2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

tatlım reyhan yok şimdi gelince ekler o,bide okuyupta bitincede haber veriyoruz.

Cnm beslenme konusunda bişe dedimi dr? Geçen bi sitede okudum ananas falan yiyodu bişeler daha vardı ama unuttum:44::44:

hayır beslenmeyle ilgili birşey demediler.ananası duydum ama denemedim.açıkçası aşılamadaki gibi çok araştırmıyorum.yoruldum sanırım.allahım izin verirse olacak .yoksa yatsamda ,kıpırdamadanda dursam nafile.sadece dikkat ediyorum.ağır yük kaldırma ,spor yapma dedi dr.onun dışında günlük hayatıma devam ediyorum.

haklısın cnm en iyisi rahat kafayla geçirmek bu günleri..

merhaba kızlar..

ececim rabbim bebeğine kavuştursun inşallah. en hayırlısıyla en sağlıkla bebeğini verir bu ay inşallah canım benim.. teşekkür ederim açıklamaların için bitanem. benim 3 aşılama başarısız oldu. nisanda bende tüp yaptırıcam inşallah. bende cesaretlendim şu anda ne zorluk olursa olsun katlanmaya hazırım yeterki bebeğime kavuşayım...tekrar çoook teşekkür ederim bitanem.

rehyancım orkide için bende 50 tane okurum bitanem...

reyhan bende funda için 50 tane okurum

bende ne kadar kaldı bilmiyorum kalanıda ben okuyayım çok teşekkür ederim hepinize

canım söyleyecektim tume yazmış. evet dosbada tumede bizim aşılamayla hamile kalabilen ve bize göre daha şanslı olan arkadaşlarımız rabbim böyle nasip kıldı ve hiç birimiz isyan etmeden razı geliyoruz herşeyde bir hayır vardır inşallah hayırlı olan hayırlı zamanda gelecek kucaklarımıza
febe.cim ve reyhancım dua okuma konusunda beni çok duygulandırdınız yaaa...çok teşekkür ederim okunacaksa ben de okurum.çok saolun.
evet canım boş geçirmiyoruz haftalarımızı her hafta bir arkadaşımız için okuyoruz dua herşeyin ilacı olduğu için

tamam canım.beni de tablonuza eklermisiniz?bugün orkide arkadaşımız için 50 tane ayetel kürsi ben okuyacağım.
canım ne demek ekleriz tabi ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞLLAH.
BENCEDE GÜNLÜK HAYATINA DEVAM ETMEZSSEN SENİN İÇİN DAHA UZUN BİR SÜREÇ OLUR CANIM OLACAĞI VARSA ZATEN OLUR.AMA DİKKAT ETMENDE YARAR VAR CANIM.

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE
SEMİ

ORKİDE için 313 aye-tel kürsi
FEBE|50|?
REYHAN|50|?
TUME|50|?
MASALCAN|50|?
MİNE|50|?
ECE|50|?
ORKİDE|13|?
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.

MÜSTAKBEL HAMİLE ADAYLARIMIZ
İsim|BAT
kara|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
tume|?
semi|14.03.2011
reyhan|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|?

HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamaya geçerken/doğal|20.hafta|kız
ece|tüp bebek yaptırdı|inşallah hamile|?

canım benim 50 bitti haberin olsun

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE
SEMİ

FEBE|50|?
REYHAN|50|?
TUME|50|?
MASALCAN|50|?
MİNE|50|OKUNDU
ECE|50|?
ORKİDE|13|?

İsim|BAT
kara|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
tume|?
semi|14.03.2011
reyhan|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|?

HAMİLELERİMİZ

tumecim biitimi dersin?

febecim saat 13-14 saatleri arası öğle aramız.. ben eve yemek yemeye geliyorum.. evim 5dk mesafede zaten..
eğer öğleden sonra ders yoksa 15 20 dk geç gidiyorum canım

inşallah ececim.. Allah herşeyin hayırlısını versin.. doktor bana korunun demedi.. adet olunca aşılama yaparız dedi ama ben çalışmalara başladım bile.. ne zaman yumurta olur, ne zaman adet olurum bilmiyorum.. adet olana kadar da doktora gitmeyeceğim..

