2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

başbaşa kaldık sanırım masalcım

evet tatlım. orkide var ama suskun oda.
bu akşam kimse konuşmak istemiyo heralde???
yada herkez içine kapandı bu akşam... bende uyumak istiyorum taaaa p.tesi uyanayım bakayım ne olacak
oooffff inan umudum yok ama böyle beklemesi çoook daha zormuş. ne güzel benimki sektırmezdi ya. ne olduysa bu ay????

masalcım işallah olur canım.en az senin kadar isteriz.
çok iyi anlıyorum seni
ama tatlım her zaman tedbirli olmakta yarar var.sonra yıkım daha büyük oluyor.
dua ediyorum hamile değilsen bir an önce gelsin kırmızıların.ne biçim dua deme canım gerçi sen anlarsın
6gün geçmişti benim.ve geldiğinde kahrolmuştum.aşılamam tutmadığında bile o kadar üzülmemiştim.

yooo ne biçim dua demem çünkü aynısını bende dua edıyorum bitanem. gelecekse bir an evvel gelsin diye dua edıyorum.. zaten çok umudum yok tatlım. ben çok dedım ya 28 günde bir gelir hiç aksattırmaz dıye. al sana aksadı dıyo benımkıler

benimde canım sıkkın bu akşam zaten baş ağrım geçti 3 gündürde mide ağrısı çekiyorum bu akşam dahada kötü oldum bişey yiyemiyorum neyse inşallah geçer.

benimde canım sıkkın bu akşam zaten baş ağrım geçti 3 gündürde mide ağrısı çekiyorum bu akşam dahada kötü oldum bişey yiyemiyorum neyse inşallah geçer.

seninki heralde migren tatlım. bu kadar uzun sürdüğüne göre.
hele mide ağrısı öldürmez süründürür adamı. ben çok iyi bilirim o ağrıları çoook çekerim bende...
en çok korktuğum ne biliyomusun. hamileykende tutarsa ne yaparım diye. ilaç yok bişey yapamam alaaaaahhhh sen gör o zaman allahım vermesın .

çok geçmiş olsun bitanem...

sen bir başladın tedaviye maaşallah ara vermeden nefesalmadan devam.bu durumda aklında hep bebek olması normal hatta burdaki tüm arkadaşlarında.tez zamanda kavuşalım işallah.
ama ben uzaklaştım sanki o fikirden.yani ilk tedaviye başladığım gibi değilim.dört gözle adet tarihimi beklemiyorum.tedavi öncesi gibiyim.
kırmızılar gelince sanırım şöyle yapıcam bu ay
hııı yine adet oldum
tabi işallah.yoksa sıkıldım ben bu meseleden.

sağol canım midemden doktora gittiğimde ödem var dedi gastrit varmış kola, kızartma ,baharatlı ,tatlı,
sigara,meyveli soda bile düşünebiliyonmu hepsi yasak ne yicem ben zaten pastanedeki poğoçaları falan yanından geçemiyorum tutuşuyor midem onları yiyince ot işte oda haşlanmış he bide 1 gün bile kalsa yemek yesem o bile yakıyor offf ya ben hamile kalınca ne yapacam hap almasam olmaz yada tek ot yicembunada şükür ne yapalım.

evet sen bahsetmiyosun hiç tedaviden canım. bence sende biraz cesaretini toplasan gitsen...
afedersin seni üzmek istemem yada benim için farklı şeyler hissetmeni istemem tatlım.. ama zaman geçtikçe ertelendikçe olmuyo. bu benim içinde geçerli.
ben çok pişmanım 1 sene boşuna dr gitmediğim için. her yerde yazıyodu 1.5 sene korunmasız ılışkıde sonuç alınmazsa o zaman dr baaşvurun diye. bende ona güvenerek gitmedim. sonra ilk başladığımızda ilaç tedavisi oldu onada pişmanım çoook zaman kaybı oldu benım için. aşılamalarda pişmanlık varmı bilmiyorum ona karar veremiyorum. şöyle evet sonuç alamadım tüp bebek yaptırdığımda aşılama için pişmanlık duyup duymadığıma karar vericem sanırım. ama şu anda en baştyan tüpmü yapsaydım diye düşünüyorum çünkü bizim spermlerlerde iş yok sanırım.
yada spermle yumurtaların birleşimindemi terslik var anlayamadım ben.
rabbim tabi hayırlısını verecek zamanını rabbim ayarlayacak inşallah

