HELAL SANA DEMEK YETİŞEBİLDİN CANIM BOŞVER ATLATTINYA GERİSİ KOLAY YAPARSINgeçmişe daldım masalcım
bitli şeyler sizi kaşındırdınız benide.:44::44::44::44:
ay masalcım şimdi gönderdim misafirlerimi.2 tane yeni yeni yürüyen bebek vardı.biri kumral yeşil gözlüğ biri sapsarı mavi gözlü.resimlerini çektim valla yükleyip göstericem size.
ama çok yaramazlar dağıttılar heryeeri.
mutfak desen aldı başını gidiyor.
1 makine yıkandı 2.ciyi atmam gerekiyor ama yorgunuımmmmmmmmmmmmmmmm
BENİM İÇİNDE İYİ OLUR HEM YENİ KAYIT KAPTIRIRIM ADIMI DEĞİŞTİRMEDİLER ZATEN.topikte çok az kişiyiz.başlığımız sınırlı olduğu için sanırım.
2010 ekim ayı deyince kimse gelmiyor.yada aşılama yöntemlerinde aşılama için çok topik var.bizim topik yanlış yere açılmış belkide o yüzden:26::26:
öyle oluncada kimse kimseyle denk gelemiyor müdavimler hariç
şöyle geniş zamanlı bir topik açsakta orayamı taşınsak diye düşünmüyor değilim.
atıyorum aşılama ile şansını deneyenlertarzı yani zaman sınırlaması olmayan.
neyse msjımı okuyan arkadaşların fikirlerini bekliyorum
herşeyi çok güzel açıklamışsın canım ağzına sağlık ben 10 000 falan tutar diye düşünüyordum bende aşılama yaptırdığıma pişman olmadım desem yalan olur çünkü hem uğraş hem boşa giden para hemderuh sağlığımız bozuldu sonuçta aşılama hiç sorunu olmayan ama gebe kalamayanlarda yarar çünkü normal bir ilişkiden farkı yok herşeyi paraya dökmüşler rutin sıraya koymuşlar o olmasa o diye uzatıp hem zamanımızı hem paramızı alıyorlar bizi düşünen yok ALLAHTAN BAŞKA ÜMİDİM KALMADI BENİM İNŞALLAH SONUCUNU BİZEDE BİLDİRİRSİN CANIM BEN TÜPTEN ÇOOK KORKUYORUM BİLMİYORUM.AMA MECBURUZ SANIRIMmine.cim aşama zor ve uzun,yorucu.önce 21 gün doğum kontrol hapı kullndım.aşılamadan yeni çıkmıştım çünkü.ilaç bitince 3 gün içinde adet oldum ve adetimin 2.günü muayene başladı.iğneler o gün başladı.ilk 4 gün günde 2 adetti,5.gün günde 3 adet iğne,tabi ağızdan da birkaç ilaç devam etti..3 gün arayla ultrason muayenesi oldu.amaç çok sayıda yumurta toplamaktı.tutmazsa dondurulmuşları transfer etmek için.15 yumurta oldu fakat beklenenden 1 gün önce 5 tanesi çok hızlı büyüdü ve 10.gün toplama işlemi yapıldı.tabi karnım davul gibi şişti.genel anesteziyle olduğu için birşey anlamıyorsun ama uyanınca adet sancısı gibi karnın ağrıyor.hipersitümülasyon denen bir olay varmış o olmaması için günde 3 litre su iç dediler.bu olay çok yumurta gelişirse olurmuş,karnın çok şişermiş,nefes darlığı olurmuş.kanda enfeksiyon çıkarmış.o zaman 1,5 ay sonra transfer oluyor.allah.a şükür bende olmadı ve herşey normal gittiği için toplamadan sonraki 2.gün transfer yapıldı.o beklediğimiz günlerde lab.koşullarında yumurtaların döllenmesi gözleniyor.tabi toplama günü eşin de tahlil veriyor.bizim 15 yumurtadan sadece 6 tanesi döllenebilmiş .3 tane 1.sınıf.2 tane 2. sınıf.1 tanesi yine gitmiş.kala kala 5 tane kaldı.2 tane 1.sınıf transfer edildi.1 tane 1.sınıfla 2 tane 2.sınıf bir kutu şeklinde donduruldu.dondurma işlemine o gün yani transfer günü karar vermek zorundasın onun için de ayrıca ücret alıyorlar.transferde aşılama gibi yatıyorsun ve dr seninle muhabbet ederek ve ultrasonda embriyoları yerleştirme işlemini göstererek oluyor.