o adı unut kamufle ediyorum boşunamı uğraştım
Neyse beğenmiyorsunki bişey kuzum
Bebek isteyen bayanlar buraya
düşünce gücü ve hamiş kalmak
Adım adım bebeğimize yaklaşalım
Bebeğimizi umutla beklemeye varmısınız?
çevre,stres,çocuk olmasına engelmi?
Semicim sen daha başarılısın isim konusunda
başkada çıkmıyor benden bukadar bitane beğeninde koyalım ama buranın ismi değişse iyi olur
benim aklıma bişey gelmiyo... evet semi daha çok seçenek sunmuştu sanki. birine karar verelim...
sizinde dediğiniz gibi isim değişse daha iyi olacak....
topik ismini değiştirebiliyomuyuz? yani yeni açmamız gerekecekmi acaba???
ahsen peygamber efendimizin isimleri arasında canım yani arapça kelime neva değil ama anlamı güzel kötü değil sonuçta türkçede yabancı islama göre anlamı güzel olmalıilgın olutun neve diye kitabı var
okudun mu reyhancım.çok beğenip bende düşünmüştüm ama yabancı isime benziyor diye vazgeçmiştim anlamınıda araştırmamıştım ama güzelmiş
anladım şimdi reyhanımmış gelen yeni arkideş
bende bilemedim ki gelmiş direk listeler falan yayınlıyor
ismimizi falan yazmış.
Dur soralım
hanfendi kimlerdensiniz,tanışıyormuyuz
ay bu şeye benzedi biri gelmiş dil çıkarıp gitmiş febecim de ne yapsın kuzum tanışıyormuyuz yazmış çok gülmüştüm
3 5 tane yazmıştım yada arkadaşların yazdıklarında okuyun geçmişten
seçin
tume
meleğim..süt kokulum gel artık..
begenmişti
hepimizin beğenmesi önemli biri çıkıp şu olsun dese fikrimizi söyleyecez ama kimse bişey demiyorki şu olsun diye
evet masalcım bende merak ettim onu .yani sadece isim değiştirebiliyormuyuz acaba:44::44:
topiği açacak arkadaş(benim oyum tumeye)araştırır artık
ahsen peygamber efendimizin isimleri arasında canım yani arapça kelime neva değil ama anlamı güzel kötü değil sonuçta türkçede yabancı islama göre anlamı güzel olmalı
Ona bende çok gülmüştüm
hımmm tamam nevacım
(çok sahte oldu be )ama ne yapalım alışırız
ececiğim hoşgeldin tatlım. nasılsın??
sayfaları okuyordum.benim mesaim 5 te bitiyor.eşimi bekliyorum ,birazdan çıkıcam.iyi sayılırım.sabahları mide bulantım başladı.bu sabah çok öğürdüm.dr sordum erken mi diye.psikolojik galiba.dr olabilir de olmayabilir de dedi.kendi kendime belirti mi türetiyorum bilmiyorum.ayrıca 2 gündür sigarayı bıraktığım halde sabahları ağzımda sigara tadı var.kullandığım ilaçlardan mı yoksa psikolojikmi anlamadım gitti.11 mart.ta yani haftaya cuma günü öğrenicem hayırlısıyla.
hayır canım transferden sonra gitmiyorsun.haftaya bugün tahlil için gidicem.ilişki ise dr ilişkiye girebilirsiniz dedi ama ne faydası var ne de zararı.zaten bütün yumurtaları toplamışlardı.ama ben ilişkiyi doğru bulmuyorum yani tuttuysa kötü birşey olur diye sonuç öğrenene kadar moladayız yani:))bütün kalbimle diliyorum tatlım inşallah pozitifleri görürsün bitanemm... dualarımız seninle..
orkide bitirsin heme sana okuyacağız inşallah bitanem...
canım bişey sorucam sana...transfer olana kadar hep kontrol etmiş dr. peki transferden sonrada kontrole çagığdımı. yani ultrasonla bakıyomu yine...
bir sorum daha tüp bebek için başlandığında ilişki yasak 1 ay boyunca diye okumuştum bi yerde..
sanada yasakladımı??? yoksa transferden sonra ilişki önerdimi canım.
yani aşılamadan 1 gün sonra ilişki önerdi benim dr. tüp bebektede aynı mı diye soruyorum tatlım...
hayır canım transferden sonra gitmiyorsun.haftaya bugün tahlil için gidicem.ilişki ise dr ilişkiye girebilirsiniz dedi ama ne faydası var ne de zararı.zaten bütün yumurtaları toplamışlardı.ama ben ilişkiyi doğru bulmuyorum yani tuttuysa kötü birşey olur diye sonuç öğrenene kadar moladayız yani:))
YENİ TOPİK ADI LİSTEMİZ
görücüye çıkmıştır eklemek isteyen olursa söylesin yada buradan seçebiliriz kıslar okuması kolay olsun dediminanıyoruz, anne olacağız
meleğim,süt,mis kokulum gel artık.
umudumuz bitmeyecek,bizde anne olacağız
anne olmak için neler yapıyoruz kızlar37:bu fikir senin önce sen söyle ne yaptığını semi
düşünce gücü ile hamiş kalmak:26:
adım adım bebeğimize yaklaşalım
çocuk sahibi olmaya stres,çevre etkenmi?
bebek isteyenler dualarımızı birleştirmeye ne dersiniz?
annelik hasreti çekenler,el ele verelim bu zorluğu yenelim.:13:
YENİ TOPİK ADI LİSTEMİZ -------------------------------------------------------------OYLAR
görücüye çıkmıştır eklemek isteyen olursa söylesin yada buradan seçebiliriz kıslar okuması kolay olsun dediminanıyoruz, anne olacağız
|
meleğim,süt,mis kokulum gel artık.|
umudumuz bitmeyecek,bizde anne olacağız|1
anne olmak için neler yapıyoruz kızlar37:bu fikir senin önce sen söyle ne yaptığını semi |
düşünce gücü ile hamiş kalmak:26:|
adım adım bebeğimize yaklaşalım|
çocuk sahibi olmaya stres,çevre etkenmi?|
bebek isteyenler dualarımızı birleştirmeye ne dersiniz?|1
annelik hasreti çekenler,el ele verelim bu zorluğu yenelim.:13:|
''umudumuz bitmeyecek,biz de anne olacağız''güzel bence de...YENİ TOPİK ADI LİSTEMİZ -------------------------------------------------------------OYLAR
|
meleğim,süt,mis kokulum gel artık.|
umudumuz bitmeyecek,bizde anne olacağız|1
anne olmak için neler yapıyoruz kızlar37:bu fikir senin önce sen söyle ne yaptığını semi |
düşünce gücü ile hamiş kalmak:26:|
adım adım bebeğimize yaklaşalım|
çocuk sahibi olmaya stres,çevre etkenmi?|
bebek isteyenler dualarımızı birleştirmeye ne dersiniz?|1
annelik hasreti çekenler,el ele verelim bu zorluğu yenelim.:13:|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?