2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

uhu hııımmm oda güzelmiş... deli oluyorum bu dr'lara ya... nasıl bi düşünce bu....
cık cık cık

bilsem zaten dr şans vermem yap diyince yapacak mecbur... sonuçta verdiğin paraya bakıyolar onlarda

adetim bitince devlet hastanesinde bi dr varmış ona gidicem.bide onunla konuşucam baklaım o diyecek diye.. açaık açık söylüyomuş ne yapılması gerekiyosa.en azından başka bi hastaneye gittiğimi ve emin olmak için ona gittiğimi söylicem.kazıklıyolarmı kandırıyolarmı yoksa gerçektenmi orataya çıkar belki. ona göre kararımı veririrm artık..

aaaaaaaaa
hemen bakayım kız merak ettim

alıntıdır
Amerika'dan getirilen 'embryo glue' adlı sıvının kullanıldığı 'embriyo yapıştırma tekniği', tüp bebek yöntemiyle gebe kalma ihtimalini iki katına çıkarırken, çoğul gebelik riskini azaltıyor

ABD'den sonra, Türkiye'de de uygulanan 'embriyo yapıştırma tekniği' ile tüp bebek yöntemiyle gebe kalma ihtimali iki katına çıkıyor......... Hastanesi'nde son bir yıldır yaklaşık bin vaka üzerinde kullanılan yöntem için ABD'den getirilen embryo glue' adı verilen özel bir sıvı kullanılıyor. ...... Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Başkanı Doç. Dr. ...., bu yöntemin uygulanmasına Amerika ile aynı zamanda başlandığını söylüyor. Dr. Urman, normalde embriyo yerleştirilen üç hastadan ikisinin gebe kalamadığını belirterek, şunları söylüyor: Bazı embriyolar rahim içine tutunabilirken, bazıları tutunamıyor. Bunun iki önemli sebebi var. Birincisi, embriyoda yaşa bağlı olarak yüzde 30 - 50 genetik anormallik olabilir. Veya embriyoların laboratuvar ortamında, içinde büyütüldükleri sıvı, vücut sıvılarına bire bir benzemiyor. Bu alanda dünya çapında yapılan pek çok araştırma sonucu yeni sıvılar geliştirildi. Embryo glue insan vücudunda bulunan bir protein olduğu için bunlar içinde en ideali olarak kabul ediliyor. Bu özel sıvı ABD'den getiriliyor." Doç. Dr. ..., embriyo yapıştırma tekniğinde kullanılan yeni sıvıyı şöyle anlatıyor: "Hyaluronik asit içeren, 'embryo glue', yani embriyo yapıştırıcısı olarak da bilinen bu yeni sıvı, hem embriyoların daha sağlıklı bölünerek büyümesini sağlıyor, hem de rahim ağzına geldiğinden itibaren en uygun yeri bulup yuvalanmasını sağlıyor." ABD, Colarado Yardımcı Üreme Teknikleri Merkezi'nde kullanılan sıvı, gebelik oranlarını iki katına çıkarmış. Embriyo yapıştırma yönteminin başarısız tüp bebek uygulamalarında başarı oranını iki katına çıkarttığını hatırlatan Doç. Dr........... "Zayıf embriyoların anne karnına tutunma oranını artırıyor. Çoğul gebelik riskini de düşürüyor" diye anlatıyor yöntemin yararlarını.

7 YIL SONRA İKİZLER GELİYOR
.......... çifti de embriyo yapıştırma yöntemini kullanarak arzu ettikleri gebeliğe kavuşmuşlar. 7 yıllık evli olduklarını, azospermi (sperm yokluğu) nedeniyle daha önce iki kez tüp bebek denemesinde bulunduklarını anlatırken, yapıştırma yöntemi sayesinde ikiz bebek beklediklerini söylüyorlar. Hamilelik haberi ikisinin mutluluktan ağlamasına neden olmuş. Maliyeti sadece 150 dolar kadar artırdığını anlatıyorlar. Şimdi minik bebeklerin dünyaya gelmesini heyecanla bekliyorlar.

