febecim kızlardan birinin belki dosbanın diğer topiklerden arkadaşıdırda
sobrelemiştir.o diller o yüzden yani
güldürdün beni ytineyaa
:89:
şimdi de ben çok güldüm
bende sizin eskilerden sandım ....hahah yok canım benimde arkadaşım değil...öyle olsa açıklama yapardım
sanırım o arkadaşta aradığı topici bulamadı
bende sonradan fark ettim
msj sayısı çok az.yeni sanırım
valla bizde tanımıyoruz.kafası bozuktu herhalde arkadaşın
he birde bişey duymuştum özel msj sayısını doldurmak için rastgele yazıyorlarmış
eger öyleyse bu arkadaşın msj tercihi ilginçmiş
ya daaaaaaaaaaaa
reyhanın diğer topikten arkadaşı olabilirrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92:
evet cnm bekleyebilmek en doğrusu aslında.bakalım yarın sabahıda atlatırsam düşünürüm ne yapacağımıcanım biraz daha varmış adetine istersen biraz daha bekle...çnk idrar tahlili yapsanda çıkmayabilir..
kan tahlilini ise istersen 26sında yaptır canım
tabii bu benim fikrim
ben nasıl dayandım bilmiyorum ama adetimin geçmesini tam 1 hafta beklemiştim...bende adet düzensizliği olduğu için emin olmak istemiştim
febecim kızlardan birinin belki dosbanın diğer topiklerden arkadaşıdırda
sobrelemiştir.o diller o yüzden yani
güldürdün beni ytineyaa
arkadaşlar hepinize mrh.ben 3.aşılamamı 7 şubatta yaptırdım 21 inde kan verdim 0.5 çıktı yani yine tutmadı ama ben hala adet olmadım normalde 20 sinde olmam lazımdı çünkü bugüne kadar hiç aksamadı. hep düzenli olurum son aşılamamda doktorum jel vermişti bebeğin tutunması için acaba o gecikme yapmış olabilirmi diye dşünüyorum of bugünde olmazsam 3. günüm muhakkak hafta sonuna gelecek benim işler aksayacak gibi görünüyor.çok sıkıldım artık valla bana bi yol gösterin nolur ara versemmi yoksa 4.yüde yaptırsammı kararsızım
arkadaşlar hepinize mrh.ben 3.aşılamamı 7 şubatta yaptırdım 21 inde kan verdim 0.5 çıktı yani yine tutmadı ama ben hala adet olmadım normalde 20 sinde olmam lazımdı çünkü bugüne kadar hiç aksamadı. hep düzenli olurum son aşılamamda doktorum jel vermişti bebeğin tutunması için acaba o gecikme yapmış olabilirmi diye dşünüyorum of bugünde olmazsam 3. günüm muhakkak hafta sonuna gelecek benim işler aksayacak gibi görünüyor.çok sıkıldım artık valla bana bi yol gösterin nolur ara versemmi yoksa 4.yüde yaptırsammı kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?