çok heyecan verici.aslında o andan itibaren hamilesin.önemli olan embriyoların sonraki günlerde bölünmelere devam edip etmemesi,yani bizim dilimizde tutunma olayı.ben özelde yaptırdım o yüzden 2 embriyo yerleştirildi.toplam maliyeti 4.100 civarı tuttu.tabi aşılamada çıkan raporlar ilaç hakkımın yarısını bitirmiş.toplam 3000 üniteymiş.aşılamada benim 1400 ünitem kullanıldığı için 1600 ünitelik rapor işe yaradı.tabi yine ayrıca rapor çıkartıyorsun.ve ben sağlıkçıyım bununda indirimi yapıldı işlemde.eğer sağlıkçı olmasaydım ve aşılamada ilaç hakkımın tamamı bitmiş olsaydı sanırım 5000 civarı tutar.aşılamayla çok zaman harcadım ve moralimi bozdum.dr keşke hiç yaptırmasaydın dedi.gerçekten yaptırdığım 2 aşılama için çok pişmanım.umarım aklınızdaki sorulara cevap verebilmişimdir arkadaşlar...
Mineciğim sessizsin bu akşam canım
mine.cim aşama zor ve uzun,yorucu.önce 21 gün doğum kontrol hapı kullndım.aşılamadan yeni çıkmıştım çünkü.ilaç bitince 3 gün içinde adet oldum ve adetimin 2.günü muayene başladı.iğneler o gün başladı.ilk 4 gün günde 2 adetti,5.gün günde 3 adet iğne,tabi ağızdan da birkaç ilaç devam etti..3 gün arayla ultrason muayenesi oldu.amaç çok sayıda yumurta toplamaktı.tutmazsa dondurulmuşları transfer etmek için.15 yumurta oldu fakat beklenenden 1 gün önce 5 tanesi çok hızlı büyüdü ve 10.gün toplama işlemi yapıldı.tabi karnım davul gibi şişti.genel anesteziyle olduğu için birşey anlamıyorsun ama uyanınca adet sancısı gibi karnın ağrıyor.hipersitümülasyon denen bir olay varmış o olmaması için günde 3 litre su iç dediler.bu olay çok yumurta gelişirse olurmuş,karnın çok şişermiş,nefes darlığı olurmuş.kanda enfeksiyon çıkarmış.o zaman 1,5 ay sonra transfer oluyor.allah.a şükür bende olmadı ve herşey normal gittiği için toplamadan sonraki 2.gün transfer yapıldı.o beklediğimiz günlerde lab.koşullarında yumurtaların döllenmesi gözleniyor.tabi toplama günü eşin de tahlil veriyor.bizim 15 yumurtadan sadece 6 tanesi döllenebilmiş .3 tane 1.sınıf.2 tane 2. sınıf.1 tanesi yine gitmiş.kala kala 5 tane kaldı.2 tane 1.sınıf transfer edildi.1 tane 1.sınıfla 2 tane 2.sınıf bir kutu şeklinde donduruldu.dondurma işlemine o gün yani transfer günü karar vermek zorundasın onun için de ayrıca ücret alıyorlar.transferde aşılama gibi yatıyorsun ve dr seninle muhabbet ederek ve ultrasonda embriyoları yerleştirme işlemini göstererek oluyor.çok heyecan verici.aslında o andan itibaren hamilesin.önemli olan embriyoların sonraki günlerde bölünmelere devam edip etmemesi,yani bizim dilimizde tutunma olayı.ben özelde yaptırdım o yüzden 2 embriyo yerleştirildi.toplam maliyeti 4.100 civarı tuttu.tabi aşılamada çıkan raporlar ilaç hakkımın yarısını bitirmiş.toplam 3000 üniteymiş.aşılamada benim 1400 ünitem kullanıldığı için 1600 ünitelik rapor işe yaradı.tabi yine ayrıca rapor çıkartıyorsun.ve ben sağlıkçıyım bununda indirimi yapıldı işlemde.eğer sağlıkçı olmasaydım ve aşılamada ilaç hakkımın tamamı bitmiş olsaydı sanırım 5000 civarı tutar.aşılamayla çok zaman harcadım ve moralimi bozdum.dr keşke hiç yaptırmasaydın dedi.gerçekten yaptırdığım 2 aşılama için çok pişmanım.umarım aklınızdaki sorulara cevap verebilmişimdir arkadaşlar...