Son düzenleme:
hoşgeldin minecim...

eee tumecimmm benim dr niye öyle dedi bana,öyle bi uhu icat edilmedi henüz diyince güldüm bende hatta.. araştırıcam bu konuyu ok

süperrrrrrr

slm kızlar...
Nasılsınız bakalım??
Reyahncımmmm bende okumak istiyorum ama perşembeye anca biter benimki.20tanede olsa okumak istiyorum.bitsinde tekrar konuşuruz bu konuyu
inşallah canım haber verirsen eklerim
valla benim kocişe verdim yemeğini geldim benimki kendi halinde ona dokunma rahat bırak iş yokken hiçççç karışmaz bana ne yaparsam yapayım rahatım o yüzden yani sakin adam ne yaparsın. Konuşmuyorsa hiç konuşmasın dimi ama şekerim

febecim türkiyede 2004 yılından beri uygulandığını söylesem :))))))

valla ben bu doktorları anlamıyorum.. hiç mi yenilikleri takip etmiyorlar ya da bilmiyor gibi mi davranıyorlar???
ya da biz mi çok araştırıyoruz????

semi için 313 ayetel kürsi
reyhan|63 |OKUNDU
orkide|50|OKUNDU
semi|70|OKUNDU
masalcan|50|OKUNDU
kalan 80

AĞZINA SAĞLIK KALAN 80 İNİDE ARAMIZDA PAYLAŞALIM KIZLAR DİĞER ARKADAŞLARIN HEPSİ REGL DÖNEMİNDE PLDUĞU İÇİN. OKUYABİLEN OKUDUĞUNU YAZARSA EKLERİM.

Son düzenleme:
bende duayı bittirdim bugünyatsı namazının sonuna okudum hayırlara vesile olur inşallah

allaha şükür bişe yok öyle ama bilmiyorum hep evde olmaktan olsa gerek gerçi bugün annemler vardı tek degildim

için sıkılıyor yani değil mi orkideceğim..
arada bana da olur öyle afakanlar basar ama sıcak bir duş beni hep rahatlatır..

hem bak ne güzel annene de yakınsın. hep görüyorsun onu.. benim annem ankarada uzak bana.. senede 6-7 kez görebiliyorum o kadar...

ayy valla şoktayımm ya .bu bahsettiğim kadın doç. ayrıca zeynep kamildede tüp bebek bölümünde çalışmış.şimdi benim gittiğim hastanenin tüp bebek bölümünün kurucusu ve 7 yıldır orda çalışıyoı.ve her gittiğimde tüp bebek bölümü fulll kalabalık.
biz kullanmıyoruz falan de bari,icat edilmedi dedi resmen yaaaaa.. yada konuya girme ey yarabbim yaaa kime güvenip kime teslim edicez soyumuzu...

maşallah topik bayağı kalabalık bu akşamm

allaha şükür bişe yok öyle ama bilmiyorum hep evde olmaktan olsa gerek gerçi bugün annemler vardı tek degildim

arada sırada malesef o sıkıntı çöküyo üstüne insanın bitanem...
bazen en mutlu olduğum zamanda bile birden bire gelip oturuyo içime ve ruhumu sıkıyo malesef

bencede süper bişey..
bende okudum şimdi ama mucize ve kesinlik diye düşünülmesin diyoo site..
gebe kalma ihtimalini iki kat arttırması bile önemli canım.. 2004den beri uygulanıyorsa, bu 7 sene içinde başka gelişmelerde olmuştur sanırım..

zaten önceki tüp bebek deneyimleri başartısız olanlara uyguluyorlarmış...

evet annemlere yakının çok şükür görüşüyoruz sürekli iki tane kız yegenim var onlarda geldi birisi 6 aylık maşşalah o neşemi yerine getirdi

evet bitanem artırıyomuş gebelik şansını..
ben notumu aldım dr gittiğimde sormayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…