yok şekerim öğle arasındayım...yemek yedim kahve içiyorum şimdi.. aslında bugün sadece sabah dersim vardı.. öğleden sonra dersim yok ama mecbur gitmek zorundayım.. özel sektör olunca böyle işte.. dersin olmasa da 18:30 dan önce çıkamıyorsun..
aaaaaaa ne saçma ama.. boşuna ayakta dur yorul diyo yani.
ooooffff valla zor işin bitanem...
gerçi insanlarla olduğun sürece ne iş olursa olsun zooooorrr dimi
valla öyle canım.. en geç 17:30 da dersler bitiyor ama biz 18:30a kadar beklemek zorundayız.. dün 1 saat boş yere bekledik.. soru sormaya gelen öğrenci de yok..
biz de isim hayvan şehir bitki oynadık, çok eğlendik ya...
çok güzel yaaaa. özendim valla... allaahın izniyle bi hamile kalsam bi doğursam bende işe giricem ...
hem destek olmak için eşime hem bebeğimin geleceği için hemde kendim için istiyorum...
bebeğimede annemle k.valdem bakıcak gözüm arkada kalmaz. inşallah tabiiii
inşallah adet olmazsında göbüşün şişer masalcım...
benimde kayınvalidem bakacak sanırım bebeişime.. zaten annem ankarada.. o bakamaz..
bu arada ben çıkıyorum canım.. akşama görüşürüz... öptüm seni
reyhancım seni de öptüm.. sessiz sessiz durdun ama gördüm seni
Yok canım bende programa bakıyordum ama bence mavi gözlü kız içlerinde 1. Olmalıydı.zevksiz şeyler o kadar güzel kıyafet içinde nasıl buluyorlar o şeyleri ben bilmem:76:
günaydın kızlar dun gece değişk konular olmuş bende yorum yapayım bari topiğin adı için sabırla bebişlerini bekleyen anne adayları düşündüm bu geldi aklıma sadece cocuk isimlerini konuşmuşsunuz benimde ismimi çaldılar yaaa kızım olursa şüheda naz koycaktım ama kuzenim kızına koydu oğlum olursa hüseyin berk düşünüyorum
çok güzel yaaaa. özendim valla... allaahın izniyle bi hamile kalsam bi doğursam bende işe giricem ...
hem destek olmak için eşime hem bebeğimin geleceği için hemde kendim için istiyorum...
bebeğimede annemle k.valdem bakıcak gözüm arkada kalmaz. inşallah tabiiii
Yok canım bende programa bakıyordum ama bence mavi gözlü kız içlerinde 1. Olmalıydı.zevksiz şeyler o kadar güzel kıyafet içinde nasıl buluyorlar o şeyleri ben bilmem:76:
hıııııımmmmm:44::44::44:
ben anlamadım ya ahsenneva yeni üyemi semicim yoksa tanıdığımız birimi???
:44::44::44::44:
bende bilemedim ki gelmiş direk listeler falan yayınlıyor
ismimizi falan yazmış.
dur soralım
hanfendi kimlerdensiniz,tanışıyormuyuz
ay bu şeye benzedi biri gelmiş dil çıkarıp gitmiş febecim de ne yapsın kuzum tanışıyormuyuz yazmış çok gülmüştüm
o adı unut kamufle ediyorum boşunamı uğraştımhe he reyhan kız daha topiğin başında nickini görünce anladım sen olduğunu
yazılarını okumadan içime doğdu sanklim
kızlar daha ne kadar düşünecez hadi karar verelimde açalım topiğimizi
akşam yönetim kuruluı toplantısına bekliyorum hepinizi
saat 10 civarı
topik işsmi ne olacak nereye açıcaz ve kim açacak karar verelim
olurmu uyarmı sizede:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?