2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

meryem süresini 41 gün boyunca okudumu canım baban
evet cnm okumuş bitmiş duasınıda yapmış sağolsun.. bende vakıaya başladım onu kendin okuman gerekiyomuş..rabbim kabul etsin inş..

iyiyim canım bende.kocişle gezdik geldik.
oh ne güzel tatlım.rabbim kabul etsin işallah

amin bitanem hepimizinkini inş..

cnm 41gün boyunca hergün 1tane okunması gerekiyomuş..

söyliyim benimde annem okusun madem.. ben birebir biz okuyucaz anladım yani kendimiz.

ben vakia süresini okurum annemde meryem süresini okusun bari. iki koldan daha sağlam olur rabbimin izniyle

bende okumak istiyorum meyrem süresini ama bilmiyorum kuranı ögrenmeye çalışıyorum ögrenirsem iyice başlıyacam ben araştırdım sordum o duayı bir harfini bile yalnış okumamız gerekiyormuş

evet cnm okumuş bitmiş duasınıda yapmış sağolsun.. bende vakıaya başladım onu kendin okuman gerekiyomuş..rabbim kabul etsin inş..

amin bitanem hepimizinkini inş..

allah kabul etsin bitanem.. inşallah en kısa zamanda dualarının karşılığını alırsın da bebişine kavuşursun bitanem

söyliyim benimde annem okusun madem.. ben birebir biz okuyucaz anladım yani kendimiz.

ben vakia süresini okurum annemde meryem süresini okusun bari. iki koldan daha sağlam olur rabbimin izniyle

evet cnm bencede rabbimin izniyle olacak ben inanıyorum
biz burda konuşmuştuk.meryem suresi hakkında.. ben ozaman annemem söledim hemen oda baban okur dedi.oda hemen başlayıp okumuş sağolsun.

cnm 41gün boyunca hergün 1tane okunması gerekiyomuş..

vakıa süresi okuyan fakirlik görmez.zenginlik süresidir.
Kızlar yusuf süresinide çocuğu olmayan onu niyet ederek 7 gün 1 er kere okursa allahın izniyle olur diye duydum hatta hamile biri üzerinde taşırsa erkek olurmuş gerçi bizim için farketmez sağlıklı olsunda

evet cnm bencede rabbimin izniyle olacak ben inanıyorum
biz burda konuşmuştuk.meryem suresi hakkında.. ben ozaman annemem söledim hemen oda baban okur dedi.oda hemen başlayıp okumuş sağolsun.

41 gün mü okumuş febecim yoksa günde 2-3 defada okunabılıyomu??

bende okumak istiyorum meyrem süresini ama bilmiyorum kuranı ögrenmeye çalışıyorum ögrenirsem iyice başlıyacam ben araştırdım sordum o duayı bir harfini bile yalnış okumamız gerekiyormuş
cnm inş öğrenip okursun.ya tabii ki 1 harfi bile çok önemli doğru okumamaız gerekiyo.ama rabbim eksiklerimizi tamamlar inş.kusursuz okuyamıyorum bende ama okuyorum yinede.rabbim kabul eder inş.
allah kabul etsin bitanem.. inşallah en kısa zamanda dualarının karşılığını alırsın da bebişine kavuşursun bitanem

inş bitanem hepimiz kavuşalım inşşşşş

Sürelerin fazileti diye girince neyi ne kadar okumamız gerektiği açıkça yazıyor kızlar ama en başta kalpten inanmak önemli olan allahım tüm okuduğumuz duaları kabul etsin inşallah.

cnm bi çok fazileti var surelerin.bu vakıa suresi her dileğin hayırlısıyla kabul olmasını sağlıyomış tabii allahın izni ile. bende başaladım bakalım.bugün 2.günümdü 2 tane okudum.yarın 3.gün 3 tane inş..
kızlar çıkıyorum ben öpüyorum sizi.sonra görüşürüz..

bu arada ece için 50tane aldım cnm...
iyi gecelerrrrrr

iyi geceler bitanem. allahım bütün dualarını kabul etsin canımcım

rabbim hepinizin dualarını kabul eder gönlünüzdekini verir işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…