2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE
SEMİ

ORKİDE için 313 aye-tel kürsi
FEBE|50|?
REYHAN|50|?
TAMAM CANIM BUNU BİTİRİP ECEYE OKUYALIM SONRA.

MÜSTAKBEL HAMİLE ADAYLARIMIZ
İsim|BAT
kara|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
tume|?
semi|14.03.2011
reyhan|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|?

HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamaya geçerken/doğal|20.hafta|kız
ece|tüp bebek yaptırdı|inşallah hamile|?

anladım canım.. tabi taksit yapan merkezlerde vardır sanırım...
ben aşılamaları tıp fakültesinde yaptırdım..
ozaman doktorum aşılama için rapor çıkarmayalım aşılamalar tutmazsa tüp için rapor çıkarırız demişti.. eğer aşılama raporu çıkarırsak tüp bebekte rapor olsa bile daha fazla ödersin demişti...çünkü hakkının bir kısmını aşılamada harcamış olacaksın demişti..demekki doktor haklıymışş..
yani ben indirim hakkımı daha fazla kullanmak için aşılamada rapor çıkarmadım...

bu ay kürtaj sonrası doğal yolla hamile kalmayı bekliyorum..eğer olmazsa yazın arabamızı satıp tüp bebek yaptıracağız...

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ECECİM.. DUALRIM SENİNLE CANIM...

hımm evet ne hakkında soracaktın canım merak ettim şimdi :44:
bu genel sayfada pek sormak istemedim.tume ve dosba arkadaşımızın durumlarını merak etmiştim.emin de olamadım.onlara da birşey yazamıyorum çünkü ben en son ocak ayında giriş yapmışım.okumam gereken 300 kadar sayfa var.(

inşallah olur da hepinize umut kaynağı olurum.evet dondurulmuş emriyo 5 yıl saklanıyor.300 tl saklama parası veriyorsun bir daha vermiyorsun.ne zaman istersen kullanabilir veya imha ettirebilirsin.zaten form doldurtup birsürü yere eşinle beraber imza atıyorsun.

ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım.dr kemal özgür.orda 3 doktor var ve 35 yaş altında sana bir form imzalatıyorlar 2 embriyo için.yani sen tek istersen o formu imzalamaz tek yerleştirirtsin.senin sorduğun yerde de belki o formdan vardır.tekrar sor olmazsa canım..

ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım.dr kemal özgür.orda 3 doktor var ve 35 yaş altında sana bir form imzalatıyorlar 2 embriyo için.yani sen tek istersen o formu imzalamaz tek yerleştirirtsin.senin sorduğun yerde de belki o formdan vardır.tekrar sor olmazsa canım..

ececim malesef ben bebeğimi 11 şubatta kaybettim kalbi durduğu için 10 hafta 1 günlükken kürtaj oldum canım.. malesef ki benden 3 gün sonrada dosba aynı sebepten dolayı kürtaj oldu..

kendimi biraz suçladım aslında.. o ay ben sigara içmiştim.. muhtemelen yumurtam kalitesiz oldu.. Amma çok şükür sigarayı bıraktım.. inşallah bu ay hamile kalırım canım.. doktor normal yolla olması da muhtemel dedi.

febe.cim ve reyhancım dua okuma konusunda beni çok duygulandırdınız yaaa...çok teşekkür ederim okunacaksa ben de okurum.çok saolun.

hmm tamam bitanem sorarım bende dr.uma.

durumunu şimdi daha iyi anladım canım.inan o kadar çok üzüldüm ki anlatamam..neyse sana daha fazla hatırlatmayayım.aşılamanda iyiki rapor çıkartmamışsın çok doğru bir karar.bir de tüp bebeği eğer fakültede yaptıracaksan ilaç raporu dışında tüp bebek tedavi raporu çıkartıyorlar.bu sadece tüp bebek yaptıran hastane ve fakültelerde oluyor.özelde olmaz.o zaman maliyeti çok ucuz oluyor.senin ilaç raporunda kullanılmadığı için araba satmanıza gerek yok.hem ilaçların hem de tüp bebek hizmetin raporla olacağı için fiyatı çok çok cüzzi olur..tabi fakültede.yada belki 1 milyar bile tutmaz.dr nun sekreterine tel et sor.

febe.cim ve reyhancım dua okuma konusunda beni çok duygulandırdınız yaaa...çok teşekkür ederim okunacaksa ben de okurum.çok saolun.

cnm bizde bu uygulamaya yeni başladık sayılır.sırayla okuyoruz hepimize.regl tarihi yakın olana varsa yada tedavi görüp sonuç bekleyen onlara öncelik veriyoruz..
okumak istersen sayıyı belirtip okuyabilirsin.şuanda orkideye okuyoruz onunki bitince sana inşş.

bide bitanem okuyabilirsen fetih suresini okumanı tavsiye ederim sana,şuanda sana yardımcı olur allahın izniyle.bi arkadaşımın düşük tehlikesi varken hergün okumuş ve sağlıkla doğurmuş çok şükür.

sen aşılamayla hamile kalabildiğin için hem spontan yolla hem de tüp bebekte bizlere göre daha şanslısın.küretajdan sonra endometrium kazınıp temizlendiği için hamile kalmak yani emriyonun tutunması daha kolay olur.benim arkadaşım küretaj olmuştu.dr onu uyardı ama o korunmamış sanırım küretajdan sonraki 3.ay hamile kalmıştı.sigara ne kadar içtinki?sanmıyorum sigaradan değildir.allah.ım böyle uygun görmüş maalesef.kendini lütfen suçlama.ben hastanede çalışıyorum.sigara kullanan çok gebe var.günde 3 tane olabilir diyor zaten dr.tabi hiç içmemek en doğrusu.ben de 14 şubatta bıraktım sigarayı.(

canım ben her akşam ve her sabah ayrıca arabama her biniğimde mutlaka 3 ayetel kürsü,3 fatih,3 felak süresi,3 nas ve 3 felak muhakkak okur ve çevremdeki herkes ve kendim için tabi ayrı ayrı dua ederim.orkide için ben de okuyabilirim ne kadarsa.o aşılamamı yaptırı?sonuçmu bekliyor?

cnm kaç tane okuyabilirsen ona göre alabilirsin.mesela ben 50tane aldım.yok cnm aşılama yaptırmadı.hepimiz olumsuz aşılamalar geçirdik zaten.

cnm kaç tane okuyabilirsen ona göre alabilirsin.mesela ben 50tane aldım.yok cnm aşılama yaptırmadı.hepimiz olumsuz aşılamalar geçirdik zaten.

tamam canım.beni de tablonuza eklermisiniz?bugün orkide arkadaşımız için 50 tane ayetel kürsi ben okuyacağım.

tamam canım.beni de tablonuza eklermisiniz?bugün orkide arkadaşımız için 50 tane ayetel kürsi ben okuyacağım.

tatlım reyhan yok şimdi gelince ekler o,bide okuyupta bitincede haber veriyoruz.

cnm beslenme konusunda bişe dedimi dr? geçen bi sitede okudum ananas falan yiyodu bişeler daha vardı ama unuttum:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…