2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

eee peki neva hanım
ya düşünce gücüyle hamiş kalmak seçilseydi
nasıl anlatacaktık.her akşam toplu transa falan girerdik

evet oda senin önerindi canım
eee peki neva hanım
ya düşünce gücüyle hamiş kalmak seçilseydi
nasıl anlatacaktık.her akşam toplu transa falan girerdik
hepimiz böyle kalırmışız o zaman
Yok canım düşünce gücü demek hiç negatif bişey düşünmeden hep pozitif şeyler düşünmek demek
Yanii:44:inanmak

eee hadi açalım artık topiğimizi
ama daha gelmeyen arkadaşlar var

slm kızlar nasılsınız 2 gündür uğayamadım canlarım
geçmişe de göz atamadım ( nasılsınız.??
ben çok şükür iyiyim bugün kontrolüm vardı... parça kalmamış çok şükür genetik kan tahlili yaptırdım bayıldım paraları geldim...
sonuç 1 ay sonra çıkacakmış
kanamam geçmedi daha az da olsa var ( biter artık dedi...
yumurtam ne zaman olur dedim bi iki ay yumurtan olmaya bilir dedi( ama şehir efsanelerine göre o ay hamile kalanlar var
neyse bugün oraya gitmek beni çok üzdü... yanıma 8-9 aylık bi hamile oturdu dr.um hemene dosba gel seni alayım dedi... halimden anlaşılıyo sanırım

bekledim bekledim gelmediniz bende yatıyorum arkadaşlar çoook başım agırıyo yatayım belki geçer...

herkeze iyi geceler şekerler. öpüyorum sizleriiii

masalcım kıyamam ben sana dizim anca bitti canım bende bir bakayım dedim.evet kimse yok galiba:26:

hımm benim dizimde şimdi başladu gönülçelen
ferihayı garson olarak görünce anladımı çocuk bari

hımm benim dizimde şimdi başladu gönülçelen
ferihayı garson olarak görünce anladımı çocuk bari

bir kocişte burada Izleyin kardeşimmmm Nenem gibi tam diziyi izlerken gelir sorar oda oniye öyle olmuş bu niye böyle ayyyyy yalana başlandımı devamı gelir bilmezmisin anlaşılmadı babasının yerinde çalışıyomuş oldu.

hımmm oda yuttumu

gönülçeleni izle kız daha gözel.gerçi cansel elçin olmasa izlermiydim bilmiyorum amaaa

kimse yok bu akşam
mine var ama canı konuşmak istemiyor sanırım
febede görünmedi bugün dimi:26:

hımmm oda yuttumu

Gönülçeleni izle kız daha gözel.gerçi cansel elçin olmasa izlermiydim bilmiyorum amaaa
hayır oyy gelde anlat şimdi kızı öyle görünce çocuk kadınla adamıda gördü annesi sanıyoya hani aa sizinmi burası bende çok çalıştım babamın yerinde bilirim dedi çocuk zaten kendi bizimki zaten mubarek ağzı açılacakta konuşacakbön bön bakıyo dizide öyle deli oluyom ama izliyom işte gönülçeleni izliyodum ama öyle erkekleri gezen kızlara döndümü dizi bırakıyorum örnk kavak yelleri küçük kadınlar saçmalıyorlar yani
kimse yok bu akşam
mine var ama canı konuşmak istemiyor sanırım
febede görünmedi bugün dimi:26:

oobiz konuştuk konu kalmamıştır Arkadaşları gelecejti film izleyeceklerdi deney diye korku Açık kalmıştır bakamıyordur

FEBENİNDE MİSAFİRLERİ VARDI BUGÜN
HERALDE ÇOK KALABALIKLARDI YORULDU YATTI
YADA YATIYA KALDILAR

hım bende izliyordum kavakyellerini
efe ölünce bıraktım sonrada saçmaladılar zaten

deneymi izleyemem ben öyle filmleri korkarım
beyaza geçtim ben.
off çok sıkıcı sen ne yapıyosunnnnnnnnnn

hım bende izliyordum kavakyellerini
efe ölünce bıraktım sonrada saçmaladılar zaten

deneymi izleyemem ben öyle filmleri korkarım
beyaza geçtim ben.
Off çok sıkıcı sen ne yapıyosunnnnnnnnnn

sabırla gelmeni bekliyorum

seni gitti zannettim ama
baktım 10 dkdır aktivite yok
ne yapıyorsun bakayım sen facede misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…