seni gitti zannettim ama
baktım 10 dkdır aktivite yok
Ne yapıyorsun bakayım sen facede misin
çok geçmiş olsun arkadaşım.ben ocak.ta en son giriş yapmıştım.birkaçgündür tekrar burdayım kızlardan duyunca çok üzüldüm.allah.ım inşallah tekrar yüzünü güldürür...slm kızlar nasılsınız 2 gündür uğayamadım canlarım
geçmişe de göz atamadım( nasılsınız.??
ben çok şükür iyiyim bugün kontrolüm vardı... parça kalmamış çok şükür genetik kan tahlili yaptırdım bayıldım paraları geldim...
sonuç 1 ay sonra çıkacakmış
kanamam geçmedi daha az da olsa var( biter artık dedi...
yumurtam ne zaman olur dedim bi iki ay yumurtan olmaya bilir dedi( ama şehir efsanelerine göre o ay hamile kalanlar var
neyse bugün oraya gitmek beni çok üzdü... yanıma 8-9 aylık bi hamile oturdu dr.um hemene dosba gel seni alayım dedi...halimden anlaşılıyo sanırım
slm şekerler... evet dün misafirim vardı geç gittiler.giremedim.bugünde kayınvalideme gidicem.
yeni topic açılınca burayı özlemeyiz inşşş
bu arada isimler genelde güzel.dualarımızı birleştirelimle başalyanda güzel.ben çoğunluğa uyarım dolayısıyla oyumda tumeye o istemezse yeni arkadaşımız NEVA da olabilir
aramıza hoşgeldin nevaaaaaaa
masalcım merak ettim seni
gelen giden varmı diye:26::26:
hımmm demek kırmızılar gelmedi.e bu iyi haber
hadi işallah masalcım rabbim yüzünü güldürsün işallah
sen daha yeni yaptırmadın mı pcni.
:26::26:
HADİ BAKALIM İNŞALLAH OLMAZSSIN CANIMevet gelmediler bitanem. ama gelir diye düşünüyorum da inşallah gelmez:76:
evet ya yaptırdım pc ama sadece kk açmıyo geri kalan her sayfayı açıyor. bunnneki şimdi anlamadım.. kk bi gıcıklığımı var pc'nın anlamadımki
CANIM BEN EVDEYDİM AMA MİSAFİRİM VARDI ONUN ÇOCUĞU NETTE OYUN OYNUYORDU O YÜZDEN GİREMEDİM.kimsecikler yok çooook sıkıldım
herkezler gezmelerde ben yanlızım
kocişte yok, sizlerde yoksunuz, adet de yook oooofffff((
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE
SEMİ
ORKİDE
ECE için 313 aye-tel kürsi
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.REYHAN|50|?
MÜSTAKBEL HAMİLE ADAYLARIMIZ
İsim|BAT
masalcan|05.03.2011
semi|14.03.2011
reyhan|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|?
tume|?
HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamaya geçerken/doğal|20.hafta|kız
ece|tüp bebek yaptırdı|inşallah hamile|?
HADİ BAKALIM İNŞALLAH OLMAZSSIN CANIM
CANIM BEN EVDEYDİM AMA MİSAFİRİM VARDI ONUN ÇOCUĞU NETTE OYUN OYNUYORDU O YÜZDEN GİREMEDİM.
bende alayım canım 50 tane. hatta şimdi okurum yarına bırakmıyım gelirse benimkiler.
valla kuzum ilk defa 29 günü bitirdim ve bugün adet günümdü. gelmedi hayır olsun inşallah. eşim bile aradı bütün gün varmı gelen giden diye. inşallah gelmez eşim heveslendi bu ay...
İNŞALLAH BİTANEM EVET SEN HEP GÜNÜNDE OLUYORDUN YOKSA HİÇ UMMUYORDUN ONDANMI DERSİN YİNEDE FAZLA UMUTLANMAYALIM HAYAL KIRIKLIĞI OLMAMASI İÇİN AMA İNŞALLAH GELİR
yoooo benim hala umudum yok tatlım.. Ben p.tesiye kadar eğer gelmezse o zaman umutlanırım.
Eee zaten p.tesi test yaptırırım. En ilginci ne biliyomusun daha hiç leke bile yok ona hayret ediyorum.
çok afedersın normalde adete 3 gün kala ilişki oluyosa hemen gelirdi bu defa oda yok:78::78::78::78::78: Ayyy utandımmmmmmm:78::78::78::78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?