hayırlı olsun da canım ben atladım mı acaba
yada sen yazmadın mı
tüpe mi başladın aşılamamı tekrar
ben bilmiyordum ki
ay en uyuz olduğum şeydir meyve soymak
elleri yokmu bu kocişlerin yıkıyorum getiriyorum meyve bıçak falan.yok illa soyulacak o meyveler
gıcık şey.hayatta yemez yoksa.
yok tüp degil yeni doktora gittim ondan sonra başladım işte yine aynı şeyler yazmıştım doktordan sonra klomen verdi onu kullanıyorum şuan bugün kullanmya başlayalı 3 gün oldu çarşamba tekrar kontrolüm var yumurtalarıma bakılacak hayırlısı artık inşallah bu sefer olur artık inan bugün düşünmekten içimi sıktım arkadaşımda dogumda şuan bi yandanda o aklımda allahım bizlerede o duyguyu yaşat neolur
kara yok ortalarda ya merak ettim...
onun 2 eltısıde hamilemiydi benmi yanlış hatırlıyorum... eğer doğru hatırladıysam ötekide doğurdu heralde karada başlarındamı duruyo acaba:???
yok tüp degil yeni doktora gittim ondan sonra başladım işte yine aynı şeyler yazmıştım doktordan sonra klomen verdi onu kullanıyorum şuan bugün kullanmya başlayalı 3 gün oldu çarşamba tekrar kontrolüm var yumurtalarıma bakılacak hayırlısı artık inşallah bu sefer olur artık inan bugün düşünmekten içimi sıktım arkadaşımda dogumda şuan bi yandanda o aklımda allahım bizlerede o duyguyu yaşat neolur
Ben geldimmmmmmmmm:79: Az önce geldiğimde kimsecikler yoktu bende çıktım bir bakayım dedim :26:
hoşbulduk canımhoşgeldiiiiiinnn
ben burdaydımda tatlım azıcık başka topiğe nmisafirliğe gitmiştim.o ara gelmişsin
hoşbulduk canım
sen zaten hep başka topiklerdesin semicim
aaa aşkolsun tatlım.ben geldim kimse yoktu sonra reyhan diye bir arkadaşımız geldi mineye kızdı neden beni bıraktın facede buraya geldin diye
bende bu akşam bizim topikte ekmek yok bize diye azıcık dolaştım siz gelene kadar.siz burdayken burdayım yani bi,liyorsun
ya facede konuşuyorduk bir baktım mine gitmişş Buraya bir geldim baktım burada o yüzden ben seni göremedim hem komşuya gidiyom demedinmi sen bakim :76:
yoktu canım.ben masala okuduğumuzu bile unutmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?