2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

HELAL SANA DEMEK YETİŞEBİLDİN CANIM BOŞVER ATLATTINYA GERİSİ KOLAY YAPARSIN
BENİM İÇİNDE İYİ OLUR HEM YENİ KAYIT KAPTIRIRIM ADIMI DEĞİŞTİRMEDİLER ZATEN.
herşeyi çok güzel açıklamışsın canım ağzına sağlık ben 10 000 falan tutar diye düşünüyordum bende aşılama yaptırdığıma pişman olmadım desem yalan olur çünkü hem uğraş hem boşa giden para hemderuh sağlığımız bozuldu sonuçta aşılama hiç sorunu olmayan ama gebe kalamayanlarda yarar çünkü normal bir ilişkiden farkı yok herşeyi paraya dökmüşler rutin sıraya koymuşlar o olmasa o diye uzatıp hem zamanımızı hem paramızı alıyorlar bizi düşünen yok ALLAHTAN BAŞKA ÜMİDİM KALMADI BENİM İNŞALLAH SONUCUNU BİZEDE BİLDİRİRSİN CANIM BEN TÜPTEN ÇOOK KORKUYORUM BİLMİYORUM.AMA MECBURUZ SANIRIM

Son düzenleme:

ececim bitanem rabbim hayırlısıyla bebişlerinin tutunmasını nasip eder.. inşş umuudumuz olursun..burda hepimiz aşılama mağduruyuz senin gibi.. dualarım seninle bitanem.inşş hayırlı haberi paylaşırsın bizimle inan heyecanla okudum yazdıklarını.

inşallah olumlu bir cevap alırımda burdaki herkese umut ışığı olurum.bugün 5. gün.12 gün bitmek bilmiyor.3 arkadaş başladık tüp bebek işine.ilk arkadaşımızın ilk denemesi ve tuttu.diğer arkadaşımla aramızda 2 gün var.bakalım hayırlısı,inşallah herkesin yüzü güler...

günaydın kızlarrrrr

bugün işe biraz geç gidiyorummm.. ama en geç saat 10da orda olmam lazım.. birazdan çıkarım evden..

ececim eline sağlık canım süreci ne güzel ayrıntılı şekilde anlatmamışsın..
seninle çok görüşemediğimiz için sizdeki problemin ne olduğunu unuttum canım..
inşallah bebişlerin sana tutunur canım..

nbir şey daha sormak istiyorum.. ücrette peşin ya da taksit olayı var mı?

aşılama tamamen şans işi.normal ilişkiden tek farkı yumurtaların çatladığı dönemde spermle buluşmaları.ama döllenmeleri gerçekten çok zor.tüp bebekte hazır döllenmiş embriyo rahime yerleştiriliyor ama onun bile tutma olasılığı %50.dr bize %55 ihtimal verdi.düşünsene %45 in içine de girebiliriz.çok korkuyorum.eğer bu da negatif olursa naparım bilmiyorum.1 kutu dondurulmuş embriyomuz var.yani sadece 1250 lira verip hiç iğne olmadan tarih geldiğinde direkt transfer yapılacak.onun dışında hakkımız yok.yani var da tekrar bu aşamalar,maddi boyutu vs vs .zor yani.allah.ım lütfen yardım et!!!!!pozitif sonucu göster bana....(tabi hepimiz için )))

taksit yok.peşin alıyorlar.işlemin ücreti ben antalya tüp bebekte yaptırdım 2900 tl.ilaçlar nekadar tutar kişiden kişiye değişir tabi.burdaki tüm arkadaşlar aşılama yaptırdığı için ilaç rapor hakkının olmadığını veya az olduğunu varsayarak hesaplamak lazım.mesela benim kullandığım puregon 450 mg diye bir ilaçtı.toplam10 adet kullandım.tanesi 195 tl di.sağlıkçı olduğum için 4 tanesini firmacı çocuk hediye etti.yani 800tl kara geçtim.diğer ilacım meragon o da tanesi 50 tl toplam 10 tane kullandım,bir de orgalutran.ondan da 5 tane kullandım.onun da tanesi 50 tl.böyle hesaplarsan çok pahalı ama dediğim gibi aşılamada rapor hakkın bitmediyse sadece %20 sini ödüyorsun.o yüzden diyorum ya keşke aşılama yaptırmasaydım çok daha uygun fiyata mal olacaktı.bir de benim diğer arkadaşımın yumurtaları çok hızlı büyüyordu,mesela ona puregon 450mg tan 5 tane gitti.onun daha ucuz tuttu.kişiden kişiye değişiyor.

inşallah canım yüreğini temiz tut bak en zor aşamaları atlatmışssın rabbim inşallah bir daha o yolları görmeden nasip eder evladını hepimize bu konuda çok bilgi verdin canım gerçekten bir çoğumuz tüp aşamasındayız ama daha cesaret eden çıkmadı yaza düşünüyor bir çoğumuz bakalım yumurta toplama işlemini bir benim gittiğim hastanede anestesiz yapıyorlardı hatta bir hasata toplanırken duyuyorsun ağrılı oluyor diye konuşmuştu ben çok korkmuştum o yüzden :18::18:

bence anestezi olmadan toplama işlemine mümkün değil dayanılmaz.transferde bile katateri yerleştirirken ve embriyolara uygun yer bulmak için katateri gezdirirken acıyı hissediyorsun.tabi benim ağrı eşiğim çok düşük o nedenle ben daha çok duyuyorumdur acıyı.buarada bizim problemimizspermlerde hareket azlığı.zaten o yüzden 15 yumurtadan sade 5 tanesi döllenebildi.yani dr öyle söyledi.

reyhancım sana özelden msjla birşey soracaktım ama site izin vermedi.sen bana özel den msj yazsan ben sana cevap yazabilirmiyim acaba?

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE
SEMİ

ORKİDE için 313 aye-tel kürsi
ARKADAŞLAR HERKES NE KADAR OKUYACAKSA YAZSSIN YENİ LİSTE DÜZENLEYELİM

MÜSTAKBEL HAMİLE ADAYLARIMIZ
İsim|BAT
kara|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
tume|?
semi|14.03.2011
reyhan|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|?

HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamaya geçerken/doğal|20.hafta|kız
ece|tüp bebek yaptırdı|inşallah hamile|?

Son düzenleme:
inşş cnm pozitif düşünelim pozitif olsun bebişin seninle olsun..sonradan peşinden biz geliriz inşşşş

bu dondurulmuş embriyoda iyi aslında.haberlerde gördüm yıllar sonra onu kullanmış ve doğum yapmış.

ececim bu arada 2 embriyo yerleştirmeleri süper.ben doktorla görüştüğümde dr bana 35yaşın altına tek embriyo yerleştiriyoruz.2 başarısız deneme olursa üçüncüde 2embriyo yerleştirebiliyoruz dedi.ve buda özel hastaneydi.benim dr da sorunmu var acabaa??

reyhancım 50tane alıyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…