canlar benim kociş geldi. ben çıkıyorum. yarın görüşürüz inşallah

herkeze iyi geceler öpüyorum sizleri

masalcım yarın cevap veririm artık.kociş burnundan soluyor
iyi akşamlar kızlar.görüşürüz

evet canım sürekli horman ilaçları almak yumurtalarımız içinde iyi değilmiş bitiyolarmış zamanla aslında cesaretimi toplamışken ve hiç bir şey bilmezken bende tüp yaptırmadığıma pişmanım dicem var ama yaşamamız gerekiyormuş canım ne yapalım herşeyin hayırlısı bende göze alamıyorum SEMİ gibi açıkçası hiç konu bile etmiyorum eşime KORKUYORUM varikosel ameliyatı olduktan sonra gebe kalamayanlar topiği dikkatimi çekti ve dedimki ameliyatta çözüm değilmiş bilmiyorum istanbula gidebilsem o karışımı aktardan (yapan kişinin kendinden)almak istiyorum. onu denemek istiyorum içimden bir his onunla olacak diyor sanki bide o jeli alcam

bende çıkıyorum semicim masalcım benim kocişte kızıyor yarın görüşürüz öpüyorum nanaktan kocaman

canım neden üzüleyim.yada hakkında farklı düşüneyim.tamamen haklısın ve ben bunların tamamının farkındayım.aşılamaya başladım yaş 27 ve ne kadar geç kaldım diye düşünüp pişman olmuştum.ve msjlarımı okuyorsun daha genç arkadaşlarıma erken başladıkları için ne kadar sanslı olduklarını söylüyoum.
ama ben aşılamada şansım olduğunu düşünüyorum.bu topikte en çok problemi olan benim sanırım.ve drum son gittimğimde sizin gibi hastalar için aşılamayı ço önermiyorum demişti bu 1
2.si mecburen aldığımız ve alacağımız hormonlardan nefret ediyorum.
drdan ve testlerden nefret ediyorum
ve en önemlisi aşılamada düşük riski fazla ve bu durumu yaşayan arkadaşlarımız oldu.
benim tek tüpüm sağlıklı zaten.kürtaj yada dış gebelik geçirirsem on uda kaybermekten korkuyorum

bende kararımı verip tüp bebek yaptırmak istiyorum.ama üniye gidersem aşılamdan başlayacaklar.o süreci yaşamam gerekecek.para biriktirp tüp bebekmi yapmalıyım bilemiyorum
bunları düşünürkende zaman akıp gidiyor
sanırım ben bir mucize bekliyorum
neden olmasın

ben tüp bebeği özelde yaptırmayı düşünmüyorum zeynep kamili istiyorum bakalım hayırlısı herşeyin.

hakkında hayırlsı bitanem. inşallah mucizen gerçekleşir. rabbim herşeyin hayırlsını bilir ve verir..
belki beklediğin bu süre içinde rabbim kendiliğinden verir senin meleğini tatlım

bu arada bende bi değişiklik yok. bi belirtide yok. hayırlısı inşallah.
gelmezse yarın test yaptırmaya gidiyorum... dua edin bana kızlar....
heyecanlanmaya başladım. çok umudum yok ama ''ya varsa'' diye bi cümle varya kafamı karıştırmaya ve umutlanmama yetiyo

Son düzenleme:

hadi inşallah canım benim ayy bak ben bile umutlandım şimdi niye olmasınki rabbim ol desin yeterki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…