2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hıh
bu benim bi kerem
hakketen kız benziyor biraz bana benimde öndeki iki dişdışarıda

reyhancım
kaçtım canım ben.hadi git yat sende kocişin yanında
adam bekar zannedecek artık kendini bak demedi deme

bişey demez ben biraz dominantım eşim fazla konuşmayı sevmez dinlemeyide bende beni rahat bıraksın diye çok konuşuyorum sorular soruyorum oda yeterki ona bulaşmayayım diye sesini çıkarmıyor arada hariç tabi yani doğanın kanunu
sen çık canım öptüm bitanem seni kocaman byy:79:

semicim bunu sen düz saçlı halimi gör diye koydum değiştireceğim ona göre allah muhafaza tanıdık biri görür falan

febecim seni merak ettim hayatım var mı gelen giden??
hadi güzel haberle gel hayatım

febecim seni merak ettim hayatım var mı gelen giden??
hadi güzel haberle gel hayatım

ayyy dosbacım bilmiyorum olmadım hala ama çok garip..
normal akıntının içinde pembe bişede gördüm dün gece ve bu sabah ama bişe yok hala ne bu ne buuuuu delircemmm varmı bi fikrin tatlım???

semicim bende okumak istiyorum ama bir türlü kanamam bitmedi canım
ne zaman biter bende bilmiyorum.. valla fenalık geldi artık

normal akıntının içinde pembe bişede gördüm dün gece ve bu sabah ama bişe yok hala ne bu ne buuuuu delircemmm varmı bi fikrin tatlım???

tatlı testim denedin mi??
bende çok akıntı olmuştu ama hiç renkli bi akıntım olmadı...
benim adetim hiç öyle gelmez...direk sonuç yani..
canım istersen bi sağlık ocağına gitsene kanda baktır...kaç gün oldu bugün?? adetin düzenli miydi??

Son düzenleme:

yumurtamın çatladığı günü doğru anladıysam pazartesi olmam gerekirdi.ama yanlışta anlamış olabilirim ozamanda bugün veya en geç yarın olmam gerekir.bilmiyorum benimde adetim başladığında direk gelir.böyle akıntının içinde pembelik hiç görmemiştimm.. bu arada iğrenç şeyler yazıoyorum ,miden bulandıysa özür dilerim

ayyy febecim test yapsana şekerim.. bende merak ediyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…