ececim bitanem rabbim hayırlısıyla bebişlerinin tutunmasını nasip eder.. inşş umuudumuz olursun..burda hepimiz aşılama mağduruyuz senin gibi.. dualarım seninle bitanem.inşş hayırlı haberi paylaşırsın bizimle inan heyecanla okudum yazdıklarını.
aşılama tamamen şans işi.normal ilişkiden tek farkı yumurtaların çatladığı dönemde spermle buluşmaları.ama döllenmeleri gerçekten çok zor.tüp bebekte hazır döllenmiş embriyo rahime yerleştiriliyor ama onun bile tutma olasılığı %50.dr bize %55 ihtimal verdi.düşünsene %45 in içine de girebiliriz.çok korkuyorum.eğer bu da negatif olursa naparım bilmiyorum.1 kutu dondurulmuş embriyomuz var.yani sadece 1250 lira verip hiç iğne olmadan tarih geldiğinde direkt transfer yapılacak.onun dışında hakkımız yok.yani var da tekrar bu aşamalar,maddi boyutu vs vs .zor yani.allah.ım lütfen yardım et!!!!!pozitif sonucu göster bana....(tabi hepimiz için )))HELAL SANA DEMEK YETİŞEBİLDİN CANIM BOŞVER ATLATTINYA GERİSİ KOLAY YAPARSIN
BENİM İÇİNDE İYİ OLUR HEM YENİ KAYIT KAPTIRIRIM ADIMI DEĞİŞTİRMEDİLER ZATEN.
herşeyi çok güzel açıklamışsın canım ağzına sağlık ben 10 000 falan tutar diye düşünüyordum bende aşılama yaptırdığıma pişman olmadım desem yalan olur çünkü hem uğraş hem boşa giden para hemderuh sağlığımız bozuldu sonuçta aşılama hiç sorunu olmayan ama gebe kalamayanlarda yarar çünkü normal bir ilişkiden farkı yok herşeyi paraya dökmüşler rutin sıraya koymuşlar o olmasa o diye uzatıp hem zamanımızı hem paramızı alıyorlar bizi düşünen yok ALLAHTAN BAŞKA ÜMİDİM KALMADI BENİM İNŞALLAH SONUCUNU BİZEDE BİLDİRİRSİN CANIM BEN TÜPTEN ÇOOK KORKUYORUM BİLMİYORUM.AMA MECBURUZ SANIRIM
günaydın kızlarrrrr
bugün işe biraz geç gidiyorummm.. ama en geç saat 10da orda olmam lazım.. birazdan çıkarım evden..
ececim eline sağlık canım süreci ne güzel ayrıntılı şekilde anlatmamışsın..
seninle çok görüşemediğimiz için sizdeki problemin ne olduğunu unuttum canım..
inşallah bebişlerin sana tutunur canım..
nbir şey daha sormak istiyorum.. ücrette peşin ya da taksit olayı var mı?
