2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

HE KIZLAR ÇOCUK OLMASI İÇİN 41 GÜN MERYEM SÜRESİNİ OKUMAK DİYE YAZIN ARATTIRIN ÖZELLİKLE O SÜRENİN İLK 15 AYETİNİN ANLAMINA DİKKAT ÇEKMENİZİ İSTİYORUM ÇOOOK SEVECEKSİNİZ BİZ MİNEYLE BAŞLAYACAĞIZ BEN ADET SONRASI BAŞLAYACAĞIM ÇÜNKÜ ZATEN UZUN SÜREDE OLUYORUM BELKİ TAMAMLARIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE
SEMİ

ORKİDE için 313 aye-tel kürsi
FEBE|50|OKUNDU
REYHAN|50|OKUNDU
TUME|50|OKUNDU
MASALCAN|50|OKUNDU
MİNE|50|OKUNDU
ECE|50|OKUNDU
ORKİDE|13|?
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.
ORKİDECİĞİM BİR SEN KALDIN OKUYUNCA HABER VERDE HEMEN ECEYE BAŞLAYALIM CANIM.:13:

MÜSTAKBEL HAMİLE ADAYLARIMIZ
İsim|BAT
masalcan|05.03.2011
semi|14.03.2011
reyhan|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|?
tume|?

HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamaya geçerken/doğal|20.hafta|kız
ece|tüp bebek yaptırdı|inşallah hamile|?

çok geçmiş olsun arkadaşım.ben ocak.ta en son giriş yapmıştım.birkaçgündür tekrar burdayım kızlardan duyunca çok üzüldüm.allah.ım inşallah tekrar yüzünü güldürür...

slm şekerler... evet dün misafirim vardı geç gittiler.giremedim.bugünde kayınvalideme gidicem.

yeni topic açılınca burayı özlemeyiz inşşş

bu arada isimler genelde güzel.dualarımızı birleştirelimle başalyanda güzel.ben çoğunluğa uyarım dolayısıyla oyumda tumeye o istemezse yeni arkadaşımız NEVA da olabilir

aramıza hoşgeldin nevaaaaaaa

hoşbulduk canım

benim duada bitti dün okudum ama evde olmayınca haber veremedim net olmayınca dualarımız kabul olur inşallah

masalcım merak ettim seni
gelen giden varmı diye:26::26:

yok şekerim daha gelmedi benimkiler leke bile yok hayret edilecek bişey. neyse artık

ay sabahtane beri açamıyorum kk bellek okumuyo dıyıp duruyo sınır olduuuumm:84::84::84::84::84::84:
anneme gittim açılıyo benım pc açılmıyo deli oldum sabahtane beri. şimdi nasıl açtım onuda bilmiyorum. kapatmamam lazım sanırım yoksa yandık. bıdaha bulamam.... of yaa bu ne böyle şimdi.:84::84:

hımmm demek kırmızılar gelmedi.e bu iyi haber
hadi işallah masalcım rabbim yüzünü güldürsün işallah

sen daha yeni yaptırmadın mı pcni.
:26::26:

hımmm demek kırmızılar gelmedi.e bu iyi haber
hadi işallah masalcım rabbim yüzünü güldürsün işallah

sen daha yeni yaptırmadın mı pcni.
:26::26:

evet gelmediler bitanem. ama gelir diye düşünüyorum da inşallah gelmez:76:

evet ya yaptırdım pc ama sadece kk açmıyo geri kalan her sayfayı açıyor. bunnneki şimdi anlamadım.. kk bi gıcıklığımı var pc'nın anlamadımki

ay bide düşünüyorm kızlarla nasıl haberleşicem diye. nasıl üzüldüm anlatamam.
meğer ne kadar bağımlı olmuşum buraya

keşke birinin telefon numarası olsada haber versem diye düşündüm yani:)))

Son düzenleme:
huuuuuu uyudunuzmu kız pc başında??

yoksa benim yazdıklarım görünmüyomu acaba???

kimsecikler yok çooook sıkıldım

herkezler gezmelerde ben yanlızım

kocişte yok, sizlerde yoksunuz, adet de yook oooofffff((

Son düzenleme:
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
EMİNE
FEBE
SEMİ
ORKİDE

ECE için 313 aye-tel kürsi
NEVA|50|?
MASALCAN|50|?
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.

MÜSTAKBEL HAMİLE ADAYLARIMIZ
İsim|BAT
masalcan|05.03.2011
semi|14.03.2011
neva|15.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
dosba|?
tume|?

HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamaya geçerken/doğal|20.hafta|kız
ece|tüp bebek yaptırdı|inşallah hamile|?

HADİ BAKALIM İNŞALLAH OLMAZSSIN CANIM
kimsecikler yok çooook sıkıldım

herkezler gezmelerde ben yanlızım

kocişte yok, sizlerde yoksunuz, adet de yook oooofffff((
CANIM BEN EVDEYDİM AMA MİSAFİRİM VARDI ONUN ÇOCUĞU NETTE OYUN OYNUYORDU O YÜZDEN GİREMEDİM.

Son düzenleme:

bende alayım canım 50 tane. hatta şimdi okurum yarına bırakmıyım gelirse benimkiler.

valla kuzum ilk defa 29 günü bitirdim ve bugün adet günümdü. gelmedi hayır olsun inşallah. eşim bile aradı bütün gün varmı gelen giden diye. inşallah gelmez eşim heveslendi bu ay...

İNŞALLAH BİTANEM EVET SEN HEP GÜNÜNDE OLUYORDUN YOKSA HİÇ UMMUYORDUN ONDANMI DERSİN YİNEDE FAZLA UMUTLANMAYALIM HAYAL KIRIKLIĞI OLMAMASI İÇİN AMA İNŞALLAH GELİR

İNŞALLAH BİTANEM EVET SEN HEP GÜNÜNDE OLUYORDUN YOKSA HİÇ UMMUYORDUN ONDANMI DERSİN YİNEDE FAZLA UMUTLANMAYALIM HAYAL KIRIKLIĞI OLMAMASI İÇİN AMA İNŞALLAH GELİR

yoooo benim hala umudum yok tatlım.. ben p.tesiye kadar eğer gelmezse o zaman umutlanırım.
eee zaten p.tesi test yaptırırım. en ilginci ne biliyomusun daha hiç leke bile yok ona hayret ediyorum.
çok afedersın normalde adete 3 gün kala ilişki oluyosa hemen gelirdi bu defa oda yok:78::78::78::78::78: ayyy utandımmmmmmm:78::78::78::78::78::78:

hımm 2 si yani
Ay ben heyecanlandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…