taksit yok.peşin alıyorlar.işlemin ücreti ben antalya tüp bebekte yaptırdım 2900 tl.ilaçlar nekadar tutar kişiden kişiye değişir tabi.burdaki tüm arkadaşlar aşılama yaptırdığı için ilaç rapor hakkının olmadığını veya az olduğunu varsayarak hesaplamak lazım.mesela benim kullandığım puregon 450 mg diye bir ilaçtı.toplam10 adet kullandım.tanesi 195 tl di.sağlıkçı olduğum için 4 tanesini firmacı çocuk hediye etti.yani 800tl kara geçtim.diğer ilacım meragon o da tanesi 50 tl toplam 10 tane kullandım,bir de orgalutran.ondan da 5 tane kullandım.onun da tanesi 50 tl.böyle hesaplarsan çok pahalı ama dediğim gibi aşılamada rapor hakkın bitmediyse sadece %20 sini ödüyorsun.o yüzden diyorum ya keşke aşılama yaptırmasaydım çok daha uygun fiyata mal olacaktı.bir de benim diğer arkadaşımın yumurtaları çok hızlı büyüyordu,mesela ona puregon 450mg tan 5 tane gitti.onun daha ucuz tuttu.kişiden kişiye değişiyor.
bu genel sayfada pek sormak istemedim.tume ve dosba arkadaşımızın durumlarını merak etmiştim.emin de olamadım.onlara da birşey yazamıyorum çünkü ben en son ocak ayında giriş yapmışım.okumam gereken 300 kadar sayfa var.hımm evet ne hakkında soracaktın canım merak ettim şimdi :44:
inşş cnm pozitif düşünelim pozitif olsun bebişin seninle olsun..sonradan peşinden biz geliriz inşşşş
bu dondurulmuş embriyoda iyi aslında.haberlerde gördüm yıllar sonra onu kullanmış ve doğum yapmış.
ececim bu arada 2 embriyo yerleştirmeleri süper.ben doktorla görüştüğümde dr bana 35yaşın altına tek embriyo yerleştiriyoruz.2 başarısız deneme olursa üçüncüde 2embriyo yerleştirebiliyoruz dedi.ve buda özel hastaneydi.benim dr da sorunmu var acabaa??
ececim bu arada 2 embriyo yerleştirmeleri süper.ben doktorla görüştüğümde dr bana 35yaşın altına tek embriyo yerleştiriyoruz.2 başarısız deneme olursa üçüncüde 2embriyo yerleştirebiliyoruz dedi.ve buda özel hastaneydi.benim dr da sorunmu var acabaa??
bu genel sayfada pek sormak istemedim.tume ve dosba arkadaşımızın durumlarını merak etmiştim.emin de olamadım.onlara da birşey yazamıyorum çünkü ben en son ocak ayında giriş yapmışım.okumam gereken 300 kadar sayfa var.(
ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım.dr kemal özgür.orda 3 doktor var ve 35 yaş altında sana bir form imzalatıyorlar 2 embriyo için.yani sen tek istersen o formu imzalamaz tek yerleştirirtsin.senin sorduğun yerde de belki o formdan vardır.tekrar sor olmazsa canım..
durumunu şimdi daha iyi anladım canım.inan o kadar çok üzüldüm ki anlatamam..neyse sana daha fazla hatırlatmayayım.aşılamanda iyiki rapor çıkartmamışsın çok doğru bir karar.bir de tüp bebeği eğer fakültede yaptıracaksan ilaç raporu dışında tüp bebek tedavi raporu çıkartıyorlar.bu sadece tüp bebek yaptıran hastane ve fakültelerde oluyor.özelde olmaz.o zaman maliyeti çok ucuz oluyor.senin ilaç raporunda kullanılmadığı için araba satmanıza gerek yok.hem ilaçların hem de tüp bebek hizmetin raporla olacağı için fiyatı çok çok cüzzi olur..tabi fakültede.yada belki 1 milyar bile tutmaz.dr nun sekreterine tel et sor.anladım canım.. tabi taksit yapan merkezlerde vardır sanırım...
ben aşılamaları tıp fakültesinde yaptırdım..
ozaman doktorum aşılama için rapor çıkarmayalım aşılamalar tutmazsa tüp için rapor çıkarırız demişti.. eğer aşılama raporu çıkarırsak tüp bebekte rapor olsa bile daha fazla ödersin demişti...çünkü hakkının bir kısmını aşılamada harcamış olacaksın demişti..demekki doktor haklıymışş..
yani ben indirim hakkımı daha fazla kullanmak için aşılamada rapor çıkarmadım...
bu ay kürtaj sonrası doğal yolla hamile kalmayı bekliyorum..eğer olmazsa yazın arabamızı satıp tüp bebek yaptıracağız...
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ECECİM.. DUALRIM SENİNLE CANIM...
febe.cim ve reyhancım dua okuma konusunda beni çok duygulandırdınız yaaa...çok teşekkür ederim okunacaksa ben de okurum.çok saolun.
ececim malesef ben bebeğimi 11 şubatta kaybettim kalbi durduğu için 10 hafta 1 günlükken kürtaj oldum canım.. malesef ki benden 3 gün sonrada dosba aynı sebepten dolayı kürtaj oldu..
kendimi biraz suçladım aslında.. o ay ben sigara içmiştim.. muhtemelen yumurtam kalitesiz oldu.. Amma çok şükür sigarayı bıraktım.. inşallah bu ay hamile kalırım canım.. doktor normal yolla olması da muhtemel dedi.
canım ben her akşam ve her sabah ayrıca arabama her biniğimde mutlaka 3 ayetel kürsü,3 fatih,3 felak süresi,3 nas ve 3 felak muhakkak okur ve çevremdeki herkes ve kendim için tabi ayrı ayrı dua ederim.orkide için ben de okuyabilirim ne kadarsa.o aşılamamı yaptırı?sonuçmu bekliyor?cnm bizde bu uygulamaya yeni başladık sayılır.sırayla okuyoruz hepimize.regl tarihi yakın olana varsa yada tedavi görüp sonuç bekleyen onlara öncelik veriyoruz..
okumak istersen sayıyı belirtip okuyabilirsin.şuanda orkideye okuyoruz onunki bitince sana inşş.
bide bitanem okuyabilirsen fetih suresini okumanı tavsiye ederim sana,şuanda sana yardımcı olur allahın izniyle.bi arkadaşımın düşük tehlikesi varken hergün okumuş ve sağlıkla doğurmuş çok şükür.
canım ben her akşam ve her sabah ayrıca arabama her biniğimde mutlaka 3 ayetel kürsü,3 fatih,3 felak süresi,3 nas ve 3 felak muhakkak okur ve çevremdeki herkes ve kendim için tabi ayrı ayrı dua ederim.orkide için ben de okuyabilirim ne kadarsa.o aşılamamı yaptırı?sonuçmu bekliyor?
cnm kaç tane okuyabilirsen ona göre alabilirsin.mesela ben 50tane aldım.yok cnm aşılama yaptırmadı.hepimiz olumsuz aşılamalar geçirdik zaten.
tamam canım.beni de tablonuza eklermisiniz?bugün orkide arkadaşımız için 50 tane ayetel kürsi ben okuyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?