyo...

bu arada febecim acilen çıktım hayatım şu bedeva telefon tarifelerini kaldırsalar keşke...
başkalarını dinlemek zorunda kalmazdım
gereksiz biri aradı güya geçmiş olsun diye... aşılama olduğunu kimse bilmiyordu benim..
başlıyo...sanki sen düşeceğini biliyo gibi çok temkinli davranıyordun hep tedirgindin.. kaç ay denediniz oldu...gelde delirme...
şimdi ki sorusu ne zaman düşünüon kaç ay korunman lazımmış...offf gelde çıldırma valla her ay arar oldu mu diye...napcam ben bu deli ile... valla kıracağım ama sevdiğim insanlar çevresinde onları üzmek istemiyom

ayyy dosbacım bilmiyorum olmadım hala ama çok garip..
normal akıntının içinde pembe bişede gördüm dün gece ve bu sabah ama bişe yok hala ne bu ne buuuuu delircemmm varmı bi fikrin tatlım???

tatlım yazdıklarını okudukça bir yandan seviniyorum hadi işallah diye
diğer yandanda adet olursa bu kız kendini kaptırmasa bari çok üzülür diye düşünüyorum

bencede son adet tarihinden hesapla canım.y.çatlaması seni yanıltabilir.pembe akıntınında birsürü sebebi olur takılma ona derim

son adet tarihin ne zamandı febecim
ve normalde kaç günde bir adet olursun

ahhh dosbacım sorma valla ne msn falan bile kullanmıyorum artık.önüne gelen herkes soruyo ya bide detay soruyolar sinir oluyorum bende.ama napalım idare etmeye çalışıyoruz..kaç kaçabiildiğin kadar

yok semicim ben pozitifi görmeden kendimi kaptırmam. o saflığım öncedendi geçti gitti..şuanda sadece merak ediyorum varmı yokmu diyee..

son adet tarihi. 28ocaktı.
26.-27. günlerde olurum.tam günlerim yani ama bu ay bi değişiklik var ama anlamadım gitti bakalım..
herkes duasını okusa bitirse keşke çok ihtiyacım varrrr çoookkkk

bilmiyorum ne yapmalıyım??

canım biraz daha varmış adetine istersen biraz daha bekle...çnk idrar tahlili yapsanda çıkmayabilir..
kan tahlilini ise istersen 26sında yaptır canım
tabii bu benim fikrim
ben nasıl dayandım bilmiyorum ama adetimin geçmesini tam 1 hafta beklemiştim...bende adet düzensizliği olduğu için emin olmak istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…