aşılama tamamen şans işi.normal ilişkiden tek farkı yumurtaların çatladığı dönemde spermle buluşmaları.ama döllenmeleri gerçekten çok zor.tüp bebekte hazır döllenmiş embriyo rahime yerleştiriliyor ama onun bile tutma olasılığı %50.dr bize %55 ihtimal verdi.düşünsene %45 in içine de girebiliriz.çok korkuyorum.eğer bu da negatif olursa naparım bilmiyorum.1 kutu dondurulmuş embriyomuz var.yani sadece 1250 lira verip hiç iğne olmadan tarih geldiğinde direkt transfer yapılacak.onun dışında hakkımız yok.yani var da tekrar bu aşamalar,maddi boyutu vs vs .zor yani.allah.ım lütfen yardım et!!!!!pozitif sonucu göster bana....(tabi hepimiz için )))
bence anestezi olmadan toplama işlemine mümkün değil dayanılmaz.transferde bile katateri yerleştirirken ve embriyolara uygun yer bulmak için katateri gezdirirken acıyı hissediyorsun.tabi benim ağrı eşiğim çok düşük o nedenle ben daha çok duyuyorumdur acıyı.buarada bizim problemimizspermlerde hareket azlığı.zaten o yüzden 15 yumurtadan sade 5 tanesi döllenebildi.yani dr öyle söyledi.inşallah canım yüreğini temiz tut bak en zor aşamaları atlatmışssın rabbim inşallah bir daha o yolları görmeden nasip eder evladını hepimize bu konuda çok bilgi verdin canım gerçekten bir çoğumuz tüp aşamasındayız ama daha cesaret eden çıkmadı yaza düşünüyor bir çoğumuz bakalım yumurta toplama işlemini bir benim gittiğim hastanede anestesiz yapıyorlardı hatta bir hasata toplanırken duyuyorsun ağrılı oluyor diye konuşmuştu ben çok korkmuştum o yüzden :18::18:
inşallah canım yüreğini temiz tut bak en zor aşamaları atlatmışssın rabbim inşallah bir daha o yolları görmeden nasip eder evladını hepimize bu konuda çok bilgi verdin canım gerçekten bir çoğumuz tüp aşamasındayız ama daha cesaret eden çıkmadı yaza düşünüyor bir çoğumuz bakalım yumurta toplama işlemini bir benim gittiğim hastanede anestesiz yapıyorlardı hatta bir hasata toplanırken duyuyorsun ağrılı oluyor diye konuşmuştu ben çok korkmuştum o yüzden :18::18:
olmuyor canım.benim toplam msj sayım 72 miş.100 tane olursa özelden msj yazabilirmişim.reyhancım sana özelden msjla birşey soracaktım ama site izin vermedi.sen bana özel den msj yazsan ben sana cevap yazabilirmiyim acaba?
olmuyor canım.benim toplam msj sayım 72 miş.100 tane olursa özelden msj yazabilirmişim.((
inşş cnm pozitif düşünelim pozitif olsun bebişin seninle olsun..sonradan peşinden biz geliriz inşşşşinşallah olumlu bir cevap alırımda burdaki herkese umut ışığı olurum.bugün 5. gün.12 gün bitmek bilmiyor.3 arkadaş başladık tüp bebek işine.ilk arkadaşımızın ilk denemesi ve tuttu.diğer arkadaşımla aramızda 2 gün var.bakalım hayırlısı,inşallah herkesin yüzü güler...
aşılama tamamen şans işi.normal ilişkiden tek farkı yumurtaların çatladığı dönemde spermle buluşmaları.ama döllenmeleri gerçekten çok zor.tüp bebekte hazır döllenmiş embriyo rahime yerleştiriliyor ama onun bile tutma olasılığı %50.dr bize %55 ihtimal verdi.düşünsene %45 in içine de girebiliriz.çok korkuyorum.eğer bu da negatif olursa naparım bilmiyorum.1 kutu dondurulmuş embriyomuz var.yani sadece 1250 lira verip hiç iğne olmadan tarih geldiğinde direkt transfer yapılacak.onun dışında hakkımız yok.yani var da tekrar bu aşamalar,maddi boyutu vs vs .zor yani.allah.ım lütfen yardım et!!!!!pozitif sonucu göster bana....(tabi hepimiz için )))
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE
SEMİ
ORKİDE için 313 aye-tel kürsi
ARKADAŞLAR HERKES NE KADAR OKUYACAKSA YAZSSIN YENİ LİSTE DÜZENLEYELİM
MÜSTAKBEL HAMİLE ADAYLARIMIZ
İsim|BAT
kara|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
tume|?
semi|14.03.2011
reyhan|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|?
HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamaya geçerken/doğal|20.hafta|kız
ece|tüp bebek yaptırdı|inşallah hamile|?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?