2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hayırlı olsun da canım ben atladım mı acaba
yada sen yazmadın mı
tüpe mi başladın aşılamamı tekrar
ben bilmiyordum ki

yok tüp degil yeni doktora gittim ondan sonra başladım işte yine aynı şeyler yazmıştım doktordan sonra klomen verdi onu kullanıyorum şuan bugün kullanmya başlayalı 3 gün oldu çarşamba tekrar kontrolüm var yumurtalarıma bakılacak hayırlısı artık inşallah bu sefer olur artık inan bugün düşünmekten içimi sıktım arkadaşımda dogumda şuan bi yandanda o aklımda allahım bizlerede o duyguyu yaşat neolur

ay en uyuz olduğum şeydir meyve soymak
elleri yokmu bu kocişlerin yıkıyorum getiriyorum meyve bıçak falan.yok illa soyulacak o meyveler
gıcık şey.hayatta yemez yoksa.

benimki soyar aslında ben yapmam o işi.. çünkü ben meyve yemem, aklımın ucundan geçmez..
ama kociş çok sever soyar bana zorla yedirir valla..
ama şimdi box seyrediyo dikkati dağılıyomuş sen soyarmısın bu akşam diye sordu..
kıyamam kııız soydum bı seferlık

hayırlısı olsun bitanem.. ama kendini üzmekten başka bi işe yaramıyo düşünmek...
bence boşver olacağı varsa olur zaten...hayırlısını dilemekten dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden zaten....
arkadaşında inşallah sağlıkla alır bebeğini kucağına...bizede en kısa zamanda o duyguyu yaşatır rabbim inşallah... amiiiiiiinnn

kara yok ortalarda ya merak ettim...
onun 2 eltısıde hamilemiydi benmi yanlış hatırlıyorum... eğer doğru hatırladıysam ötekide doğurdu heralde karada başlarındamı duruyo acaba:???

valla bende çok merak ettim.yok oldu kız bir anda.bugün baktım girmemişte bi daha
kötü birşey olmasında umarım netinde problem vardır

canım ya hayırlı olsun
ama bak kendini sıkma bu kadar yaşın kaç ki daha
.elbet olur
ben senin yaşında bebeğin b sini düşünmüyordum.sen çok yol aldın bu iyi birşey tabi
ama kendinide düşün hep bebeği düşününce olmuyor.hayatın değişiyor.içindeyken anlamıyorsun ama 5dk bir delete yapıp kendine dışardan bakabilirsen.ne kadar baskı altında olduğunu anlıyor insan.
bunu sadece senin için değil hepimize söylüyorum aslında.
ne diyeyim rabbim hayırlısını versin

Ben geldimmmmmmmmm:79: Az önce geldiğimde kimsecikler yoktu bende çıktım bir bakayım dedim :26:

ben burdaydımda tatlım azıcık başka topiğe nmisafirliğe gitmiştim.o ara gelmişsin

hoşbulduk canım

sen zaten hep başka topiklerdesin semicim

aaa aşkolsun tatlım.ben geldim kimse yoktu sonra reyhan diye bir arkadaşımız geldi mineye kızdı neden beni bıraktın facede buraya geldin diye
bende bu akşam bizim topikte ekmek yok bize diye azıcık dolaştım siz gelene kadar.siz burdayken burdayım yani bi,liyorsun

ya facede konuşuyorduk bir baktım mine gitmişş Buraya bir geldim baktım burada o yüzden ben seni göremedim hem komşuya gidiyom demedinmi sen bakim :76:

ya facede konuşuyorduk bir baktım mine gitmişş Buraya bir geldim baktım burada o yüzden ben seni göremedim hem komşuya gidiyom demedinmi sen bakim :76:

yaaa kızarırsın tabi.ben her yere yetişirim tatlım.neyse neyse hadi affedildin.
hadi gel bir öpeyim seni
(nasılsa üste çıkıyorum ama bu da maarifet)

reyhancım listenin altına okunanları yazsan mı
mesela
okunanlar mine,febe,semi..gibi

ayol msj yazıyordum nasıl burda olmam
bu arada o nasılsa
nasılda olacak tı

seminin kaç tane ayetel kürsi'si kaldı reyhancım.. almayan var sanırım ben daha alabılırım..

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE

semi için 313 aye-tel kürsi
reyhan|63 |OKUNDU
orkide|50|OKUNDU
semi|70|OKUNDU
masalcan|50|OKUNDU
kalan 80

Son düzenleme:
reyhancım maarigfet sendeymiş canım
ben listeyi yaparken 1 haftada okuyamıyorduk
maaşallahları var kızların 1 günde bitti neredeyse.aba altından sopamı gösterdin kız

ARKADAŞLAR HEPİNİZİN YÜREĞİNE,AĞZINA SAĞLIK.RABBİM KABUL ETSİN İŞALLAH.

MÜSTAKBEL HAMİLE ADAYLARIMIZ
İsim|BAT
kara|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
tume|12.03.2011
semi|14.03.2011
reyhan|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|
HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası
bades|doğal|20.hafta

yoktu canım.ben masala okuduğumuzu bile unutmuşum.

eeeeen başta bana okundu 3. aşılamam yapılmıştı ya...
ayy bu arada birden farkettim aşılama konusunda ben çook ilerdeyim sizden ama sıfıra sıfır elimde hatta göbeğimde var sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…