:44::44::44::44::44::44::44::44: evettt deeeeee
aaa meryem süresini başkasıda okusa olurmu ki??
nasıl okunacak.. anneme söyliyim hemen bu akşam okusun bari. yazarmısın febeciim... yani 1 keremi okunuyo nasıl okunuyo??
evet cnm okumuş bitmiş duasınıda yapmış sağolsun.. bende vakıaya başladım onu kendin okuman gerekiyomuş..rabbim kabul etsin inş..meryem süresini 41 gün boyunca okudumu canım baban
iyiyim canım bende.kocişle gezdik geldik.
oh ne güzel tatlım.rabbim kabul etsin işallah
cnm 41gün boyunca hergün 1tane okunması gerekiyomuş..
evet cnm okumuş bitmiş duasınıda yapmış sağolsun.. bende vakıaya başladım onu kendin okuman gerekiyomuş..rabbim kabul etsin inş..
amin bitanem hepimizinkini inş..
söyliyim benimde annem okusun madem.. ben birebir biz okuyucaz anladım yani kendimiz.
ben vakia süresini okurum annemde meryem süresini okusun bari. iki koldan daha sağlam olur rabbimin izniyle
cnm 41gün boyunca hergün 1tane okunması gerekiyomuş..
evet cnm bencede rabbimin izniyle olacak ben inanıyorum
biz burda konuşmuştuk.meryem suresi hakkında.. ben ozaman annemem söledim hemen oda baban okur dedi.oda hemen başlayıp okumuş sağolsun.
cnm inş öğrenip okursun.ya tabii ki 1 harfi bile çok önemli doğru okumamaız gerekiyo.ama rabbim eksiklerimizi tamamlar inş.kusursuz okuyamıyorum bende ama okuyorum yinede.rabbim kabul eder inş.bende okumak istiyorum meyrem süresini ama bilmiyorum kuranı ögrenmeye çalışıyorum ögrenirsem iyice başlıyacam ben araştırdım sordum o duayı bir harfini bile yalnış okumamız gerekiyormuş
allah kabul etsin bitanem.. inşallah en kısa zamanda dualarının karşılığını alırsın da bebişine kavuşursun bitanem
41 gün mü okumuş febecim yoksa günde 2-3 defada okunabılıyomu??
vakıa süresi okuyan fakirlik görmez.zenginlik süresidir.
Kızlar yusuf süresinide çocuğu olmayan onu niyet ederek 7 gün 1 er kere okursa allahın izniyle olur diye duydum hatta hamile biri üzerinde taşırsa erkek olurmuş gerçi bizim için farketmez sağlıklı olsunda
cnm bi çok fazileti var surelerin.bu vakıa suresi her dileğin hayırlısıyla kabul olmasını sağlıyomış tabii allahın izni ile. bende başaladım bakalım.bugün 2.günümdü 2 tane okudum.yarın 3.gün 3 tane inş..
kızlar çıkıyorum ben öpüyorum sizi.sonra görüşürüz..
bu arada ece için 50tane aldım cnm...
iyi gecelerrrrrr
semi kuzum neden sessiz kaldın bu gece??
banamı öyle geldi yoksa
yok canım doğru anlamışsın.
hem birşeye canım sıkıldı konuşmak istemedim sizi takipteyim
hemde yeni konu nasıl açılır onu denedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?