2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

düşünme fabecim insan her ay 1 gün geçse bile ümitleniyor işte minecim nerelerdesin görüşemedik bayadır.

Febe için 313 ayetel kürsü
reyhan 50
mine 50
febe 50
masalcan 50
orkide 50

kalan 63

son durum buydu kalan 63 ben aldım
orkide adet olduğu için 50 tane var hala okunmamış
hadi kızlar yarın akşama bitirelim olurmu

reyhan benimi takip ediyorsun kız
şu eşininize ilk ne zamn rezil olduğunuz topiğini arıyordum
baktım çirkinim topiğindeyim
kan çekti herhalde

ya o eski topiği arıyordum bualamadım iyi mi
arada dolaşıyorum tatlım
hertürden insan var burda ilginç oluyor
çeşit çeşitiz valla
neyse ya şeytan otur diyor oturuyorum bende
işim var daha duayıda okuyacm
sonra görüşürüz reyhancım

febecim kızlardan birinin belki dosbanın diğer topiklerden arkadaşıdırda
sobrelemiştir.o diller o yüzden yani

güldürdün beni ytineyaa

:89:
şimdi de ben çok güldüm
bende sizin eskilerden sandım ....hahah yok canım benimde arkadaşım değil...öyle olsa açıklama yapardım
sanırım o arkadaşta aradığı topici bulamadı

bende sonradan fark ettim
msj sayısı çok az.yeni sanırım
valla bizde tanımıyoruz.kafası bozuktu herhalde arkadaşın
he birde bişey duymuştum özel msj sayısını doldurmak için rastgele yazıyorlarmış
eger öyleyse bu arkadaşın msj tercihi ilginçmiş

ya daaaaaaaaaaaa
reyhanın diğer topikten arkadaşı olabilirrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92:

topik topik gezen sensin kızım senin arkadaşın olmalı

arkadaşlar hepinize mrh.ben 3.aşılamamı 7 şubatta yaptırdım 21 inde kan verdim 0.5 çıktı yani yine tutmadı ama ben hala adet olmadım normalde 20 sinde olmam lazımdı çünkü bugüne kadar hiç aksamadı. hep düzenli olurum son aşılamamda doktorum jel vermişti bebeğin tutunması için acaba o gecikme yapmış olabilirmi diye dşünüyorum of bugünde olmazsam 3. günüm muhakkak hafta sonuna gelecek benim işler aksayacak gibi görünüyor.çok sıkıldım artık valla bana bi yol gösterin nolur ara versemmi yoksa 4.yüde yaptırsammı kararsızım

evet cnm bekleyebilmek en doğrusu aslında.bakalım yarın sabahıda atlatırsam düşünürüm ne yapacağımı

febecim kızlardan birinin belki dosbanın diğer topiklerden arkadaşıdırda
sobrelemiştir.o diller o yüzden yani
güldürdün beni ytineyaa

iyide semicim kimse yoktuki topicte bi tek ben vardımmmm .dil çıkardı gitti anlamadım valla

cnm istersen 1 ay dinlen en azından. benimde ilk aşılamamda sonucun negatif olduğunu öğrendiğim halde adetim gecikmişti.16.günümde olmuştum.sende bekle cnm bugün yarın olursun.allah yardımcın olsun...

canım üzme kendini..herşey olacağına varır.. adet olacaksan da beta hcg sıfırlandığında olursun.. jelden değil ama psikolojik olarak düşünceden dolayı gecikmiş olabilir ..

bence en az bir ay dinlen. sonuçta aldığımız tüm ilaçlatr hormon... vücudumuzun da dinlenmeye ihtiyacı var..Allah gönlüne göre versin canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…