ececim ben 12 sene aralıksız günde 1 paket sigara içtim.. geçen sene ağustostan beri günde 10 taneye düşürmüştüm.. aşılama yaptırdığım aylar ise günde 1-2 tane içiyordum.. yılbaşından beri ağzıma bile sürmedim.. o zaman 4 haftalık hamileydim... kürtejdan sonrada canım sigara falan istemedi zaten..ne güzel sende bırakmışsın... şu an belki canın ister ama emin ol ececim hamile olduğunu duyduğun an sigara ile bütün ilişkini keseceksin canım.. benim sigara kokusunu bırap paketini gördüğümde bile midem bulanıyordu:)))

naber tumecim.öğyetmenim yeni topik hakkında fikrini söylememişsin:26::26:
eğer açarsak sen açsan diytorum
tume nicki yakışıklı durur topik adının altında

eğer açarsak diye isimde düşünüyorum ama çok zor ya.aslında çok lolay ama hepsizaten var olan isimler.değişik ve kullanılmamış bir ad bulmalıyız:44::44::44:

Bende bir isim bulamadım şimdi semicim kızlar topikleri gezerken pre-sed diye bir jel okudum ve baya kişide hamile kalmış ama bilemedim erkek siperminin ölmemesini sağlıyormuş yumurtlama günlerinde kadın kullanıyormuş denesemmi bir o kaldı gerçi Ama ne yapayım bir umut işte

naber tumecim.öğyetmenim yeni topik hakkında fikrini söylememişsin:26::26:
eğer açarsak sen açsan diytorum
tume nicki yakışıklı durur topik adının altında

iyiyim semicim sen nasılsın canım... evdeyim öyle erken geldim bugün biraz... kociş hasta onun nazıyla uğraşıyorum.. dün şehir dışındaydı... otelde üşümüş biraz... hemen bademcikleri şişmiş... kıyamam nazlı nazlı yatıyor koltukta..

yeni topik fikri güzel aslında semicim.. ama konu ne olmalı.. önemli olan bu.. bence bir ay ya da sene adıyla sınırlı kalınmasın.. öyle olunca topikler geçici oluyor şekerimm..

bu arada semi adı daha yakışıklı değil mi kuzum:26::26::26::26:
tume nickini sevmiyorum ama site bir tek bunu kabul etti :)))

böyle tume adında bir soğukluk var hayatım

eğer açarsak diye isimde düşünüyorum ama çok zor ya.aslında çok lolay ama hepsizaten var olan isimler.değişik ve kullanılmamış bir ad bulmalıyız:44::44::44:

kesinlikle canımmmmmm...

daha önce ben de bakmıştım canım o jele işe yarar mı acep????

bu arada reyhancım orkide için 50 ayetel kürsiyi okudum bitti canım

Son düzenleme:
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE
SEMİ

FEBE|50|?
REYHAN|50|?
TUME|50|OKUNDU
MASALCAN|50|?
MİNE|50|OKUNDU
ECE|50|?
ORKİDE|13|?

İsim|BAT
kara|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
tume|?
semi|14.03.2011
reyhan|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|?

HAMİLELERİMİZ

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE
SEMİ

FEBE|50|?
REYHAN|50|OKUNDU
TUME|50|OKUNDU
MASALCAN|50|?
MİNE|50|OKUNDU
ECE|50|?
ORKİDE|13|?

İsim|BAT
kara|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
tume|?
semi|14.03.2011
reyhan|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|?

HAMİLELERİMİZ

düşünelim elbet bir İsim buluruz oo biraz düşünsek ontane yazrız içinden seçeriz birtane
gördüm tatlım seni o topikte
sen dene hamile kalırsan söz bende kullanıcam

tumecim konu ve zaman sınırı olarak aynı şeyleri düşünmüştüm ve yazmıştım zaten.yani aynı fikirdeyiz.aşılama gibi konu sınırı olmamalı.şu ay şu yıl gibi de zaman sınırı
hımmm dur sallayayım birtane
dedim ama gelmedi be aklıma

diğer topiklerden örnek vereyim bari ilham olsun bizede
bebek özlemi çekenlerin mekanı
sabırla bebeğini bekleyenler
çift çiizgiyi göreceğiz diyenlerin mekanı
inatla anne olacağım diyenler
pozitif felsefe pozitif düşünce ile hamile kalacağız diyenler
v.s v.s v.s

bebek için dualarımızı birleştirmeye ne dersiniz?
Bebiş isteyen yokmu?
:44:bebek sahibi olmada en önemli etken nedir?paylaşalım.
Hamile kalmada düşünce gücü
anne olamayanlara değişik yöntemler
annelik hasreti çekenler,el ele verelim bu zorluğu yenelim.(kafiyeli oldu)

döktürmüşsün reyhancım.
kız yöntem demişsin gelenlere ne yöntemi söyleyecez kelin ilacı hesabı demezlermi
annelik hasreti çekenler iyi gibi ama bebek özlemi çekenlere benziyor
düşün bakalım biraz daha bende düşüneyim bakayım neler çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…